Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Lásson még többet - Canon Ixus 870 IS

2008. november 28. 12:49, péntek - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A csúcsminőségű, arany vagy ezüst színű, 10 megapixeles Digital IXUS 870 IS felhívja magára a figyelmet. Készítsen panorámaképeket a 4-szeres nagylátószögű zoomobjektívvel, és jelenítse meg őket lenyűgöző részletgazdagsággal a 3.0” PureColor LCD II kijelzőn.

Minőségi 10 megapixeles képalkotás

Az arany- vagy ezüst , karcsú és kifinomult Digital IXUS 870 IS kivételes gyártási minőséget képvisel. A 10 megapixeles érzékelő a legapróbb részleteket is rögzíti, így rendkívül nagy felbontású, kreatívan vágott nyomatok készíthetők.

 

Canon Ixus 870 IS
 
Canon Ixus 870 IS

 

 

Kapj el még több pillanatot

A 4-szeres nagylátószögű (28 mm-es) optikai zoomobjektív segítségével a témából még több fér a képre - ideális tehát átfogó tájképek vagy csoportképek készítéséhez. A Canon közismert optikai képstabilizáló technológiája ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így biztosítja a kiemelkedő képminőséget.

DIGIC 4

A képfeldolgozási technológiák legújabb fejlesztéseit magába foglaló DIGIC 4 kivételes zajcsökkentést biztosít. Ennek eredményei a részletgazdag, tiszta képek, még magas ISO-érzékenységgel fényképezve is. A DIGIC 4 emellett rendkívül gyors feldolgozást és gyors reakcióidejű használatot tesz lehetővé.

Arcfelismerő technológia

Canon Ixus 870 ISA nagyszerű portréfotókat a legújabb Arcfelismerés AF/AE/FE/WB funkció garantálja - még az oldalról fényképezett és távoli arcok esetén is. Az Arc kiválasztása és követése funkció optimalizálja a kiválasztott személy fényképezéséhez alkalmas beállításokat, az arcra reagáló önkioldó révén pedig Ön is csatlakozhat a csoportképhez. Az automatikus vörösszem-korrekció fényképezés vagy visszajátszás közben megakadályozza a vörösszem-hatás kialakulását.

Búcsú az elmosódott képektől

A Digital IXUS 870 IS az esetlegesen homályos képek ellen Automatikus nagy ISO és Mozgásérzékelő technológiáját veti be, melyek bármilyen helyzetben biztosítják az optimális ISO-érzékenység kiválasztását a fényképezőgép és a téma mozgásától függően. A Servo AF nyomon követi a mozgó témát, és biztosítja, hogy mindig fókuszban maradjon.

Optimális kontraszt

Az i-Contrast elemzi a fotótémát a fényképezés vagy visszajátszás közben, majd automatikusan növeli a fényerőt. Ennek eredménye a fokozott, mégis részletgazdag kontraszt, akár szokatlan megvilágítási körülmények között is.

3.0" PureColor LCD II kijelző

A méretes, 3.0" PureColor LCD II kijelző kivételes kontrasztarányt és kiemelkedő színvisszaadást biztosít, széles látószöge könnyebb képalkotást, visszajátszást és menüben való navigálást tesz lehetővé, akár szögben vagy erős napfényben is tartva a fényképezőgépet.

Felvétel módok

19 felvételi mód - többek között az új Naplemente mód a lenyűgöző napnyugták megörökítésére - garantálja a nagyszerű képeket akár szokatlan megvilágítási körülmények között is.

Könnyű hozzáférés

A könnyen használható vezérlőtárcsa gyors, kényelmes és pontos hozzáférést biztosít a menüelemekhez, funkciókhoz és képekhez a visszajátszás során.

Videofelvételek

Készítsen kiváló minőségű, 30 kép/mp sebességű VGA videofelvételeket hanggal. A fejlett tömörítési technológiák révén csökken a fájlméret, így jelentős tárhely szabadul fel .
       
Funkciók:

Canon Ixus 870 IS• 10 megapixeles Digital IXUS arany vagy ezüst színben
• 4-szeres nagylátószögű optikai zoom, optikai IS
• DIGIC 4
• Arcfelismerő technológia
• Mozgásérzékelő technológia az elmosódott képek ellen
• i-Contrast
• 3.0" PureColor LCD II kijelző
• 19 mód
• Vezérlőtárcsa, Saját menü
• Csúcsminőségű VGA-videofelvételek 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle