Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngen...
2014. június 19. 20:42, csütörtök - Syngenta Nemzetközi Fotópályázata

Újból meghirdette nemzetközi fotópályázatát a Syngenta, amelyre hazánkból is várják professzionális és amatőr fotósok jelentkezését.

Valósághű, élénk színek - Samsung VP-MX20C

2008. december 30. 15:49, kedd - Samsung Magyarország
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Új, integrált megoldást jelentő memóriás kamera, mely rendelkezik 3D zajszűréssel, autofókuszos arcfelismerő technológiával, web & mobile és freestyle móddal egyaránt. Az erős akkumulátor hosszabb jelenetek felvételét teszi lehetővé, melyeket a valósághű, élénk színek között élvezhetünk. Bővíthető 8 GB beépített Flash memóriával kapható.

Élvezd te is a természetes képek szépségét a SAMSUNG DNIe™ technológiájának köszönhetően!

Továbbfejlesztett színhatás, háromdimenziós zajcsökkentés, kettős digitális képstabilizás, szuper LCD-kijelző, autofókuszos arcfelismerés. A megoldás a legjobb képminőség mellett erősebb akkumulátort és hosszabb felvételi időt kínál. A SAMSUNG megtervezte és megalkotta nagyteljesítményű integrált rendszerét, amely ráadásul rendkívül energiatakarékos. Örökítsd meg a legszebb pillanatokat, hogy bármikor felidézhesd őket!

 

Samsung VP-MX20C
 
Samsung VP-MX20C

 

 

Valósághű, élénk színek

A digitális természetes színhatást az MX20 széles színskálája garantálja, amely közelebb áll a természet színeihez. Az MX20 kamera az RGB-n túlmutató CMYG-képalkotást alkalmazza, amely 6 színt használ a képalkotáshoz, így sokkal valósághűbb képeket képes megjeleníteni. Így felvételeid tényleg természetesek, a megélt emlékek hűen felidézőek lesznek.

Hosszabb felvételek - több felejthetetlen élmény

A SAMSUNG MX20 kamera H.264 tömörítési technológiája sokkal hosszabb felvételekre ad lehetőséget. Így jóval több ideig készíthetsz videofelvételt, mint más, MPEG2-es tömörítést használó készülékekkel. Ugyanakkora memóriával közel kétszer olyan hosszú felvétel készíthető. A H.264 által tömörített videofájlok kisebb méretűek, így gyorsabban csatolhatod azokat e-mailjeihez vagy töltheted fel őket az internetre – mindezt a képminőség romlása nélkül.

Web & mobil mód

A SAMSUNG MX20 kamerájával gyerekjáték az élmények megosztása. A Web & mobil mód használatával H.264 felbontásban készíthetsz felvételeket. Az ilyen felvételeket az MP3-lejátszók is képesek lejátszani, illetve fel lehet tölteni őket a videomegosztó portálokra. A videofájlok bármilyen, H.264-kompatibilis lejátszóra egy egyszerű programmal áttölthetőek. A Mediashow alkalmazás YouTube-feltöltés funkciójával közvetlenül felteheted a videókat a YouTube-ra - fel sem kell menned a holnapra.

3D zajszűrés

Az MX20 3D zajszűrő technológiája minden képzeletet felülmúl. Drasztikusan csökkenti a felvétel zajszintjét anélkül, hogy a képminőség csorbát szenvedne. A képkockák közötti mozgás elemzése alapján a kockákat különböző kategóriákba sorolja (téma / szegély illetve eltérés), amelyeken különböző szűrőfeltételeket alkalmaz, hogy megmaradjon a lényeg, és eltűnjön a zaj. A szűrést követően a képkockák újra összeállnak, hogy kristálytiszta képet kapjunk.

 

Samsung VP-MX20C

 

 

Autofókuszos arcfelismerő technológia

Más videokamerákkal ellentétben az MX20 fejlett arcfelismerő technológiát alkalmaz, így társaidról mindig kiváló videókat készíthetsz. Az intelligens funkció automatikusan felismeri az arcokat, s rájuk fókuszál - még akkor is, ha azok nem a kép középpontjában vannak. Az eredmény? Szebb és jobb minőségű felvételek.

Erős akkumulátor

Az MX20 továbbfejlesztett akkumulátorával akár 3 óra folyamatos videofelvétel is lehetséges. Élvezd ki a pillanatokat, és készíts róluk felvételt - hosszabb ideig, mint eddig bármikor.

Freestyle mód

Az egyedülálló forgatható kézpánt segítségével nem kell fogást váltanod, miközben a kamerával különböző szögekből készítesz felvételt. Így tényleg azt filmezheted, amit szeretnél.

Hosszú jelenetek felvétele (szakaszos felvétel)

Az egyedülálló forgatható kézpánt segítségével nem kell fogást váltanod, miközben a kamerával különböző szögekből készítesz felvételt. Így tényleg azt filmezheted, amit szeretnél.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Pastel Green instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Pastel Green instant kamera
Fuji Instax Square SQ1 Terracotta instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Terracotta instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle