Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Kifinomult stílus, kivételes teljesítmény - Canon IXUS 980 IS - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

Kifinomult stílus, kivételes teljesítmény - Canon IXUS 980 IS

2009. január 03. 21:16, szombat - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A 14,7 MP Digital IXUS 980 IS a műszaki kiválóságot ötvözi az egyedi, stílusos, fekete, piros vagy ezüst színű külsővel. A Canon legújabb DIGIC 4 processzorával a korszerű automata funkciót és a manuális vezérlést kombinálja.

14,7 megapixel

A hihetetlen 14,7 megapixeles érzékelő lenyűgöző, nagy felbontású felvételeket tesz lehetővé, a Digital IXUS 980 IS részletekben gazdag képet készít a nagy méretű nyomatokhoz és kreatív képszerkesztési műveletekhez.

 

Canon Digital IXUS 980 ISKülönleges stílus

A Digital IXUS 980 IS kifinomult stílust és elsőrangú kidolgozási minőséget kínál, két különböző színű kivitelben, feketében vagy ezüstben.

Fejlett optika

A kiváló minőségű objektív a 3,7-szeres zoommal sokoldalúságot és kiváló eredményeket biztosít álló képek és filmek készítéséhez egyaránt. A Canon elismert optikai képstabilizáló technológiája semlegesíti a fényképezőgép rázkódását és ezzel elsőrangú képminőséget biztosít.

Vegye át az irányítást

Az első Digital IXUS kézi vezérléssel, a Digital IXUS 980 IS nehezebb körülmények között is lehetővé teszi a fényképezést, illetve a kreatív kísérletezést. A további 20 automata mód között szerepel a Gyorsfelvétel, mely gyorsan mozgó tárgyak vagy folyamatban levő események különösen pontos rögzítésére szolgál.

 

Canon Digital IXUS 980 ISDIGIC 4

A legújabb képfeldolgozási technológiát testesíti meg, a DIGIC 4 rendkívüli zajcsökkentést biztosít. Az eredmény részletekben gazdag, tiszta kép, még magas ISO érték mellett is. A DIGIC 4 különleges feldolgozási sebességet és precíz működést nyújt.

Arcfelismerő technológia

Nagyszerű portréképek készítése a legújabb arcérzékelő AF/AE/FE/WB funkcióval, profilszögből és távolról is. Az Arc kiválasztása és követése funkció optimalizálja a kiválasztott személy fényképezéséhez alkalmas beállításokat, az arcra reagáló önkioldó révén pedig ön is csatlakozhat a csoportképhez. Az automata vörösszem korrekció kiküszöböli a szem vörös színű megjelenítését a felvételkor és visszajátszáskor is.

Elmosódás kiküszöbölése

A Digital IXUS 980 IS megakadályozza az elmosódást az Automatikus nagy ISO és a mozgásérzékelő technológia segítségével, mely mind a fényképezőgép, mind pedig a tárgy mozgását meghatározza az optimális ISO beállításhoz. A Servo AF észleli a mozgó tárgyakat, hogy biztosítsa a fókuszban maradásukat.

 

Canon Digital IXUS 980 ISOptimális kontraszt

Az i-Contrast kivilágosítja a kép sötét területeit. Az eredmény jobb kontraszt a részletek megtartásával rendkívüli fényviszonyok között.

Nagy méretű LCD

A 2,5" PureColor LCD II kivételesen jó kontrasztot és színvisszaadást nyújt, emellett nagylátószöget biztosít a könnyebb képkomponáláshoz, lejátszáshoz és menü navigációhoz, akár szöghelyzetben vagy fényes napsütésben. Az optikai kereső választási lehetőséget nyújt a felvételek megkomponálásához.

Könnyű hozzáférés

A vezérlőtárcsa gyors, kényelmes és pontos hozzáférést biztosít a menü elemekhez, funkciókhoz és képekhez a lejátszás során. A menü rendszert testreszabhatja a Saját menü segítségével, így gyorsan hozzáférhet az Ön által leggyakrabban használt funkciókhoz.

Videofelvételek

Készítsen spontán, kiváló minőségű VGA videókat 30 kép/mp sebességgel és hanggal.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle