Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a me...
2016. március 11. 15:27, péntek - hama.blog.hu

Az addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér mondást azok biztosan nem szeretik, akik iPhone-t vagy iPadot használnak; ezeknek a készülékeknek a belső memóriáját ugyanis nem lehet memóriakártyával bővíteni. Szerencsére azért van gyors megoldás arra az esetre, ha fogyóban a szabad kapacitás!

 

Jobb minőség kényelmesen - Canon DC-330

2008. november 21. 10:09, péntek - Canon Hungaria
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Széles formátumú a felvételeket DVD-re rögzítő videokamera mozgó-és állóképek készítéséhez, a Canon 45-szörös Bővittet Zoomjának összes előnyével. A kétrétegű DVD-R lemezekkel és nagy kapacitású akkumulátorral való kompatibilitás hosszabb rögzítési időt kínál.

Bővített Zoom funkció, 45-szörös nagyítással

Közelebb kerül az eseményekhez, mint korábban bármikor. A Canon Bővített Zoom-ja 45-szörös zoomátfogást kínál 16:9-es filmek rögzítéséhez, egyesítve a minőségi Canon optika és a DIGIC DV II képfeldolgozó processzor teljesítményének előnyeit.

Canon DC-330
 
Canon DC-330

Közvetlenül DVD-re

 

A felvett anygot rögzítheti közvetlenül DVD-re a Megapixeles felbontású CCD képérzékelőn keresztül történő feldolgozás után. Egyszerűen zárja le a DVD-t (-R/-RW/-R DL) a kamerában, és az máris alkalmas egy asztali DVD-lejátszón való megtekintésre.

Azonnali felvételkészítés a Gyorsindítás funkcióval

A Gyorsindítással soha nem mulasztja el a pillanatot. A a külön Gyorsindítás gomb megnyomása után a DC330 szinte azonnal bekapcsolódik (készenléti módból).

Intuitív vezérlés

Az LCD-képernyő keretén elhelyezett intuitív joystick vezérlés teszi lehetővé a felvételi és lejátszási beállításokhoz való egyszerű hozzáférést. Alternatív megoldásként az erős, nagy hatótávolságú távvezérlő segítségével a helység bármely részéből irányíthatja a DC330-at.

Hosszabb felvételek készítése

Készítsen felvételt DVD-R kétrétegű adathordozóra, és használja ki a hosszabb felvételi idő előnyeit. Tökéletes hosszú napokra a szabadban. Ez az eszköz akár 108 percnyi anyagot képes tárolni egyetlen 8 cm-es kétrétegű DVD-lemezen. A felvételi időt egy külön kapható nagy kapacitású akkumulátor növeli tovább.

Valódi széles formátumú rögzítés

A nagy felbontású, valódi széles formátumú 16:9-es rögzítési rendszer használatával olyan filmeket rögzíthet, melyek tökéletesek a széles képernyős TV-készüléken való lejátszáshoz. A valódi széles formátumú rendszert egy 2,7”-es 16:9 képarányú LCD-képernyő és egy 0,35”-es 16:9 EVF (elektronikus kereső) alkotja.

Canon DC-330
 

Mellékelt szoftver

 

A DC330-t egy Corel Application lemez egy Canon Digital Video Solution lemez teszi teljessé: nagy teljesítményű szoftver videók és állóképek kezeléséhez és szerkesztéséhez.

DIGIC DV II fényképek és videók számára

A Canon nagy felbontású videokamera-sorozatánál már bizonyított DIGIC DV II képfeldolgozó processzor, rövidebb válaszidőket és speciális zajcsökkentési technológiát kínál. Az osztott jelfeldolgozással rendelkező DIGIC DV II külön képes kezelni a videókat és állképeket, mindkettő színeit optimalizálva; akár a TV-képernyő, akár fényképnyomtatás számára.

LCD videólámpa

Fordítsa előrefelé a DC330 LCD-képernyőjét, és egy könnyen kezelhető videólámpát kap. Elegendő megvilágítást biztosít sötét környezetben fényképezéshez, emellett a közeli témák teljesen színes rögzítésére is alkalmas.

Fejlett fényképkészítés

Az állóképeket közvetlenül SD vagy SDHC (nagy kapacitású) memóriakártyákra készíti, melyek könnyedén megoszthatók barátaival és családtagjaival. Alternatív megoldásként a videokamerát közvetlenül egy PictBridge kompatibilis nyomtatóhoz csatlakoztathatja a könnyű fényképnyomtatás érdekében.

Funkciók:

• Bővített Zoom funkció, 45-szörös nagyítással
• Nagy felbontású rögzítés közvetlenül DVD-re
• Gyorsindítás
• Változtatható szögű távvezérlő és joystick
• Kétrétegű DVD-R
• Nagy felbontású, valódi széles formátumú 16:9-es rögzítés
• Mellékelt szoftver
• DIGIC DV II
• LCD videólámpa
• Az állóképeket memóriakártyára rögzíti  

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Pastel Green instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Pastel Green instant kamera
Fuji Instax Square SQ1 Glacier Blue instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Glacier Blue instant kamera
Fuji Instax Square SQ1 Terracotta instant kamera 48 900 Ft Fuji Instax Square SQ1 Terracotta instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 30 500 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle