Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Kompakt, álló kialakítás - Canon SELPHY ES3

2008. október 31. 11:53, péntek - Canon Hungária
Termékismertetők » Nyomtatók Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Kompakt, kreatív és vidám, a SELPHY ES3 laborminőségű fényképeket állít elő közvetlenül a memóriakártyáról vagy digitális fényképezőgépről. A beépített 1 GB memória lehetővé teszi a tárolt képek nyomtatását amikor csak kedve kívánja.

Easy Photo Pack, integrált festék- és papírkazetta

Az egyszerű és gördülékeny telepítés érdekében a SELPHY ES3 készülék Easy Photo Packs csomagokat használ - ezek integrált festék- és papírkazetta, akár 50 lapos kiszerelésben is. A többféle papírtípussal kapható - hitelkártya-méretű és levelezőlap méretű, fekete-fehér és színes kivitelben egyaránt - csomagok használat közben is cserélhetőek.

Arany és ezüst Easy Photo Pack csomagok

Vigyen egy kis pazsgést az egyhangú üdvözlőlapokba - kombinálja egymással a kreatív nyomtatási funkciókat arany vagy ezüst Easy Photo Pack csomaggal. A csomagok festékkel együtt, 20 levelezőlap méretű papírral kaphatóak.

Canon Selphy ES3
 
Canon Selphy ES3


Kompakt, álló kialakítás fogantyúval

A SELPHY ES3 tetszetős, helytakarékos kivitele miatt akár a könyvespolcon is elfér, és az íróasztalon üzemeltethető. A masszív hordfogantyú különösen könnyűvé teszi a szállítást és tárolást.

Könnyen kezelhető Easy Scroll vezérlőtárcsa és 3,5" színes LCD

A nagyméretű, 3,5" színes LCD-kijelző kiválóan jeleníti meg a képek előnézetét, és megkönnyíti azok szerkesztését is. Párosítva a Canon könnyen kezelhető Easy Scroll vezérlőtárcsájával együtt igazán gyorssá teszi a képek böngészését és a funkciók kiválasztását.

Beépített memória

A SELPHY ES3 beépített 1 GB memóriája tárolja a képeket és lehetővé teszi a kedvenc képek kinyomtatását bármikor is legyen azokra szüksége a felhasználónak. A képek másodperceken belül a nyomtatóra másolhatóak.

Közvetlen és vezeték nélküli nyomtatás


A közvetlen nyomtatási funkciók között megtalálható a PictBridge is, amelynek segítségével kapcsolat hozható létre digitális fényképezőgépekkel és kamerákkal, nyílások találhatóak benne a leggyakrabban használt memóriakártyákhoz és beépített IrDA IR a mobiltelefonokról való nyomtatáshoz. Opcionális Bluetooth adapter is kapható.

Canon Selphy ES3


DIGIC II

A Canon saját DIGIC II processzora garantálja, hogy a képkezelés kiemelkedő színvonalon és hihetetlen gyorsasággal történik.

Képoptimalizálás és képszerkesztés


Az automatikus képjavítás funkció érzékeli az arcokat a képeken, és beállítja a megfelelő fényerőt. A háttér beállítása külön történik, így szavatolt a legjobb eredmény. A felhasználó vághatja a képeket, javíthatja a vörösszem hatást és megváltoztathatja vagy feljavíthatja a színeket a Saját színek funkcióval.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle