Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Kimagasló teljesítmény - Canon PowerShot G10

2008. november 11. 08:37, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

14,7 megapixeles érzékelőjével, 5-szörös széles látószögű objektívével és a Canon DIGIC 4 szupergyors, fejlett képalkotásával felszerelve a PowerShot G10 kitör a fényképezőgépek megszokott sémáiból. A RAW-rögzítés funkció képkészítés utáni teljeskörű képszabályozást tesz lehetővé.


14,7 megapixel

A 14,7 megapixeles érzékelő a legapróbb részleteket is rögzíti, így rendkívül nagy felbontású, kreatívan vágott nyomatok készíthetők, ugyanakkor a fényképezőgép biztonsági zoom és digitális telekonverter funkcióinak hatékony kihasználását is lehetővé teszi.

Minőségi 5-szörös nagylátószögű objektív

Az 5-szörös nagylátószögű (28 mm-es, f/2,8) optikai zoom segítségével a témából még több fér a képre. A Canon közismert optikai képstabilizáló technológiája ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így a teljes zoomtartományban éles kép jön létre.

Canon PowerShot G10
 
Canon PowerShot G10

RAW-rögzítés

A RAW fényképezési funkció segítségével az összes képbeállítás és paraméter rendelkezésre áll a képkészítés utáni szerkesztéshez. A Canon Digital Photo Professional (DPP) szoftverének támogatása lehetővé teszi, hogy a digitális tükörreflexes fényképezőgéppel rendelkező felhasználók munkafolyamukba integrálják a PowerShot G10 készüléket.

DIGIC 4

A képfeldolgozási technológiák legújabb fejlesztéseit magába foglaló DIGIC 4 kivételes zajcsökkentést biztosít. Ennek eredményei a részletgazdag, tiszta képek, még magas ISO-érzékenységgel fényképezve is. A DIGIC 4 emellett rendkívül gyors feldolgozást és gyors reakcióidejű használatot tesz lehetővé.

Képelmosódás elleni védelem

A PowerShot G10 az esetlegesen homályos képek ellen Automatikus nagy ISO és Mozgásérzékelő technológiáját veti be, melyek bármilyen helyzetben biztosítják az optimális ISO-érzékenység kiválasztását a fényképezőgép és a téma mozgásától függően. A Servo AF nyomon követi a mozgó témát, és biztosítja, hogy mindig fókuszban maradjon.

Arcfelismerő technológia

A könnyen és spontán elkészíthető portréfotókhoz a PowerShot G10 a Canon Arcfelismerés AF/AE/FE/WB funkcióját használja. Az Arc kiválasztása és követése funkció optimalizálja a kiválasztott személy fényképezéséhez alkalmas beállításokat, az arcra reagáló önkioldó révén pedig önarcképeket és csoportképeket készíthet.

3,0" PureColor LCD II kijelző

A 3.0" PureColor LCD II kiemelkedő felbontással (460 000 pixel) büszkélkedhet, mely részletgazdag képkomponálást vagy visszajátszást tesz lehetővé - miközben az optikai kereső további kompozíciós lehetőségeket kínál.

Kényelmesen kezelhető vezérlőtárcsák

A külön erre a célra rendelkezésre álló expozíciókompenzáció és az ISO-tárcsák az expozíció és az ISO-érzékenység kényelmes beállítását teszik lehetővé, anélkül, hogy a felhasználónak be kellene lépnie a menübe. A vezérlőtárcsa gyors, pontos hozzáférést biztosít a menühöz, funkciókhoz és képekhez.

Canon PowerShot G10

 

i-Contrast

Az i-Contrast elemzi a fotótémát a fényképezés vagy visszajátszás közben, majd automatikusan növeli a fényerőt a kép sötét területein. Ennek eredménye a fokozott, mégis részletgazdag kontraszt, akár szokatlan megvilágítási körülmények között is.

Felvétel módok

26 felvételi mód, köztük több automatikus mód biztosítja a könnyű fényképezést akár szokatlan megvilágítási körülmények között is. A PowerShot G10 fényképezőgépen manuális beállítási lehetőségek is találhatók, így kreativitásának semmi sem szabhat határt.

Különböző tartozékok

A tartozékok széles skálájába többek között egy telekonverter, egy vízálló tok is beletartozik, ráadásul a készülék kompatibilis a teljes Canon Speedlite vakucsaláddal.

Funkciók
:

• 14,7 megapixel
• Eredeti Canon 5-szörös nagylátószögű objektív optikai képstabilizátorral
• RAW és DPP támogatás
• DIGIC 4
• Képelmosódás elleni védelem
• 3.0” PureColor LCD II és optikai kereső
• Expozíciókompenzáció és ISO-tárcsák
• i-Contrast
• 26 felvételi mód
• Különböző tartozékok 

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle