Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Sencor színes fülhallgatók
2014. február 16. 20:35, vasárnap - FotoMarket

Válassza ki egyéniségéhez, hangulatához a legmegfelelőbb fülhallgatót! A Sencor SEP 170 típus több alternatívát is kínál.

Rögzítse emlékeit és azonnal ossza meg azokat - Canon DC310

2008. október 22. 08:22, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

DVD-videokamera Canon Bővített Zoom funkció, 41-szeres nagyítással és valódi szélesképernyős formátumú móddal. Az élesen kivehető részletekkel rendelkező, élénk színű képanyag rögzítésére a precíziós optika és DIGIC DV II képfeldolgozás kombinációja nyújt lehetőséget. 

Bővített Zoom funkció, 41-szeres nagyítással

A DC310 számára a jobb nagyítási képességet (maximum 41-szeres Bővített Zoom) egy jó minőségű Canon videóobjektív és a nagy teljesítményű DIGIC DV II képfeldolgozás kombinációja teszi lehetővé.

Rögzítés közvetlenül DVD-lemezre

Rendelkezik a közvetlenül a DVD-re (-R/-RW/-R DL) való rögzítés előnyeivel. Ha befejezte a filmet, akkor egyszerűen zárja azt le a kamerában, és máris lejátszhatja szinte minden asztali DVD-lejátszón.

Gyorsindítás

A Gyorsindítással soha nem mulaszt el egyetlen pillanatot sem.A külön gyorsindítás gomb megnyomása után a videókamera szinte azonnal bekapcsol készenléti módból: körülbelül egy másodpercen belül felvételre kész.

Canon DC310
 
Canon DC310

Intuitív vezérlés

 

Az LCD-képernyő keretén elhelyezett intuitív joystick vezérlés teszi lehetővé a felvételi és lejátszási beállításokhoz való egyszerű hozzáférést.

Hosszabb felvételek rögzítése

Maximum 108 perces videót képes egy lemezre rögzíteni kétrétegű DVD-R adathordozó használata esetén A hosszabb felvételek rögzítésének lehetőségével Önnek nem kell aggódnia, hogy kifogy a felvételi tárhelyből még ha hosszúra nyúlik is a nap.A külön beszerezhető, nagy kapacitású akkumulátor tovább növeli a felvételi időt.

Valódi szélesképernyős formátumú rögzítés

A Canon videokamerák nagy felbontású, valódi széles formátumú 16:9-es rögzítést kínálnak, amely ideális széles képernyős TV-készüléken való lejátszáshoz. A 2,7”-es 16:9-es képarányú LCD-képernyő segítségével komponálhatja és vissza is nézheti felvételeit annak helyes méreteiben. Az akkumulátor energiatakarékos használatához alkalmazza a szélesképernyős 0,35”-es EVF elektronikus keresőt.

DIGIC DV II

A DIGIC DV II technológiát először a nagyfelbontású videokamerasorozat számára fejlesztették ki, de ma a közvetlenül DVD-re rögzítő modellek is élvezhetik ennek előnyeit.Ezt a speciális képprocesszort nagyobb sebesség és speciális zajcsökkentési technológia jellemzi, mely tisztább és élesen kivehető részleteket eredményez. Az osztott jelfeldolgozással a DIGIC DV II mindkét képtípus színeit megjelenítésre vagy nyomtatásra optimalizálva, külön kezeli a videójeleket és az állóképeket.

LCD videólámpa

A DC310 előrefordított LCD-képernyője videólámpaként is szolgál.Ez kiegészítő fényforrást biztosít, mely kedvezőtlen fényviszonyok között is lehetővé teszi a felvételkészítés folytatását.

Fejlett fényképkészítés

A DC310 további fényképkészítési funkciót kínál. Az állóképeket közvetlenül SD vagy SDHC (nagy kapacitású) memóriakártyákra készíti, melyeket kompatibilis kártya-olvasóval rendelkező nyomtatókon közvetlenül ki lehet nyomtatni.

Funkciók

Canon DC310• 41-szeres Bővített Zoom
• Közvetlen DVD-re rögzítés
• Gyorsindítás
• Joystick vezérlés
• Kétrétegű DVD-R
• Nagy felbontású, valódi szélesképernyős 16:9 rögzítés
• DIGIC DV II
• LCD videólámpa
• Az állóképeket memóriakártyára rögzíti 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle