Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Az IXUS makulátlansága - Canon Ixus 85 IS - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kiemelt híreink
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a me...
2016. március 11. 15:27, péntek - hama.blog.hu

Az addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér mondást azok biztosan nem szeretik, akik iPhone-t vagy iPadot használnak; ezeknek a készülékeknek a belső memóriáját ugyanis nem lehet memóriakártyával bővíteni. Szerencsére azért van gyors megoldás arra az esetre, ha fogyóban a szabad kapacitás!

 

Az IXUS makulátlansága - Canon Ixus 85 IS

2008. szeptember 22. 15:37, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Lekerekített sarkaival és a lencsegyűrű feltűnő részleteivel a Digital IXUS 85 IS a hagyományos IXUS stílus hibátlan példája. A 10,0 megapixel és a háromszoros optikai képstabilizáló zoom a nehezen kivitelezhető felvételeket is könnyen elérhetővé teszik.

Funkciók


• Klasszikus IXUS tervezés
• 10,0 megapixel
• Háromszoros zoom optikai képstabilizáló rendszerrel
• Mozgásérzékelő technológia
• Arcfelismerő technológia
• Vörösszem-korrekció
• DIGIC III processzor és iSAPS
• 2,5" PureColor LCD II kijelző
• 19 Felvételi mód
• Kreatív videobeállítások

Letisztult IXUS tervezés

Az eredeti IXUS formavilágára emlékeztető, ívekben végződő Digital IXUS 85 IS tökéletesen kiegészül a lencsegyűrű feltűnő részleteivel és annak zongorafekete vagy ezüst szegélyezésével.

Canon Ixus 85 IS
 
Canon Ixus 85 IS

 

10,0 megapixel

A 10,0 megapixeles érzékelő finom részletekben gazdag felvételeket készít, lehetővé téve a kreatív vágást és poszter méretű nyomatok készítését.

Háromszoros optikai zoom képstabilizáló rendszerrel

A Canon Ultramagas törésmutatójú (UA) aszférikus lencsetagját is tartalmazó nagy teljesítményű háromszoros optikai zoommal rendelkező, kisméretű objektív segítségével a Digital IXUS 85 IS fényképezőgép megőrzi kompakt formáját. Az optikai képstabilizáló (IS) elmosódásmentes képek készítésében segít gyenge fényviszonyok között vagy a zoom használatakor.

Mozgásérzékelő technológia


A Mozgásérzékelő technológia alkalmazásával nem kell többé aggódnia, hogy elmosódott lesz a kép. Ez az remek funkció kompenzálja a fényképezőgép rázkódását és téma mozgását, így fokozva a képminőséget.

Arcfelismerő technológia

Canon Ixus 85 ISAz arcfelismerő rendszer biztosítja, hogy a fotóalanyok kiváló minőségben jelenjenek meg a képen: ehhez automatikusan állítja be az optimális élességet, az expozíciót, a vakut és a fehéregyensúlyt. Az Arc Kiválasztása és Követése funkció segítségével kijelölheti és követheti az elsődleges témát, így az Ön számára különleges arcot nem veszítheti el a tömegben.

Vörösszem-korrekció


A Vörösszem-korrekció funkció gyorsan és egyszerűen eltávolítja a vörös szemeket a felvételről .A Vörösszem-korrekció automatikus beállításával az expozíció illetve a visszajátszás során, gyorsan és egyszerűen eltávolíthatjuk a vörös szemeket a felvételről, így könnyen elérhetjük a természetes hatást.

DIGIC III processzor és iSAPS technológia

A Canon DIGIC III processzora villámgyors reagálást, kiváló képminőséget és fejlett zajcsökkentést biztosít az élesebb és tisztább fényképek rögzítése érdekében. Az iSAPS technológia a felvétel rögzítése előtt a fotótéma adatai alapján kiválasztja az optimális beállításokat.

2,5" PureColor LCD II kijelző

Canon Ixus 85 ISA nagy felbontású, 2,5" PureColor LCD II kijelző kivételesen nagy megtekintési szöget biztosít, ezzel leegyszerűsítve a képek minél több emberrel való megosztását, emellett a lenyűgöző színkontrasztnak köszönhetően éles fényben is látható marad a kijelző. Az optikai kereső (OVF) további rugalmasságot biztosít.

Felvételi módok és Saját szín mód


19 Felvételi mód, beleértve a Különleges téma módok között a Naplemente, a Mozgó gyerekek és a Hó beállítást, amelyek optimalizálják a fényképezőgép beállításait ezeknél a népszerű témáknál. A fényképezőgépbe beépített Saját szín fotóeffektusokat fényképezés közben, illetve a kép rögzítése után is alkalmazhatja.

Videobeállítások

A videofelvételi üzemmódok között megtalálható az LP (Long Play) VGA minőségű klipek rögzítéséhez (30 kép/mp), amely a memóriakártyán feleakkora helyet igényel. A Hosszú Időközű Videorögzítési mód lassan változó témák, például napkelte vagy virágok nyílásának megörökítését és gyorsított lejátszását teszi lehetővé.

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle