Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Sokoldalú kommunikációs központ - Canon i-SENSYS MF4690PL - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Sokoldalú kommunikációs központ - Canon i-SENSYS MF4690PL

2008. október 14. 15:06, kedd - Canon Hungária
Termékismertetők » Multifunkciós készülékek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Super G3 faxfunkcióval felszerelt kompakt, sokoldalú, lézersugaras többfunkciós készülék kiváló minőségű, professzionális nyomatokat készít. Beépített hálózati csatlakozó, automatikus kétoldalas nyomtatás és SEND funkció biztosítja a munkacsoport számára az optimális teljesítményt.

Kompakt és teljes körű

Az i-SENSYS MF4690PL kompakt és elegáns kommunikációs központ. Produktív és professzionális nyomtatást, faxolást, másolást, és színes beolvasás funkciót kínál, mindezt egyetlen készülékben.

Beépített automatikus kétoldalas nyomtatás

A kényelmes, beépített automatikus kétoldalas nyomtatás funkcióval időt és pénzt takaríthat meg. Faragja le a papírköltségeket és készítsen gyorsan és egyszerűen profi megjelenésű dokumentumokat és kiadványokat.

Canon MF4690PL
 
 Canon i-SENSYS MF4690PL 

 

Beépített hálózatba kapcsolhatóság

A kis munkacsoportok megoszthatják a nyomtatási erőforrásokat, hála a beépített hálózati interfészkártyának. A távoli felhasználói felület segítségével a felhasználók a böngészőből megtekinthetik a készülék állapotát, és nyomon követhetik a nyomtatási feladatokat.

SEND funkció

Olvassa a színes dokumentumokat közvetlenül az e-mailbe, hálózatba, faxba vagy az USB-hordozóba a SEND funkció segítségével. A Canon nagy tömörítettségű PDF-en alapuló bővített beolvasás funkciója munkacsoportok számára gyors és egyszerű megoldást jelent.

PCL5e/6 támogatás

A PCL5e/6 támogatás révén a készülék maradéktalanul integrálható a meglévő PCL-környezetekbe. A Canon saját nyomtatási technológiája, az UFRII-LT, nagysebességű feldolgozást és képalkotást tesz lehetővé.

Professzionális faxolás

A Super G3 faxmodem 3 mp/oldal* sebességgel küldi a faxokat a kommunikációs költségek lefaragása érdekében. A 256 oldalas* faxmemória biztonságosan tárolja a faxokat, ha kifogy a papír vagy a festék. Kiemelkedő minőségű technológia biztosítja az ábrák, fotók és a szöveg tiszta átvitelét.

 

Canon MF4690PL

 

Biztonsági és költségfigyelés

Felügyelje és jelenítse meg mind a fax, mind a másolási költségeket, és védje a bizalmas információkat, mint pl. a névjegyzék tartalmát. Az i-SENSYS MF4690PL bővített biztonsági funkciókat kínál, hogy a jogosult felhasználókra korlátozza a hozzáférést a felhasználói vagy részlegazonosító segítségével.

Gyors első nyomat

Élvezze a gyors, 8,5 másodperc alatt elkészülő első nyomat nyújtotta előnyöket. Kapcsolja be, és szinte azonnal kezdhet is nyomtatni, másolni. Gyakorlatilag nincs bemelegedési idő (alvó üzemmódból), és rendkívül gyorsan elkészül az első nyomat.

Nagy sebesség, kiváló minőségű nyomatok


Azonnal elkészítheti a dokumentumokat, amint szüksége van rájuk, 20 lap / példány percenként sebességgel. Az akár 1200 x 600 dpi nyomtatási felbontás éles szöveget és jól kivehető ábrákat nyújt a kiváló minőségű nyomaton.

35 oldalas automatikus dokumentumadagoló


A normál, 35 lapos automatikus dokumentumadagoló segítségével egyszerűen másolhat és olvashat be többoldalas dokumentumokat.

Minden-az-egyben tonerkazetta

A minden-az-egyben tonerkazetta csökkenti a karbantartási igényeket, és folyamatosan kiváló minőségű nyomatokat biztosít. A kompakt kazetta egyszerű cseréjével - ez tartalmazza a festéket, a dobot és a tisztítóegységeket - a nyomtató szinte olyan jó lesz, mint új korában.

Funkciók:

• Lézersugaras nyomtató, fax, másoló, színes lapolvasó
• Beépített automatikus kétoldalas nyomtatás
• Beépített hálózati csatlakozás
• SEND funkció: dokumentumok beolvasása közvetlenül e-mailbe, hálózatra, faxba vagy USB-hordozóra
• PCL5e/6 támogatás
• Super G3 fax
• Az első nyomat 8,5 másodperc alatt kész
• 20 nyomat vagy másolat percenként, 1200 x 600 dpi 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle