Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Karcsú, zsebben elférő - Canon PowerShot A1000 IS

2008. október 21. 07:49, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A karcsú, zsebben elférő PowerShot A1000 IS fényképezőgéppel könnyedén készíthet 10 megapixeles képeket. Egyszerű témakeresés és exponálás – közben a Canon technológiák megszüntetik az elmosódást, optimalizálják a portréképeket, és biztosítják a minőségi végeredményt.

10,0 megapixel

A 10,0 megapixeles képérzékelővel minden témát részletgazdagon örökíthet meg – a rögzített kép kreatív szerkesztésre és akár poszternyomtatásra is alkalmas.

Üzemmódok minden alkalomra

17 fényképezési mód – többek között az Egyszerű, a Naplemente és az ISO 3200 mód – biztosítja, hogy szokatlan fényviszonyok mellett is tökéletes képet készítsen. A Saját színek, például fekete-fehér fotóeffektusokat fényképezés vagy lejátszás közben is alkalmazhatja.

Canon PowerShot A1000 IS
 
Canon PowerShot A1000 IS

Kompakt és színes váz

 

Páratlanul vékony, kompakt kialakításának köszönhetően a PowerShot A1000 IS bárhova könnyen elvihető. Ez a minőségi kialakítású fényképezőgép háromféle színben kapható: kék, barna és ezüst*.

Közelebbről szemlélve

A Canon 4-szeres optikai zoomja a képek változatos megkomponálására nyújt lehetőséget – az optikai képstabilizátor technológia használata ugyanakkor védelmet nyújt a fényképezőgép berázásakor keletkező életlenségek ellen, és éles, elmosódásmentes képet biz

DIGIC III processzor és iSAPS technológia

A Canon DIGIC III processzora villámgyors reagálást, kiváló képminőséget és fejlett zajcsökkentést biztosít az élesebb és tisztább fényképek rögzítése érdekében. Az iSAPS technológia a felvétel rögzítése előtt a fotótéma adatai alapján kiválasztja az optimális beállításokat.

Arcfelismerő technológia

Az akár kilenc arcot is felismerő, az élességet, az expozíciót, a vakubeállításokat és a fehéregyensúlyt beállító Arcfelismerés AF/AE/FE/WB funkcióval könnyen alkothat kiváló, az optimális eredményt természetes hatású bőrszínárnyalatokkal elérő portréképeket. Az Arc kiválasztása és követése funkció segítségével kiválaszthatja és követheti az elsődleges témát, így az Ön számára különleges arcot nem veszítheti el a tömegben.

Automatikus vörösszem-korrekció

A vörösszemhatás gyorsan és hatásosan eltávolítható. Az automatikus vörösszem-korrekció közvetlenül a felvételkészítés után elvégezhető, vagy a képek megjelenítésekor választhat a kézi és az automatikus korrekció közül.

Búcsú az elmosódott képektől

A Canon technológiák kombinációjával könnyen készíthetők nagyszerű, elmosódásmentes képek. Az Automatikus nagy ISO-érzékenység mellett aktiválható mozgásérzékelő technológia az arcfelismerés, az optikai képstabilizátor és a fotótéma adatai – a téma fényereje és az egyes képkockák közti különbség – segítségével érzékeli a téma mozgását és a fényképezőgép bemozdulását. A fényképezőgép a legkisebb elmosódottság és a legjobb képminőség érdekében az ISO-érzékenységet is optimalizálja.

Canon PowerShot A1000 IS

2,5" LCD képernyő és optikai kereső

 

Komponálja meg a képeket a nagy fényerejű, 2,5”-es LCD képernyőn, amelyet széles láthatósági szögének köszönhetően barátaival együtt tekinthet meg. Az akkumulátor hosszabb élettartama érdekében a valós képet mutató optikai kereső (OVF) is használható.

Videobeállítások

Egyetlen gomb megnyomásával egyenletes, 30 kép/mp sebességű, VGA minőségű videoklipeket készíthet. A speciális Long Play lehetőséggel a memóriakártyán a megszokotthoz képest feleakkora helyet használhat fel.

 

Funkciók:

Canon PowerShot A1000 IS• 10,0 megapixel
• 4-szeres zoom optikai képstabilizátorral
• Vékony, kompakt kialakítás 3 színben*
• 17 fényképezési mód, köztük az Egyszerű üzemmód
• DIGIC III processzor iSAPS technológiával
• Arcfelismerő technológia
• Automatikus vörösszem-korrekció
• Mozgásérzékelő technológia
• 2,5" LCD képernyő és optikai kereső
• VGA és LP videók

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle