Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Világos, éles keresőkép - Pentax K20D - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

Világos, éles keresőkép - Pentax K20D

2008. december 15. 13:29, hétfő - Pentax Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Kiváló teljesítményű, digitális tükörreflexes fényképezőgép, cserélhető objektívvel, minden igazi fotós örömére.

Az új képérzékelő optimálissá teszi az objektív teljesítményét, a számos remek tulajdonság mellett, ami a digitális fényképezést érdekessé és izgalmassá teszi.

A K20D a népszerű PENTAX K10D kamera alapján készült, amely nemcsak komoly érdeklődést, és széleskörű elfogadottságo vívott ki szerte a világon, de 2007-ben értékes díjakat is nyert. (EISA, TIPA stb.)

 

Pentax K20D
 
Pentax K20D KIT
 

 

Az új CMOS képérzékelő, amit kifejezetten a K20D számára fejlesztettek ki, a cserélhető PENTAX objektívek számára, mintegy 14,6 millió tényleges pixellel rendelkezik, és a legújabb képzaj csökkentő technológiával gyártották, elődjéhez képest egy fokozattal még kiválóbb képminőséget produkál.

A K20D haladó tulajdonságok és fotós-barát funkciók sorát vonultatja fel, beleértve az új Egyedi [Custom] képfunkciót, ami lehetővé teszi, hogy a fotós válassza ki, illetve állítsa be a képkidolgozási preferenciáit; frissített rázkódáscsökkentési [Shake Reduction] – SR rendszert; átfogó Portalanító [Dust Removal] rendszert; több-módozatú expozíciós rendszert, a fotós kreatív elképzeléseinek tökéletes reprodukálása érdekében; valamint ez egy por- és vízálló kameraváz konstrukció. Mindezek eredményeként a K20D megfelel a professzionális fotósok precíz igényeinek is.


Újonnan kifejlesztett CMOS képérzékelő:


A K20D jellemzője az újonnan kifejlesztett CMOS ([Complementary Metal Oxide Silicon]) 23,4 mm x 15,6 mm méretű képérzékelő. A korábbi képérzékelők áttekintése után a PENTAX nagymértékben csökkentette a pixel-mező kapcsolódási területét, kiterjesztve ezzel a fényérzékeny részt, miközben mintegy 60 %-kal csökkentette a kamera mélységét, teljes méretcsökkentést elérve. Mivel képes az átlósan érkező fények pontos érzékelésére, az érzékelő a PENTAX cserélhető objektívek teljesítményét optimálissá teszi. Automatikusan, az érzékenységének ISO 100 és ISO 6400 érték közötti növelésével, minimálissá tudja tenni a digitális képzajokat (egyedi funkció révén).

Kb. 14,6 millió tényleges pixelszám: élethű, részlet gazdag képek készülnek:

A K20D jellemzője az új CMOS érzékelő kb. 14,6 millió tényleges pixellel. Nagy teljesítményű képkezelővel kapcsolták össze a PENTAX eredeti képkezelő technológiáját, a természetes, élethű megjelenítés érdekében, ami finoman részletezett, gazdag gradációjú képeket eredményez. Továbbá, a K20D az új Egyedi [Custom] funkcióval rendelkezik, amellyel a fotós maga határozhatja meg a 6 végső kidolgozás egyikét, ami a kreatív elképzeléseinek a legjobban megfelel.

Kiváló teljesítmény, nagyon gyors PRIME képalkotó:

A K20D kamera a PENTAX eredeti PRIME ([PENTAX Real Image Engine]) képalkotóval készült. Kifejezetten a PENTAX digitális SLR fényképezőgépei számára fejlesztették ki, jól-kiegyenlített, valósághű és valós színű képeket alkot a CMOS képérzékelő és a többi fotográfiai tényező, többek között a fehéregyensúly által küldött digitális jelek hatékony szabályozása révén. A képalkotó jellemzője még a DDR2 [Double Data Rate 2] memória, ami a rendkívül gyors képkezelést és a nagy sebességű adatletöltést biztosítja.

PENTAX eredeti Rázkódáscsökkentési (SR [Shake Reduction]) mechanizmus nagyobb megbízhatóságot nyújt

A K20D a PENTAX által kifejlesztett (SR [Shake Reduction]) mechanizmussal készült, ami ténylegesen csökkenti a kamera rázkódását, és éles képeket biztosít, még különleges fotózási körülmények között is, pl. telefotó használatakor, sötétben, vagy éjszaka, vaku nélkül fotózva, illetve hosszabb expozíciót használva naplementekor. Ez a korszerű mechanizmus, kb. 2,5 – 4 fényérték fokozattal kompenzálja a felvételt. Továbbá, a könnyebb képérzékelő és a rendkívül finom adatbázis algoritmus tovább növeli a kép stabilitását. Mivel nem igényel különleges rázkódáscsökkentő objektívet, gyakorlatilag az összes létező PENTAX cserélhető objektívvel alkalmazható.

* A mechanizmussal kompatibilis objektívek: PENTAX K-, KA-, KAF- ésKAF2-bajonettes objektívek, menetes illesztésű objektívek (adapterrel); és a 645—es és 67-es rendszerek (adapterrel). Bizonyos objektívek esetén néhány funkció nem működik.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle