Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Kiemelt híreink
A Kata táskák legnépszerűbb tagjai
2014. február 17. 19:48, hétfő - FotoMarket

Hihetetlen kényelem, kiváló anyagok és jó gyártási minőség jellemzi a Kata táskákat. Bemutatkoznak a legnépszerűbb sorozat tagjai.

Teljes körű irányítás - Canon PowerShot SX10 IS

2008. december 02. 12:09, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A PowerShot SX10 IS 20-szoros, nagylátószögű zoommal rendelkezik, melyhez optikai képstabilizátor tartozik a kiváló teleobjektív teljesítmény érdekében. A DIGIC 4 gyors, kiváló minőségű képalkotást, míg a teljes manuális üzemmód kreatív vezérlést tesz lehetővé.

Rendkívüli nagyítás

A nagy teljesítményű, 20-zoros, nagylátószögű (28mm, f/2.8) optikai zoom kiváló teleobjektív hatást és rugalmas képkompozíciót tesz lehetővé. Az ultrasonic motor (USM) és a hangtekercses motor (VCM) zoomja gyors működésű, pontos és majdnem teljesen hangtalan, míg a Canon elismert optikai képstabilizáló technológiája semlegesíti a fényképezőgép rázkódását.

 

Canon PowerShot SX10 IS
 
Canon PowerShot SX10 IS 

 

Nagy felbontás

A 10,0 megapixeles képérzékelővel részletgazdag felvételeket készít a különlegesen nagy méretű nyomatok készítéséhez, vagy a kreatív vágás lehetőségeinek tágításához.

DIGIC 4

A legújabb képfeldolgozási technológiát megtestesítő DIGIC 4 rendkívül hatékony zajcsökkentést biztosít. Az eredmény részletgazdag, tisztább kép, nagy ISO érték mellett is. A DIGIC 4 rendkívüli feldolgozási sebességet és pontos működést biztosít.

Arcfelismerő technológia

Nagyszerű portréképek és videofilmek készítését teszi lehetővé a legújabb Arcfelismerő AF/AE/FE/WB technológia, mely akár a távoli vagy csak részben látható arcokat is felismeri. Az Arc kiválasztása és követése funkció optimalizálja a kiválasztott személy fényképezéséhez alkalmas beállításokat, az arcra reagáló önkioldó révén pedig önarcképeket és csoportképeket készíthet.

Képelmosódás elleni védelem

A PowerShot SX10 IS csökkenti a képelmosódást az automatikus nagy ISO és a mozgásérzékelő technológia segítségével, mely a tárgy és a gép mozgását érzékelve, meghatározza az optimális ISO beállítást, függetlenül a felvétel körülményeitől. Az AF servo nyomon követi a mozgó tárgyakat, hogy fókuszban maradjanak.

Kreatív vezérlés

A rendkívüli helyzetek fényképezését megkönnyítő számos üzemmód mellett a PowerShot SX10 IS teljes manuális üzemmódot is biztosít, mely teljes kreatív vezérlést tesz lehetővé.

Nagy méretű, változtatható képszögű LCD

A 2,5", változtatható képszögű LCD megkönnyíti a képkomponálást és a visszajátszást. Az éjszakai kijelző mód elősegíti a képernyő láthatóságát gyenge fény mellett.

 

Canon PowerShot SX10 IS
 

Egyszerű beállítás

Az egyszerűen használható vezérlőtárcsa gyors, kényelmes és pontos hozzáférést biztosít a menüelemekhez, funkciókhoz és képekhez. A Saját menü segítségével testreszabhatja a menüt, hogy gyorsan hozzáférjen a leggyakrabban használt funkciókhoz.

Optimális kontraszt

Az i-Contrast felvétel és lejátszás közben is kivilágosítja a sötét területeket. Ennek eredménye a jobb kontraszt, így a képrészletek szokatlan megvilágítási körülményeknél is megmaradnak.

Filmek sztereó hanggal

Készítsen hosszú, kiváló minőségű VGA videofilmeket 30 kép/mp sebességgel, CD-minőségű sztereó hanggal. A pontos autofókusz és expozíció mozgó tárgyak mellett is működik.

Speedlite kompatibilis

A tágabb felvételi lehetőségek és a fényviszonyok jobb lefedettsége érdekében a PowerShot SX10 IS kompatibilis a Canon EX Speedlite vaku hatótávolságával.
       
Funkciók:

• 20-szoros, nagylátószögű optikai zoom, optikai képstabilizátorral
• 10,0 megapixel
• DIGIC 4
• Továbbfejlesztett arcfelismerő és elmosódás-csökkentő technológia
• Teljes kézi vezérlés
• 2,5" változtatható képszögű LCD
•  Vezérlőtárcsa és Saját menü
•  i-Contrast
• Filmek sztereó hanggal
• EX Speedlite vakuval kompatibilis

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle