Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Samsung kamerák a jövőből

2008. szeptember 24. 20:48, szerda - Samsung Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Photokina a fotógráfiai és képalkotási szektor legnagyobb nemzetközi kiállítása idén is rengeteg új bejelentést tartogat. A kiállítás a képkészítés, tárolás, feldolgozás, és kidolgozás teljes területét érinti. A vásár nem csak, mint vásárlási lehetőség, de az új trendek és irányok bemutatkozásának fóruma is. Ami az IFA a szórakoztató elektronikának az a Photokina a képrögzítésnek. A kiállítás egyaránt értékes csemegékkel szolgál mind a profi mind az amatőr látogatók számára.

Széles kínálattal várja a látogatókat a Samsung Kamera üzletága a kölni Photokina kiállításon, ahol a vállalat bemutatja 2009-es, az új fogyasztói trendekre megoldást nyújtó termék palettáját. A fejlődés egyik irányát abban látják a Samsungnál, ha a már meglévő technológiákat kombinálják egymással a fejlesztések fókuszba helyezésével, illetve a konvencióktól való eltéréssel. Különböző felhasználói igényeknek megfelelve olyan megoldásokat kínálnak, amelyek egy fénykép teljes életciklusát végigkísérik, a fotó létrejöttétől kezdve, a tároláson át, egészen a megosztásig.

Samsung Photokina 2008
 
Samsung Photokina 2008

 

Az egyik új fogyasztói elvárás a fizikai távolságok gyors legyőzése. A Samsung ezért kifejlesztette a világ első 10-szeres optikai zoom-mal rendelkező ultra nagy látószögű 24mm kompakt kameráját, a HZ1-et, amellyel élesebb és szélesebb képek készíthetők távolról is. Erre azért van lehetőség, mert a készülék kombinálja a 10-szeres optikai zoom technológiát a 24mm-es széles látószöggel. A HZ1-vel a Samsung immár a Compact High Zoom piacon is megjelent.

„ A siker kulcsát azok a termékek, megoldások jelentik, amelyek bővítik a fogyasztók fotós és mozgó képes tapasztalatait. Eltérően versenytársainktól, a Samsung szakemberei a kamerák fejlesztésekor a készülékek sajátosságaira és funkcióira koncentrálnak. Vállaltunk rendkívül versenyképes főleg a félvezető iparággal kapcsolatban álló területeken, mint például a televíziók, a videó kamerák és mobil telefonok. Azzal, hogy egységesítettük a központi kapacitásokat és technológiai eszközeinket, illetve azzal, hogy átfogó kutatás végeztünk a felhasználók közt abban bízunk, hogy ezek felhasználásával néhány éven belül bekerülünk a világ vezető kamera gyártói közé.„ – hangsúlyozta Park Sang-Jin, a Samsung Kamera üzletágának alelnöke

A Samsung azt a célt helyezte maga elé, hogy a felhasználók számára olyan elérhető eszközöket gyártson, amelyek megkönnyítik a digitális képek tárolását, és ezek megosztását más otthoni készülékeken keresztül, hogy közös élményekké váljanak a megörökített pillanatok.

Samsung NV9 Black
 
Samsung NV9

 

HD élmények megosztása

A HD méretű képek és videók, amelyeket a Samsung NV100HD fényképezőgéppel vagy a HMX20 videó kamerával rögzítünk, akár azonnal megnézhetőek, ha a készülékeket összekötjük egy Samsung nagyfelbontású tévével. Ha Anynet + HDMI-CEC szabványú a televíziónk, akkor mindössze egy távirányítóval is irányíthatjuk az összes audió–videó berendezésünket beleértve ebbe a házi mozinkat, a Blu-ray lejátszónkat, a digitális kameránkat vagy a tévét magát.

Drótnélküli kapcsolat

A Samsung DLNA-ready digitális AV termékien keresztül a felhasználók bármilyen sztrímelt vagy letöltött tartalmat élvezhetnek a lakás bármely pontján, akár egyszerre több készüléken is. A Samsung fényképezőgéppel készített fotókat könnyedén át tudjuk küldeni a tévénkre, hogy megnézzük és mindezt bármilyen kábeles csatlakozás nélkül. WiFi hálózat segítségével pedig elküldhetjük a fotót akár az asztali számítógépünkre is, vagy feltölthetjük bármelyik képmegosztó oldalra, illetve elküldhetjük email csatolmányként is.

NV100HD

A 14.7 megapixeles felbontásnak és a 28mm-es széles látószögű 3,6 szoros optikai zoomra képes Schneider lencsének köszönhetően az NV100HD garantáltan tűéles, tiszta és részletgazdag képeket készít, minden egyes exponáláskor. Jelenleg az NV100HD a legkifinomultabb digitális fényképezőgép a Samsung kínálatában. Olyan kiemelkedő tulajdonságai vannak, mint a 720p videó felvétel vagy a kettős képstabilizátor. 3” hVGA  LCD (460K pixel)  érintőképernyő található a gép hátoldalán. Ezt a Samsung Smart Touch 2.0 technológiájával egészítettek ki, hogy a felhasználók könnyedén elérhessék, és akár egyetlen ujjmozdulattal irányíthassák a kamera beállításokat, funkciókat.

 

Samsung NV100HD

 

NV9

A NV9 egy ultra kompakt, 10.2 megapixeles digitális fényképezőgép, amelyet egy nagy 2.7 hüvelykes LCD képernyővel, 5-szörös belső optikai zoom-mal és kettős képstabilizátorral láttak el. A gép számos multimédiás lehetőséget kínál. Többek között beépített média lejátszót, mp3 lejátszót és szövegnézegetőt is tartalmaz. A készülék arcfelismerő technológiájának köszönhetően egyszerre akár kilenc arcot is felismer, amelyekre automatikusan fókuszál, illetve kiszámítja a legoptimálisabb zoom és a legjobb képminőséget garantáló expozíciós értéket. A Smile Shot funkció felismeri a változásokat a fotózott személy arcán, és csak akkor exponál, ha az éppen mosolyog. Hasonló elv alapján a pislogás kiszűréséért a Blink Shot funkció felel.

HZ1 (kísérleti elnevezés)

Samsung HZ1A HZ1 a világ első 10-szeres optikai zoom-mal rendelkező, ultra nagy látószögű 24mm kompakt kamerája. Ráadásul a HZ1 különféle kiemelkedő funkciókkal is rendelkezik, mint például a HD filmfelvétel, Perfect Portrait System, Function Description, Photo Style Selectort és a DCM (Digitális Tartalom Menedzser). Ez utóbbi teszi lehetővé a felhasználóknak, hogy könnyedén kezelhessék és tárolhassák képeiket.

Műszaki jellemzők: HZ1 (kísérleti elnevezés)

• Kép alkotó: 1/2.33” CCD
• Mega-Pixel (Effektiv): 10.17 megapixel
• Optikai Zoom: 10 szeres optikai zoom
• LCD Méret: 2.7” TFT-LCD (230k pixels)
• Fókusztávolság: f = 4.2 ~ 42mm (35mm equivalent : 24~240mm)
• Mozgókép felvétel: HD 720p Resolution @ 30fps
• Méretek: 105 x 61.4 x 36.5mm
• Speciális tulajdonság: 24mm széles látószögű lencsék

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Purple instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Purple instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle