Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Rendkívüli nagyítás - Canon PowerShot SX1 IS

2008. december 09. 12:40, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

10 megapixeles Canon CMOS-érzékelőjével és 20-szoros nagylátószögű objektívjével a PowerShot SX1 IS elképesztő távolságokra képes fényképezni, ráadásul gyors egymásutánban történő (4 kép/mp), folyamatos fényképezést tesz lehetővé. A fényképek mellett teljes HD videofelvételeket is készíthet.

Rendkívüli nagyítás

A szuperhatékony 20-szoros nagylátószögű (28 mm, f/2,8) optikai zoom rendkívüli távolságra, hihetetlen kompozíciós rugalmassággal kínál fényképezési lehetőséget. Az ultrasonic motornak (USM) és hangtekercsmotornak (VCM) köszönhetően a működés gyors és majdnem teljesen zajmentes, míg a Canon közismert optikai képstabilizáló technológiája ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását.

 

Canon PowerShot SX1 IS
 
Canon PowerShot SX1 IS

 

 

Canon CMOS-érzékelő

A PowerShot SX1 IS az első a Canon kompakt fényképezőgépek sorában, mely rendelkezik Canon CMOS-érzékelővel, és rendelkezik a rendkívül gyors egymásutáni, folyamatos fényképezési lehetőséggel . Az érzékelő 10 megapixellel büszkélkedhet, így a legapróbb részleteket is megörökíti, ezáltal kreatív vágási és extra nagyméretű nyomatok készítésének lehetőségét kínálva.

HD filmek sztereóban

Készítsen minőségi HD felbontású (1080, 30p), videofelvételeket, majd a nagyképernyős HD TV-készülékeken történő lejátszáshoz használja a HDMI-csatlakozót – mindezt CD-minőségű sztereó hangzással kiegészítve.

DIGIC 4

A képfeldolgozási technológiák legújabb fejlesztéseit magába foglaló DIGIC 4 kivételes zajcsökkentést biztosít. Ennek eredményei a részletgazdag, tiszta képek, még magas ISO-érzékenységgel fényképezve is. A DIGIC 4 emellett rendkívül gyors feldolgozást és gyors reakcióidejű használatot tesz lehetővé.

Ne maradjon le semmiről

A Canon CMOS-érzékelő segítségével folyamatosan és kiemelkedően gyorsan (akár 4 kép/mp sebességgel) készíthet teljes felbontású képeket. A Servo AF nyomon követi a mozgó témát, és biztosítja, hogy mindig fókuszban maradjon.

Arcfelismerő technológia


A nagyszerű portréfotókat a legújabb Arcfelismerés AF/AE/FE/WB funkció garantálja - még az oldalról fényképezett és távoli arcok esetén is. Az Arc kiválasztása és követése funkció optimalizálja a kiválasztott személy fényképezéséhez alkalmas beállításokat, az arcra reagáló önkioldó révén pedig önarcképeket és csoportképeket készíthet.

 

Canon PowerShot SX1 IS

 

 

Védelem az elmosódottság ellen

A PowerShot SX1 IS az esetlegesen homályos képek ellen automatikus nagy érzékenység és mozgásérzékelő technológiáját veti be, melyek bármilyen helyzetben biztosítják az optimális ISO-érzékenység kiválasztását a fényképezőgép és a téma mozgásától függően. A Servo AF nyomon követi a mozgó témát, és biztosítja, hogy mindig fókuszban maradjon.

Optimális kontraszt

A fényképezés közben és lejátszás során is működésbe lépő i-Contrast kivilágosítja a kép sötét részeit. Ennek eredménye a fokozott, mégis részletgazdag kontraszt, akár szokatlan megvilágítási körülmények között is.

Nagyméretű LCD-kijelző

A 2,8" forgatható nagylátószögű LCD-kijelző lehetővé teszi a különleges szögből való fényképezést is, továbbá segítségével megoszthatja a lejátszás élményét barátaival. Az Éjszakai megjelenítés módnak köszönhetően rossz fényviszonyok között is látható marad a kijelző.

Vakuhoz csatlakoztatható

A készülék kompatibilis a teljes Canon EX Speedlite vakucsaláddal, így nő a felvételi opciók rugalmassága, és többféle fényviszonyban készíthet képet, mint vaku nélkül.

Funkciók:

Canon PowerShot SX1 IS• 20-szoros nagylátószögű optikai zoom, optikai képstabilizátor
• 10 megapixeles CMOS-érzékelő
• Teljes HD videofelvételek
• DIGIC 4
• Gyors egymásutáni, folyamatos (4 kép/mp) fényképezés teljes felbontással
• Arcfelismerés és elmosódottság elleni védelem
• i-Contrast
• 2,8” méretű, változtatható képszögű LCD-kijelző
• Kompatibilitás az EX Speedlite vakukkal 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle