Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Nincs több eltűnt kép - Samsung L310 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kiemelt híreink
Brother - 3 év regisztráción alapuló gar...
2014. július 15. 21:10, kedd - brother.hu

A Brother minden termékéhez INGYENESEN kibővíti a garanciát, a weboldalon megtett regisztrációt követően.

Nincs több eltűnt kép - Samsung L310

2008. december 22. 12:03, hétfő - Samsung Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Kompakt digitalis fényképezőgép 13,6 megapixeles felbontással, kétszeres képstabilizátorral, funkcióleírással és fotósegéddel. A gép tartalmaz arcfelismerés funkciót, pislogásérzékelőt, mosolyfelvételi-, modellfotó- és önarckép módot. Továbbá rendelkezik lomtárral, mozgásérzékelő időzítővel, vörösszem javítási lehetőséggel és lomtárral is.

Még egyszerűbben készíthetsz nagyszerű arcképeket.

Nem kell többé hivatásos fényképészhez menned. Az arcfelismeréses funkcióval gyerekjátékká válik az arcképkészítés. A funkció felismeri az arcokat, és automatikusan rájuk fókuszál. Az arc világosságát optimális értékre állítja a legjobb végeredmény eléréséhez.

Samsung L310
 
Samsung L310

 

 

Nincs több becsukott szem a képeken!

A SAMSUNG új technológiája érzékeli a pislogást, így jó eséllyel nem kell 3 képet készítened, hogy mindenki jól nézzen ki a képen. Az érzékelő kiküszöböli, hogy képeiden csukott szemű emberek legyenek. Ha a fényképezőgép érzékeli, hogy valaki pislog, automatikusan két felvétel készül gyors egymásutánban. Így biztos, hogy lesz jó kép - nyitott szemekkel.

Többé nem kell 10 képet csinálnod, hogy egy jó legyen. Csak fordítsd magad felé a fényképezőgépet!

A SAMSUNG arcfelismerő funkciójával egyszerűbbé válik az arcképkészítés - még akkor is, ha a saját arcunkról van szó. A kényelmes önarckép funkcióval mindig kiváló képet készíthetsz magadról. A fényképezőgép hanggal jelzi, ha az arcfelismerő funkció megtalálta a témát, s kattinthatsz. Akár három arc felismerésére is képes, így nem lesz több kimaradt barát vagy levágott arc.

A technika mindig az élen jár!

Legyél akár a négy fal között vagy kint a természetben, fényképezd akár a Balatont, akár a barátaidat az ebédlőasztal körül, az L310 látószöge mindig ideális lesz. A 28 mm-es ultra széles látószögű lencsével nagyobb teret tudsz közelebbről befogni. Szebb és jobb minőségű fényképeket készíthetsz! Gyönyörű tájképek, épületek - közelről. A hagyományos 35 mm-es lencsékkel ezt nem tudnád megtenni. A 28 mm-es ultra széles látószög a sokoldalúság és a stílusos megjelenés találkozásának tökéletes példája.

Kétszeres támogatás a kristálytiszta képekért.

Gyakran előfordul, hogy a zoomolás, a kézremegés vagy a rossz fényviszonyok miatt elmosódott, homályos képet készítünk. A kétszeres képstabilizálás (DIS) kiküszöböli a remegésből származó képromlást, így mindig tiszta és tűéles képet készíthetünk, még rossz fényviszonyoknál is. A lencseeltolás elvén működő optikai képstabilizátor (OIS) és a digitális képstabilizátor (DIS) együttes alkalmazása kiváló képminőséget biztosít.

Samsung L310

 

 

Kényelmes, egyszerű. Könnyen kezelhető.

A funkcióleírás rövid és érthető leírást nyújt a fényképezőgép különböző használati módjairól, amikor azokra lépsz a menürendszerben. Így könnyen kiválaszthatod, hogy az adott pillanat megörökítéséhez melyik a legalkalmasabb beállítás. Nem számít, hogy mennyire értesz a fényképezéshez, a funkcióleírás segít, hogy kihasználd a fényképezőgéped tudását és a lehető legjobbat hozd ki a képeidből.

Vezeti a kezed. Minden lépésnél támogat.

A beépített fotósegédnek köszönhetően soha nem volt ilyen könnyű kiváló felvételt készíteni. Az intuitív fotósegéd funkcióval alaposabban megértheted a fényképezőgéped működését, és pillanatok alatt tökéletesítheted fényképész-tudásodat. A fotósegéd bemutatja a kamera funkcióit, könnyen megjegyezhető tippeket és trükköket kínál, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból és a fényképezőgépből. Nem kell profi fotósnak lenned a profi minőség eléréséhez.

Nem mosolygott, akit fényképeztél?

Sokszor egy mosoly teszi a jó képet tökéletessé. A SAMSUNG egyedülálló mosoly felvételi módját használva mindig a megfelelő pillanatot fogod elkapni. A modern digitális fényképezők általában már támogatják az arcfelismerés funkciót. Ennek köszönhetően a kép témája mindig benne lesz a képben. A mosolyfelvételi mód azonban ennél is többet kínál. A fényképezőgép érzékeli, hogy mikor nevetnek vagy mosolyognak a fényképezni kívánt személyek, s ennek megfelelően automatikusan készíti a felvételt. Így mindig mosolygós képeid lesznek!

Mintha modell lennél. Gyönyörűen nézhetsz ki - plasztikai sebész nélkül.


A modellfotó funkció használatával könnyen és gyorsan megszépülhetsz. Olyan, mintha saját sminkesed lenne - a fényképezőgéped :) Automatikusan felismeri az arc bőrhibáit, és retusálja azokat, hogy arcod világosabbnak és simábbnak tűnjön. Beállíthatod, hogy milyen mértékű retusálást szeretnél, hogy mindig tökéletes legyél a fényképeken.

A vörös szemek kiküszöbölése a tökéletes arcképekért.

A fényképezőgépbe programozott vörösszem-javító funkció algoritmusa automatikusan kiszűri a vörös szemeket, hogy arcképeid még természetesebbek legyenek. A vörös szemeket utólag a képek visszajátszásakor is lehet javítani, de kényelmesebb megoldás, ha bekapcsolod az automatikus vörösszem-javító funkciót, ami a kép készítése közben kiszűri a vörös szemeket.

Csúcsminőségű videorögzítés. Videoszerkesztés egyszerűen.


A SAMSUNG legújabb digitális fényképezőgépei támogatják az MPEG-4 formátumot, és SVGA (800 x 592, 20 fps) minőségben készíthetsz felvételeket. Soha nem volt még Ilyen egyszerű kifogástalan videót készíteni! Beépített videoszerkesztő funkciójának köszönhetően azonnal, számítógép nélkül szerkesztheted a felvételt. A közeli és személyes felvételekre a 3x optikai zoom ad megoldást.

Nincs távirányító - de nem is kell. Hogy tudjuk, ki a fotós!

A mozgásérzékelő időzítő funkció segítségével Te is rajta lehetsz a családi képeken, nem csak a rokonok. Ráadásul nincs szükség távirányítóra. Sőt, sietni sem kell, hogy tökéletes legyen a kompozíció. A fényképezőgép érzékeli, hogy a kép témája mozgásban van-e, s akkor készíti a képet, amikor mindenki felkészült rá. A funkció bekapcsolását követően nyomd meg a fénykép készítő gombot, hogy a gép tudja, hogy fényképeznie kell. Amikor mindenki készen áll, s nincs több mozgás, a kamera ezt érzékeli, s elkészíti a fényképet - ilyen egyszerű!

Nincs több eltűnt kép.

A lomtárnak hála, minden fényképet megtalálsz. A lomtár funkció bekapcsolásakor létrejön egy mappa, ahová a törölt képeket gyűjti a fényképezőgép. A képek mindaddig elérhetőek ebből a mappából, amíg a memóriakártya tartalmát nem törlöd. Így a véletlenül kitörölt képek sem vesznek el.

Két féle színben kapható: fekete és ezüst.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle