Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. Felvétel, tárolás és megosztás - Canon FS11

2008. október 29. 14:29, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A stílusos FS11 mindkét területen a legjobb minőséget biztosítja. Több mint 10 órán keresztül készít remek videót a 16 GB-os belső flash memóriába, vagy könnyen megosztható cserélhető memóriakártyákon tárolja a filmeket.

Kettős flash memória

Nem egy, hanem két felvételi mód áll rendelkezésre: az FS11 Canon kettős flash memóriás rendszert alkalmaz. A 16 GB-os belső memóriával elegendő hely áll rendelkezésre több mint 10 órányi normál felbontású (SD) film tárolására – így Ön bármikor készíthet felvételeket. Hosszan tartó felvételek esetén a cserélhető SD vagy SDHC memóriakártyákkal könnyen növelheti a kapacitást.

Canon FS11
 
Canon FS11

Formatervezett megjelenés

 

Az FS11 üdítően modern stílusával szemrevaló látványt nyújt. A mozgó alkatrészek nélküli flash memória sokkal kisebb, mint más hordozótípusok: ez azt is jelenti, hogy az FS11 meglepően kompakt kialakítású. Ezen felül a flash memória védett az esetleges rázkódás vagy ütődések ellen.

45-szörös Bővített Zoom

Az FS11 Canon Bővített Zoommal rendelkezik Az eredeti Canon videoobjektív és a nagy teljesítményű DIGIC DV II feldolgozás kombinálásával a videokamera hihetetlenül nagy zoomtartománnyal (maximum 45-szörös) rendelkezik.

Fejlett filmkészítés

Az FS11 egy sor nagy teljesítményű filmes funkciót mutat fel a remek filmkészítéshez: megapixeles CCD, DIGIC DV II és nagy felbontású, valódi széles formátumú, 16:9-es rögzítés.

Kiváló hangminőség

Nagyszerű hanggal keltse életre filmjeit – egy bemeneti csatlakozó teszi lehetővé külső mikrofon csatlakoztatását, és a kívánt hang sokkal pontosabb rögzítését.

Folytassa a felvételkészítést

Canon FS11A filmek flash memórián való tárolásának sokkal kisebb a teljesítményigénye, mint a lemezekre, szalagokra vagy merevlemezre való felvétel esetében. Kizárólag a mellékelt akkumulátor használatával akár 3 órán keresztül készíthet felvételt. Az intelligens akkumulátorrendszer percnyi pontossággal jelzi ki a rendelkezésre álló töltést.

Digitális állóképek

Jó minőségű digitális fényképek készítése. A DIGIC DV II működteti a videokamera fényképezési funkcióit, mely biztosítja a színhűséget videó vagy állókép készítésekor.

Nagy sebességű átvitel


Nagy sebességű USB 2.0 csatlakozás biztosítja a filmek és fényképek szupergyors számítógépre vitelét: egyetlen kábellel egyszerűen csatlakoztassa a videokamerát, majd végezze el a megosztást.

Egyszerű DVD-írás

A filmek egyszerű teljes méretű DVD-re írása külön beszerezhető DW-100 íróval: egyszerű megoldás saját felvételei megosztására. Majd egy normál DVD-lejátszón egyszerűen megtekintheti az elkészült lemezeket.

Képkezelő szoftver

Canon FS11A videokamerához mellékelt Pixela ImageMixertm A 3 SE lehetővé teszi a videoklipek rendezését, lejátszását és szerkesztését, sőt át is konvertálhatja azokat más fájlformátumokba. A szoftver DVD-készítési funkciókat is kínál, ez a felvett anyag megosztásának egy másik, egyszerű módja.

Funkciók:

Kettős flash memória
Formatervezett megjelenés
45-szörös Bővített Zoom
Megapixeles CCD, DIGIC DV II és nagy felbontású, valódi széles formátumú 16:9 rögzítés
Mikrofonbemenet
Alacsony energiafelhasználás és intelligens akkumulátor
Digitális állóképek
Nagysebességű USB 2.0
A DW-100 eszközzel kompatibilis
Szoftver 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle