Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Rövid reakcióidő - Nikon Coolpix S700 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Rövid reakcióidő - Nikon Coolpix S700

2008. október 30. 12:14, csütörtök - Nikon Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Elképesztően gyors, 12,1 megapixeles fényképezőgép, kategóriájában a legkisebb méretű, stílusos fémvázzal, valamint a működtetést könnyítő forgatható választógombbal. A modell reakcióideje figyelemre méltóan rövid. Nagy teljesítményű képstabilizátorral, ISO 3200 funkcióval és EXPEED képfeldolgozó motorral rendelkezik, ezáltal éles, zajmentes képeket készít, még pillanatfelvételek készítésekor és gyenge fényben való fotózás során is. A COOLPIX S700-at azoknak terveztük, akik értékelik a stílust és a teljesítményt.

A fényképezőgép ezüst és fekete színben kapható.

Nikon Coolpix S700
 
Nikon Coolpix S700


Főbb jellemzők:

A 12,1 megapixeles felbontás elképesztően részletgazdag képeket eredményez, továbbá lehetővé teszi a kreatív vágást és a plakát-méretben is éles nagyítások készítését.
Rövid reakcióidő : 0,9 másodperces indítás és rövid kioldási késedelem (Válaszidő-prioritás módban kevesebb mint 0,005 másodperc).
Az EXPEED képfeldolgozó motor optimális teljesítményt és kiemelkedő képminőséget garantál.
6,86 centiméteres akril LCD-monitor : 160 fokos vízszintes és függőleges megtekintési szög. Az akril védőpanel óvja a monitort a karcolásoktól és ujjlenyomatoktól, a tükröződésgátló bevonat pedig egyszerűbbé teszi a fényképezést napos időben.
3x Zoom-NIKKOR objektív : Hihetetlenül tiszta és éles képeket készít. 35 mm-es formátumban körülbelül 37–111 mm-nek felel meg.
Nagy érzékenység ISO 3200 értékig : A rövidebb záridővel jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket (az ISO 3200 beállítás csak az 5M (2592 x 1944) vagy ennél kisebb méretű fényképeknél használható).
Az optikai rázkódáscsökkentés (VR) elvén működő képstabilizáló rendszer kompenzálja a fényképezőgép rázkódását, ezáltal gyenge fényben is tiszta, éles fényképeket és videókat készít, használatakor 3 lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet.
Nagy érzékenység mód : Minimálisra csökkenti a kép elmosódását azáltal, hogy automatikusan kiválasztja a fotótémának megfelelő optimális beállítást az ISO 64–1600 tartományból.
Kiváló minőségű, fém gépváz : Kategóriájában a legkisebb a világon*. *) A legalább 10 tényleges megapixel felbontású versenytárs modellek között, 2007. augusztus 30-án (a NIKON CORPORATION felmérése szerint).
A Fejlett Arc-prioritásos AF funkció gyorsan érzékeli a portréalany arcát, és megfelelően beállítja az élességet, akár egyszerre 12 arc esetén is, és a pontosabb expozíció érdekében az Arc-prioritásos AE móddal együtt működve megméri a fényt az arc körül.
Torzításcsökkentés a hordótorzítás automatikus javítására. Az effektust valós időben ellenőrizheti az LCD-monitoron.
A forgatható választógomb megkönnyíti a készülék használatát.
Váz színe: Ezüst és fekete

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle