Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

A Nikon két DIWA arany díjat nyert

2008. november 17. 08:09, hétfő - Nikon Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Nikon örömmel jelenti be, hogy a Nikon D60 és Nikon D300 fényképezőgépek révén újabb két DIWA arany díjjal gazdagodott. A DIWA (Digital Imaging Websites Association) a digitális képalkotással foglalkozó, független webhelyek nemzetközi hálózata. Díjait a professzionális fotós weboldalak ítélik oda, egyedi tesztek és a szabványos értékelőlap alapján bevizsgált, több mint 200 funkció és tulajdonság kiértékelése alapján. A kategóriájukban legjobb minősítést kiérdemlő termékek jutalma a DIWA arany díja. A most elnyert két arany díj tovább erősíti a Nikon professzionális fényképezés terén betöltött vezető pozícióját, elismerve a vállalat következetes erőfeszítéseit, amelyeket a kiváló teljesítmény folyamatos fenntartása érdekében tesz.

A Nikon az alábbi kategóriákban kapott arany díjat: félprofi D-SLR (Nikon D300) és amatőr D-SLR (Nikon D60).

Brigitta Wetterlind, a Nikon Europe marketing-kommunikációs menedzsere a következőket mondta: „Nagyszerű év volt az idei a Nikon számára. A TIPA, EISA és most a DIWA díjai is megerősítik, hogy az elkötelezettségünk, amellyel a fotográfiai ipar legjobb képalkotási és optikai technológiáinak kifejlesztésére törekszünk, kifizetődik. .”
 
A legjobb amatőr D-SLR: a Nikon D60
 
„A Nikon D60 kiemelkedő képminőségéért, ergonomikus kialakításáért és hasznos funkcióiért kapja az arany díjat. Kiváló minőségű, 10 megapixeles képérzékelője, kiemelkedő képfeldolgozási teljesítménye, valamint innovatív és hatékony porosodás-csökkentő rendszere remek kombinációt alkotnak, és fantasztikus amatőr fényképezőgéppé teszik a D60-at. Ezen felül a készülék rendelkezik az aktív D-Lighting funkcióval és a Nikon exkluzív EXPEED technológiájával, így magas szintű, optimális eredményt kínáló képfeldolgozást tesz lehetővé” – mondta a DIWA.
 

Nikon D300

 

A legjobb félprofi D-SLR: a Nikon D300
 
A DIWA szerint: „A kiváló ergonómiának, a csúcsminőségű funkcióknak és az innovatív technológiáknak köszönhetően a Nikon D300 mind a profik, mind pedig a komoly amatőrök igényeit kielégíti. Az első osztályú, 12 megapixeles CMOS-érzékelőt nagy teljesítményű EXPEED feldolgozó, új CAM3500DX AF érzékelő és 14 bites A/D átalakító támogatja, a nagy érzékenység-tartomány ISO 6400 értékig terjed. A tökéletesen együttműködő elemek és funkciók páratlan képminőséget és teljesítményt eredményeznek. Mindezen felül a Nikon D300-nak nagy felbontású, 7,62 centiméteres, Élő nézet funkcióval rendelkező monitora van.”
Kai Thon, a DIWA tesztelési menedzsere a következőt mondta: „A Nikon hosszú évek óta a technológiai innováció iparági vezetője, ám az utóbbi hónapokban minden eddiginél jelentősebb fejlesztéseket mutattak be, elsősorban a D60 és a D300 modelljükben. A DIWA laboratóriumának összetett, számítógépes vizsgálati eredményei, valamint a DIWA-tag webhelyek szakértőinek véleménye alapján egyértelműen kijelenthetjük, hogy mindkét modell igen versenyképes a saját piacán.”

A Nikon kiváló termékeinek folyamatos fejlesztésével arra törekszik, hogy valamennyi fotós első számú partnerévé és szolgáltatójává váljék.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle