Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházu...
2016. április 25. 08:16, hétfő - Ariete termékek

Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk termékpalettáján. Kínálatunkban nem csak szezonális termékeket talál. Az Ariete cég háztartási kisgépek gyártására szakosodott, a kisgépek terén igencsak széles a kínálata.

Legkiválóbb HDV képminőség - Sony HDR-FX1000E

2008. szeptember 16. 09:11, kedd - Sony Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A lelkes videósok mostantól a kreatív lehetőségek tárházát használhatják ki hogy eredeti, HDV 1080i felvételeket rögzíthessenek HDV videoszalagra az új Handycam HDR-FX1000E videokamerával.

A Sony a nagyteljesítményű broadcast kamerák területén mintegy harminc esztendőre visszatekintő tapasztalata a biztosíték, hogy az FX1000E egyaránt magas ergonómiai, megbízhatósági szintet képvisel és minden idők legjobb HDV képminőségére képes.

A fejlett manuális beállítási lehetőségek és a Sony legutolsó generációs képalkotó innovációi az operatőrök számára példa nélkül álló művészi eszközpalettát biztosít olyan áron, amely eddig az amatőrök csoportjára volt jellemző.

Az FX1000E szívében az 1/3 típusú 3 ClearVid CMOS, nagyméretű cellával rendelkező szenzor áll, amely kiváló érzékenységével és dinamikus tartományával hívja fel magára a figyelmet. Az Exmor technológia tovább emeli a képalkotás színvonalát, rossz fényviszonyok illetve kontrasztos felvételek idején, csökkentve a képzajt a professzionális minőségű végeredmény elérése céljából.

Sony HDR-FX1000E
 
Sony HDR-FX1000E

 

A Sony kifejezetten az FX1000 számára fejlesztett G Lens objektívek kivételes optikai teljesítményt nyújtanak, hogy a felvétel során a kreatív elképzelések maradéktalanul megvalósulhassanak. Ez a finom optika a Sony egyedi objektív-kialakításának illetve magas minőségi követelményeknek felel meg. Sőt, kiegészítve a fejlett képszenzort és képalkotó technológiát, a felvételi lehetőségeinek határát tolja ki.

A továbbfejlesztett, 29,5mm-es (35mm egyenértékű) széleslátószögű tulajdonság drámai hatással van a kompozíciós lehetőségekre, a dinamikus tájképfelvételektől a beltéri jelenetekig, ahol a tárgy távolsága behatárolható. A 20x optikai zoomtartomány digitálisan másfélszeresére bővíthető a látványos, Digital Extender-rel felvett közelieknél.

Két ED (Extra-alacsony szórású) üveg alkatrész csökkenti az eltérő fénytörésből származó kromatikus abberációt, azaz a színek “kiszálasodását”. A fejlett, 10-csoportból és 15-alkotóelemből álló lencsestruktúrában összetett aszférikus lencsék is találhatók a tiszta, éles képekért még nagyobb zoom értékek esetén is.

A 3 ClearVid CMOS szenzor magas érzékenységét kiegészítve a G sorozatú objektív kivételes fénybefogadó képessége kivételes érzékenységű, 1,5 lux fényerősség esetén is (1/25 fix zársebesség, auto iris, auto gain). Az optikai SteadyShot biztosítja, hogy a video és fényképek adott fényviszonyok esetében is tisztább eredményt mutassanak még kézből történő exponálás esetén is.

Sony HDR-FX1000EA Handycam-ek újdonsága a 25p progresszív letapogató mód, friss, moziszerű HD eredményt ad a váltott soros (50i) rögzítés alternatívájaként. A 25p-s minőségben szkennelt jelek a szalagra történő rögzítés előtt 50i minőségre kerülnek felkonvertálásra. Ezáltal a progresszíven letapogatott képek megtekintése, szerkesztése meglévő HDV környezetben is zökkenőmentesen oldható meg. A progresszív szkennelés "filmszerű" minőségű képei tovább fokozhatók az új CinemaTone Gamma és CinemaTone Colour funkciókkal a gazdag, telt színek érdekében.
 
A Clear Photo LCD technológiánál 4x magasabb felbontás (921.000 képpont) a magas-kontrasztú, 3.2-típusú Xtra Fine LCD-n a mozgókép fotórealisztikus megjelenítését biztosítja. Ezt a 0.45-típusú Xtra Fine elektronikus kereső teszi teljessé.

A képalkotó teljesítmény szembeötlő növekedésén túl az FX1000E az operatőr számára a manuális beállítások egész tárházával áll rendelkezésre.

A független zoom és fókuszgyűrűk egy újtípusú íriszgyűrűben egyesült a precíz, "ösztönös" manuális kontroll érdekében. Az expozíciós/írisz beállításokkal az optikán áthaladó fény mennyisége finoman állítható: az expozíciós fényerősséggel párhuzamosan az írisz és Gain beállítások is módosíthatók rögzített zársebesség mellett. Sőt, a zársebesség és a gain külön-külön változtatható.

A gain, fehéregyensúly és zársebesség funkciókra dedikált kontrollok állnak rendelkezésre. A fókuszváltóval a pozitív módok között gyors váltás valósítható meg, emellett 3 ND, szintén váltható filter található még.

Sony HDR-FX1000ETovábbá Shot Transition és Picture Profile is rendelkezésre áll. A kamera kivételes ergonómiai felépítése három olyan gombbal egészül ki jól kézreálló helyen, amelyekhez tetszőleges funkciók rendelhetők hozzá.

A kompatibilis Sony tartozékok egész tárháza áll rendelkezésre a VCL‑HG0872X, 23,6 mm-es effektív fókusztávolságú konverziós lencsétől. A szintén opciós SH‑L32W LCD árnyékoló lehetővé teszi, hogy a 3.2-típusú LCD kijelző bármilyen fényviszonynál tökéletesen látható legyen. Az új LCS-VCC nagykapacitású puha hordtáska a kiegészítőknek is tekintélyes méretű helyet ad.

A Handycam HDR-FX1000E HDV kamera 2008 októberétől kapható.

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle