Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

Canon MVX-40/45i videokamera

2006. február 20. 17:28, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az optika a Canon mérnökei több, mint 60 év precíziós optikai tapasztalatából merítve 10, illetve 14-szeres optikai üveg zoom lencséket építettek be az MVX40 és MVX45i modellekbe, amelyek éles, nagy kontrasztú képalkotást biztosító aszférikus lencsetagokat tartalmaznak, kiküszöbölve a gyenge minőségű lencséknél tapasztalható torzítást. Az optikai képstabilizátor csökkenti a zavaró kép-bemozdulásokat, és nyugodt, egyenletes felvételkészítést tesz lehetővé. A képstabilizátor olyan nagy hatékonysággal csökkenti a készülék bemozdulásának következményeit, hogy a legtöbb helyzetben feleslegessé válik az állvány használata. Az elektronikus képstabilizátorral szemben az optikai stabilizálás 16:9 képarányú szélesvásznú módban is lehetővé teszi az érzékelő tudásának teljes kihasználását, és a digitális állóképek készítése során is csökkenti a bemozdulást.
A kézi élességállító gyűrű precíz fókuszvezérlést tesz lehetővé, amely ideális gondosan megkomponált állóképek, és a keretben keresztbe mozgó téma videofelvételének elkészítésére.

Digitális állóképek

A videokamera digitális fényképezőgép funkciója a DIGIC DV képalkotó processzor teljesítményének köszönhető, amely valós osztott csatornákon végzi a videók és a fényképek feldolgozását, és így lehetővé teszi a két jeltípus egyidejű rögzítését. A 2,2 millió képpontos felbontással jó minőségű albumképekként kinyomtatható állóképeket készíthet. A Canon fényképezőgépeken találhatóhoz hasonló módválasztó tárcsa digitális álló- és mozgókép módok garmadáját nyújtja, beleértve az automatikus, blende- vagy záridő-előválasztás, sport, éjszakai, tájkép és hosszú záridő módot. Ezen kívül még hat "Témaautomatika" módot is használhat (például Havas táj, Tűzijáték, Napnyugta és Tengerpart), amelyeket úgy terveztek, hogy a különleges fényviszonyok mellett is kitűnő eredményeket érhessen el.
Az Élénk (színtelítettség növelése), Semleges (csökkentett kontraszt és színmélység mellett élesebb színek), Alacsony élesség ("lágy fókusz" effektus) és Lágy bőrrészletek (a bőrszín hibáinak és szabálytalanságainak csökkentése) effektusok közül egy funkciógomb használatával választhat.
A Canon magasabb kategóriájú digitális fényképezőgépeiből átvett 9-pontos AiAF segítségével a képek és a videók - még a középponton kívül eső témák esetében is - mindig fókuszban lesznek, továbbá a kifinomult fénymérési módok (kiértékelő, középre súlyozott átlagoló és szpot), valamint az expozíció sorozat révén tökéletes expozíció érhető el. További - igen kevés fényképezőgépről elmondható - jellemző, hogy a kamerákkal egyetlen sorozattal, másodpercenkénti 5 képkockás sebességgel max. 60 képkocka rögzíthető.
A fénykép ellenőrzési funkció növeli a felvételek készítésének és megosztásának örömét, mivel a felhasználó egyszerűen - az exponáló gomb nyomva tartásával - meghosszabbíthatja az utolsó felvétel megjelenítését. Kedvenc képeinek közvetlen nyomtatása bármely PictBridge kompatibilis nyomtatón rendkívül egyszerűvé válik a beépített Nyomtatás/Megosztás gomb révén, amely azonnal világítani kezd, amint létrejött a kapcsolat a nyomtatóval.

A képernyő

A nagy, 2,5" képátlójú LCD képernyő fényvisszaverődést csökkentő (AR) borítása révén közvetlen napfényben is jól látható. A felhasználó egy külső gombbal közvetlenül Super Bright (erős megvilágítás) módba kapcsolhat, amely a kültéri vagy más okból erős fényviszonyok között történő felvételkészítés során jobban láthatóvá teszi a kijelzőt. Különleges optikai jellemzők
A különösen világos környezetben - például strandon vagy havas környezetben - észlelhető fehérárnyalat-vesztés (amikor a legvilágosabb fehér árnyalatok nem különböztethetők meg) elkerülése érdekében mindkét modell úgynevezett "dupla-semleges" (ND) szűrővel rendelkezik. Az éles, valósághű felvételek érdekében a lencsetagok Super Spectra bevonata kiküszöböli a belső fényvisszaverődések révén kialakuló szellemkép-kialakulást (a világos fényforrások esetén a megjelenő "másodlagos" képet) és a lencse-fényfoltot (a nyári felvételeken gyakran észrevehető elmosódó hatást).

Motion-JPEG

A videokamerákkal a Motion-JPEG videofájlok közvetlenül MMC vagy SD memóriakártyára rögzíthetők, így lényegesen leegyszerűsödik a klipek és felvételek internetes megosztása. Ezen kívül a kamerák a videokazettákra rögzített felvételeket is képesek Motion-JPEG formátumúvá konvertálni, majd a fájlokat MMC vagy SD kártyára menteni. A memóriakártya kapacitásától függően akár 60 perces Motion-JPEG anyag is rögzíthető.

Szoftverek

A kétirányú kommunikációs szoftver (a www.canon-europe.com/dvmessenger honlapról szabadon letölthető) DV Messenger 2.0 a Microsoft Windows Messenger és a Canon saját hálózatkezelési megoldásainak elemeit ötvözi. A szoftverrel kétirányú kommunikáció folytatható, amely lehetővé teszi az - élő vagy rögzített - hang- és videoadatok internetes cseréjét, valamint a digitális videokamera webkameraként történő használatát és internetes távvezérlését is.

Csatlakozások

A kamerák DV és USB csatlakozókkal is rendelkeznek. A DV csatlakozó biztosítja a felbontás-veszteség nélküli kiváló minőségű utóhangosítást, valamint a számítógép IEEE1394 portjához csatlakoztatva a nem lineáris képszerkesztést és a nagy sebességű adatátvitelt kazettára és kazettáról. Az USB csatlakozó a digitális videokamera memóriakártyáján található videoklipek és állóképek gyors és egyszerű áttöltésére szolgál.

Többnyelvű megjelenítés

A menük angol, francia, német, olasz, spanyol, orosz, japán és egyszerűsített kínai nyelven jeleníthetők meg. 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle