Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
Brother - 3 év regisztráción alapuló gar...
2014. július 15. 21:10, kedd - brother.hu

A Brother minden termékéhez INGYENESEN kibővíti a garanciát, a weboldalon megtett regisztrációt követően.

Kimagasló teljesítmény - Canon PowerShot G10

2008. november 11. 08:37, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

14,7 megapixeles érzékelőjével, 5-szörös széles látószögű objektívével és a Canon DIGIC 4 szupergyors, fejlett képalkotásával felszerelve a PowerShot G10 kitör a fényképezőgépek megszokott sémáiból. A RAW-rögzítés funkció képkészítés utáni teljeskörű képszabályozást tesz lehetővé.


14,7 megapixel

A 14,7 megapixeles érzékelő a legapróbb részleteket is rögzíti, így rendkívül nagy felbontású, kreatívan vágott nyomatok készíthetők, ugyanakkor a fényképezőgép biztonsági zoom és digitális telekonverter funkcióinak hatékony kihasználását is lehetővé teszi.

Minőségi 5-szörös nagylátószögű objektív

Az 5-szörös nagylátószögű (28 mm-es, f/2,8) optikai zoom segítségével a témából még több fér a képre. A Canon közismert optikai képstabilizáló technológiája ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így a teljes zoomtartományban éles kép jön létre.

Canon PowerShot G10
 
Canon PowerShot G10

RAW-rögzítés

A RAW fényképezési funkció segítségével az összes képbeállítás és paraméter rendelkezésre áll a képkészítés utáni szerkesztéshez. A Canon Digital Photo Professional (DPP) szoftverének támogatása lehetővé teszi, hogy a digitális tükörreflexes fényképezőgéppel rendelkező felhasználók munkafolyamukba integrálják a PowerShot G10 készüléket.

DIGIC 4

A képfeldolgozási technológiák legújabb fejlesztéseit magába foglaló DIGIC 4 kivételes zajcsökkentést biztosít. Ennek eredményei a részletgazdag, tiszta képek, még magas ISO-érzékenységgel fényképezve is. A DIGIC 4 emellett rendkívül gyors feldolgozást és gyors reakcióidejű használatot tesz lehetővé.

Képelmosódás elleni védelem

A PowerShot G10 az esetlegesen homályos képek ellen Automatikus nagy ISO és Mozgásérzékelő technológiáját veti be, melyek bármilyen helyzetben biztosítják az optimális ISO-érzékenység kiválasztását a fényképezőgép és a téma mozgásától függően. A Servo AF nyomon követi a mozgó témát, és biztosítja, hogy mindig fókuszban maradjon.

Arcfelismerő technológia

A könnyen és spontán elkészíthető portréfotókhoz a PowerShot G10 a Canon Arcfelismerés AF/AE/FE/WB funkcióját használja. Az Arc kiválasztása és követése funkció optimalizálja a kiválasztott személy fényképezéséhez alkalmas beállításokat, az arcra reagáló önkioldó révén pedig önarcképeket és csoportképeket készíthet.

3,0" PureColor LCD II kijelző

A 3.0" PureColor LCD II kiemelkedő felbontással (460 000 pixel) büszkélkedhet, mely részletgazdag képkomponálást vagy visszajátszást tesz lehetővé - miközben az optikai kereső további kompozíciós lehetőségeket kínál.

Kényelmesen kezelhető vezérlőtárcsák

A külön erre a célra rendelkezésre álló expozíciókompenzáció és az ISO-tárcsák az expozíció és az ISO-érzékenység kényelmes beállítását teszik lehetővé, anélkül, hogy a felhasználónak be kellene lépnie a menübe. A vezérlőtárcsa gyors, pontos hozzáférést biztosít a menühöz, funkciókhoz és képekhez.

Canon PowerShot G10

 

i-Contrast

Az i-Contrast elemzi a fotótémát a fényképezés vagy visszajátszás közben, majd automatikusan növeli a fényerőt a kép sötét területein. Ennek eredménye a fokozott, mégis részletgazdag kontraszt, akár szokatlan megvilágítási körülmények között is.

Felvétel módok

26 felvételi mód, köztük több automatikus mód biztosítja a könnyű fényképezést akár szokatlan megvilágítási körülmények között is. A PowerShot G10 fényképezőgépen manuális beállítási lehetőségek is találhatók, így kreativitásának semmi sem szabhat határt.

Különböző tartozékok

A tartozékok széles skálájába többek között egy telekonverter, egy vízálló tok is beletartozik, ráadásul a készülék kompatibilis a teljes Canon Speedlite vakucsaláddal.

Funkciók
:

• 14,7 megapixel
• Eredeti Canon 5-szörös nagylátószögű objektív optikai képstabilizátorral
• RAW és DPP támogatás
• DIGIC 4
• Képelmosódás elleni védelem
• 3.0” PureColor LCD II és optikai kereső
• Expozíciókompenzáció és ISO-tárcsák
• i-Contrast
• 26 felvételi mód
• Különböző tartozékok 

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle