Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Brother - 3 év regisztráción alapuló gar...
2014. július 15. 21:10, kedd - brother.hu

A Brother minden termékéhez INGYENESEN kibővíti a garanciát, a weboldalon megtett regisztrációt követően.

Full HD a Valódi HD - Samsung VP-HMX20C

2008. október 30. 14:34, csütörtök - Samsung Magyarország
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Ha fontosak számodra a legújabb technológiai újítások, a VP-HMX20C egyértelműen Neked való. A ma elérhető legjobb minőségű (1920 x 1080-as Full HD-s, azaz nagyfelbontású) videofelvétel, Flash memória (aminek köszönhetően nagyon egyszerűen és villámgyorsan elindul a készülék), világos F1.8 HD lencse, a legkifinomultabb technológiákat ötvöző hasznos funkciók sokasága, könnyű kompakt megjelenés – ez a VP-HMX20C, amivel megvalósíthatod álmaid felvételeit, vagyis hagyd, hogy a kamera megtegye helyetted.

Full HD a Valódi HD


A VP-HMX20C a ma elérhető legnagyobb felbontással (1920 x 1080 Full HD) rendelkezik. Így minden eddiginél részletesebb, tisztább, világosabb, életszerűbb felvételeket lehet készíteni. A felbontás pixelre megegyezik a mostani legjobb nagyképernyős HD-képes televíziók képernyőfelbontásával. Az 1920 x 1080 Full HD felbontás természetszerű, a színeket a lehető legélethűebben visszaadó felvételeket biztosít a szokásos elmosódott és homályos képek helyett.

Samsung VP-HMX20C
 
Samsung VP-HMX20C
 

A SAMSUNG legújabb VP-HMX20C kamerája a progresszív felvételi technológiának köszönhetően a lehető legjobb képminőséget nyújtja. HD minőségű videofelvételeit progresszív módban (25 fps-el, azaz másodpercenként 25 képkocka rögzítésével) készíti, ezzel kristálytiszta lesz a kép, bármilyen gyorsan is mozogjon a felvétel témája. A progresszív felvételi technológia eredményeképp 2, 4 vagy akár 8-szoros előre- vagy visszatekerés esetén is csodálatosan tiszta lesz a kép.

HDMI-csatlakozó

 A VP-HMX20C kamera minden, a HD-tévéknél jelenleg használt videokimentet támogat, legyen az HDMI, AV, S-videó vagy kompozit kimenet. A HDMI-kábellel egyszerű a csatlakoztatás, és remek minőségben nézhetjük meg felvételeinket. A HDMI használatával adatveszteség nélkül érhető el a HD-tévék kínálta legmagasabb digitális hang- és képminőség.

Gyors indulás a pillanat megörökítéséhez

Többé nem maradsz le az élet gyönyörködtető pillanatairól. A VP-HMX20C kamera villámgyorsan elindul, így akkor készíthetünk felvételeket, amikor csak akarunk – késlekedés nélkül. Csak be kell kapcsolni a gépet és már mehet is a felvétel. Ennél könnyebb – és gyorsabb – már nem is lehetne! A SAMSUNG nagyteljesítményű beépített memóriakártyájával többé nem kell többé percekig várni, hogy elinduljon a kamera, megnézzük az elkészített felvételeket vagy áttöltsük a képeket. A HP-HMX20C legfeljebb 3 másodperc alatt készen áll a bevetésre – négyszer gyorsabban mint más kamerák. Ilyen sebesség mellett többé nem maradunk le semmiről.

Gyors mozgások felvétele – tökéletes részletességgel; zavartalan felvétel tisztább képekkel

A VP-HMX20C kamera a gyors mozgások felvételére is megoldást kínál: 10 másodpercnyi videofelvételt lehet elképesztő sebességgel, 250 képkocka per másodperccel (fps) rögzíteni. Ennek köszönhetően hihetetlen felbontású, fantasztikusan részletes, kristálytiszta lassított felvételek készíthetőek akár egy golf-ütésről, táncmozdulatról, vagy bármi egyéb olyan mozgásról, amit az emberi szem nem tud követni.
A SAMSUNG elektronikus képstabilizátora (EIS) tiszta és éles képet biztosít, videó és fényképfelvételnél egyaránt. A kifinomult EIS-rendszer felismeri, és a felvétel során kiküszöböli a kamera apró bemozdulásait. Így mindig éles képeket és remegésmentes, természetes videofelvételeket készíthetünk.

Samsung VP-HMX20C


8 Megapixeles fényképkészítés; ISO 3200 érzékenység

A SAMSUNG 8 Megapixeles fényképkészítő funkciója pixel-interpolációs (a képméret növeléséből adódó minőségvesztés ellensúlyozására szolgáló technikai megoldás) szűrő alkalmazásával a képeket 8 megapixel méretűvé alakítja, így akár 11x 17’’-es (27,9 x 43,2 cm) méretben is ki lehet nyomtatni a képeket – tökéletes minőségben.
Az ISO 3200 mellett az extra érzékenységi mód bekapcsolásával a VP-HMX20C még 1 lux-os fénynél (ilyen például gyertyafény) is elképesztően tiszta videofelvételt vagy 8 megapixeles képet biztosít. Csodálatos képeket készíthetünk még gyenge fényviszonyok közepette is anélkül, hogy a hosszabb expozíciós idő miatt elmosódottak lennének felvételeink.
gyors mozgások felvétele – tökéletes részletességgel; zavartalan felvétel tisztább képekkel
A VP-HMX20C kamera a gyors mozgások felvételére is megoldást kínál: 10 másodpercnyi videofelvételt lehet elképesztő sebességgel, 250 képkocka per másodperccel (fps) rögzíteni. Ennek köszönhetően hihetetlen felbontású, fantasztikusan részletes, kristálytiszta lassított felvételek készíthetőek akár egy golf-ütésről, táncmozdulatról, vagy bármi egyéb olyan mozgásról, amit az emberi szem nem tud követni.
A SAMSUNG elektronikus képstabilizátora (EIS) tiszta és éles képet biztosít, videó és fényképfelvételnél egyaránt. A kifinomult EIS-rendszer felismeri, és a felvétel során kiküszöböli a kamera apró bemozdulásait. Így mindig éles képeket és remegésmentes, természetes videofelvételeket készíthetünk.

Szélesebb, világosabb F1,8 lencse

A VP-HMX20C kamera széles F1,8-as, 10-szeres optikai zoommal rendelkező lencséje az hagyományos lencséknél több fényt enged át, így részletgazdagabb, világosabb, tisztább képeket biztosít. A képeink pont olyanok lesznek, mint amit szabad szemmel érzékelünk. A nagyteljesítményű HD lencsét úgy alakítottuk ki, hogy minimalizálja a képelváltozás és az optikai torzulás lehetőségét, így a ma elérhető készülékekénél természetesebb, pontosabb és impozánsabb felvételeket kapunk.

A SAMSUNG VP-HMX20C tartóállványa egyedülálló a piacon. Az állvány egyben töltőként is szolgál, beépített USB-porttal rendelkezik, és a HDMI csatlakozón keresztül további videó- és audiókészülékek csatlakoztathatóak hozzá – mindezt egyszerre!

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle