Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Sokoldalúság egy kézben - Samsung NV9 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Sokoldalúság egy kézben - Samsung NV9

2009. január 07. 16:15, szerda - Samsung Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Szupervékony, kompakt digitális fényképezőgép, 5x belső optikai zoommal, multimedia- és arcfelismerő funkciókkal, kétszeres képstabilizátorral és lomtárral. A fényképezőgép rendelkezik a Multi-charging rendszerrel, modellfotó modal és modern diavetítéssel.

Mostantól egyetlen izgalmas pillanatról sem maradsz le - hiszen az alig 140 gramm súlyú NV9 mindig nálad lehet, és még a legtávolabbi látnivalókat is tűélesen rögzíti 5-szörös belső zoomjával! A 10.2 MP-es NV9 nem csupán fényképezőgépként vagy videó-felvevőként állja meg a helyét: a megnyerő külső mp3 lejátszótés diktafont, valamint szöveg-olvasót is rejt.

Samsung NV9
 
Samsung NV9

 

Multimédia funkciók

Sokoldalúság egy kézben. Nem szabad otthon hagyni!

A SAMSUNG NV9 az egyik legújabb digitális multimédiás fényképezőgép, ami minden igénynek megfelel. A fényképezőgép a legújabb multimédiás megoldások széles tárházát nyújtja. Többek között a beépített videolejátszó, a szövegnézegető és a MP3-lejátszó garantálja, hogy soha ne unatkozz. A sztereo hangfalakkal kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc filmjeidet - bárhol is legyél a világban.

Mintha modell lennél. Gyönyörűen nézhetsz ki - plasztikai sebész nélkül


A modellfotó funkció használatával könnyen és gyorsan megszépülhetsz. Olyan, mintha saját sminkesed lenne - a fényképezőgéped :) Automatikusan felismeri az arc bőrhibáit, és retusálja azokat, hogy arcod világosabbnak és simábbnak tűnjön. Beállíthatod, hogy milyen mértékű retusálást szeretnél, hogy mindig tökéletes legyél a fényképeken.

Hogy ne kelljen értékes pillanatokról lemaradnod a lemerült akkumulátor miatt

A SAMSUNG egyedülálló multi-charging rendszere megkönnyíti az utazást: Egyetlen USB-kábellel és egy SAC-47 hálózati adapterrel bármely elektromos konnektorhoz, de akár számítógéphez vagy laptophoz csatlakoztatva is kényelmesen feltöltheted a fényképezőgéped. A sokféle töltési megoldásnak köszönhetően többé nem kell tartalék akkumulátorról gondoskodnod - különösen utazás esetén.

Nincs több eltűnt kép

A lomtárnak hála, minden fényképet megtalálsz. A lomtár funkció bekapcsolásakor létrejön egy mappa, ahová a törölt képeket gyűjti a fényképezőgép. A képek mindaddig elérhetőek ebből a mappából, amíg a memóriakártya tartalmát nem törlöd. Így a véletlenül kitörölt képek sem vesznek el.

Modern diavetítés

Az emlékezetes pillanatok még meghatóbb visszaadásához zenét és hatásokat is adhatsz a diavetítéshez.
A funkcióval albumokba rendezheted képeidet, amelyek vetítése közben zenét lehet lejátszani és a képek közötti váltást különböző hatásokkal díszítheted - így fényképeid nagyobb érzelmi hatást érhetnek el. A pillanatok megosztása igazi élménnyé válik.

Hihetetlen felvételek. Tökéletes kompozíció

Az 5x belső optikai zoommal kiváló közeli felvételeket készíthetsz anélkül, hogy a fényképezőgép útban lenne. A szupervékony zoom megjelenésében stílusos; kis mérete ellenére is alkalmas nagyszerű fényképek készítésére. A NV9 fényképezőgép sokoldalú, továbbfejlesztett kialakításával és egyszerű kezelésével felülmúlja társait. A tökéletes képminőséghez hozzájárul a lencsék mindkét oldalán megtalálható többszörös bevonat, amely kiküszöböli a színhibákat és a torzítást. Így képeid mindig szépek lesznek.

 

Samsung NV9

 

Klasszikus megjelenés, megszokott funkciók

Kézre álló forma, kis súly. A NV9 multimédiás fényképezőgépet mindenhová magaddal viheted. Többé nem kell lemaradnod egyetlen pillanat megörökítéséről sem. Garantált a tökéletes kényelem és az egyszerű használat. Nem okoz csalódást! A stílusos mini kijelző az autók műszerfalát idézi. Egy gombnyomás, s rögtön láthatod, hogy mennyi hely van még a memóriakártyán, vagy hogy mikor fog lemerülni a fényképezőgép. Bármikor ellenőrizheted a készülék állapotát, akár zenehallgatás, filmnézés vagy egyéb multimédiás szolgáltatás használata közben is.

Még egyszerűbben készíthetsz nagyszerű arcképeket. Nem kell többé hivatásos fényképészhez menned

A arcfelismeréses funkcióval gyerekjátékká válik az arcképkészítés. A funkció felismeri az arcokat, és automatikusan rájuk fókuszál. Az arc világosságát optimális értékre állítja a legjobb végeredmény eléréséhez.

Kétszeres támogatás a kristálytiszta képekért

Gyakran előfordul, hogy a zoomolás, a kézremegés vagy a rossz fényviszonyok miatt elmosódott, homályos képet készítünk. A kétszeres képstabilizálás (DIS) kiküszöböli a remegésből származó képromlást, így mindig tiszta és tűéles képet készíthetünk, még rossz fényviszonyoknál is. A lencseeltolás elvén működő optikai képstabilizátor (OIS) és a digitális képstabilizátor (DIS) együttes alkalmazása kiváló képminőséget biztosít. 

Két féle színben kapható: Fekete és ezüst.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle