Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Legkiválóbb HDV képminőség - Sony HDR-FX1000E - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Kiemelt híreink
Brother - 3 év regisztráción alapuló gar...
2014. július 15. 21:10, kedd - brother.hu

A Brother minden termékéhez INGYENESEN kibővíti a garanciát, a weboldalon megtett regisztrációt követően.

Legkiválóbb HDV képminőség - Sony HDR-FX1000E

2008. szeptember 16. 09:11, kedd - Sony Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A lelkes videósok mostantól a kreatív lehetőségek tárházát használhatják ki hogy eredeti, HDV 1080i felvételeket rögzíthessenek HDV videoszalagra az új Handycam HDR-FX1000E videokamerával.

A Sony a nagyteljesítményű broadcast kamerák területén mintegy harminc esztendőre visszatekintő tapasztalata a biztosíték, hogy az FX1000E egyaránt magas ergonómiai, megbízhatósági szintet képvisel és minden idők legjobb HDV képminőségére képes.

A fejlett manuális beállítási lehetőségek és a Sony legutolsó generációs képalkotó innovációi az operatőrök számára példa nélkül álló művészi eszközpalettát biztosít olyan áron, amely eddig az amatőrök csoportjára volt jellemző.

Az FX1000E szívében az 1/3 típusú 3 ClearVid CMOS, nagyméretű cellával rendelkező szenzor áll, amely kiváló érzékenységével és dinamikus tartományával hívja fel magára a figyelmet. Az Exmor technológia tovább emeli a képalkotás színvonalát, rossz fényviszonyok illetve kontrasztos felvételek idején, csökkentve a képzajt a professzionális minőségű végeredmény elérése céljából.

Sony HDR-FX1000E
 
Sony HDR-FX1000E

 

A Sony kifejezetten az FX1000 számára fejlesztett G Lens objektívek kivételes optikai teljesítményt nyújtanak, hogy a felvétel során a kreatív elképzelések maradéktalanul megvalósulhassanak. Ez a finom optika a Sony egyedi objektív-kialakításának illetve magas minőségi követelményeknek felel meg. Sőt, kiegészítve a fejlett képszenzort és képalkotó technológiát, a felvételi lehetőségeinek határát tolja ki.

A továbbfejlesztett, 29,5mm-es (35mm egyenértékű) széleslátószögű tulajdonság drámai hatással van a kompozíciós lehetőségekre, a dinamikus tájképfelvételektől a beltéri jelenetekig, ahol a tárgy távolsága behatárolható. A 20x optikai zoomtartomány digitálisan másfélszeresére bővíthető a látványos, Digital Extender-rel felvett közelieknél.

Két ED (Extra-alacsony szórású) üveg alkatrész csökkenti az eltérő fénytörésből származó kromatikus abberációt, azaz a színek “kiszálasodását”. A fejlett, 10-csoportból és 15-alkotóelemből álló lencsestruktúrában összetett aszférikus lencsék is találhatók a tiszta, éles képekért még nagyobb zoom értékek esetén is.

A 3 ClearVid CMOS szenzor magas érzékenységét kiegészítve a G sorozatú objektív kivételes fénybefogadó képessége kivételes érzékenységű, 1,5 lux fényerősség esetén is (1/25 fix zársebesség, auto iris, auto gain). Az optikai SteadyShot biztosítja, hogy a video és fényképek adott fényviszonyok esetében is tisztább eredményt mutassanak még kézből történő exponálás esetén is.

Sony HDR-FX1000EA Handycam-ek újdonsága a 25p progresszív letapogató mód, friss, moziszerű HD eredményt ad a váltott soros (50i) rögzítés alternatívájaként. A 25p-s minőségben szkennelt jelek a szalagra történő rögzítés előtt 50i minőségre kerülnek felkonvertálásra. Ezáltal a progresszíven letapogatott képek megtekintése, szerkesztése meglévő HDV környezetben is zökkenőmentesen oldható meg. A progresszív szkennelés "filmszerű" minőségű képei tovább fokozhatók az új CinemaTone Gamma és CinemaTone Colour funkciókkal a gazdag, telt színek érdekében.
 
A Clear Photo LCD technológiánál 4x magasabb felbontás (921.000 képpont) a magas-kontrasztú, 3.2-típusú Xtra Fine LCD-n a mozgókép fotórealisztikus megjelenítését biztosítja. Ezt a 0.45-típusú Xtra Fine elektronikus kereső teszi teljessé.

A képalkotó teljesítmény szembeötlő növekedésén túl az FX1000E az operatőr számára a manuális beállítások egész tárházával áll rendelkezésre.

A független zoom és fókuszgyűrűk egy újtípusú íriszgyűrűben egyesült a precíz, "ösztönös" manuális kontroll érdekében. Az expozíciós/írisz beállításokkal az optikán áthaladó fény mennyisége finoman állítható: az expozíciós fényerősséggel párhuzamosan az írisz és Gain beállítások is módosíthatók rögzített zársebesség mellett. Sőt, a zársebesség és a gain külön-külön változtatható.

A gain, fehéregyensúly és zársebesség funkciókra dedikált kontrollok állnak rendelkezésre. A fókuszváltóval a pozitív módok között gyors váltás valósítható meg, emellett 3 ND, szintén váltható filter található még.

Sony HDR-FX1000ETovábbá Shot Transition és Picture Profile is rendelkezésre áll. A kamera kivételes ergonómiai felépítése három olyan gombbal egészül ki jól kézreálló helyen, amelyekhez tetszőleges funkciók rendelhetők hozzá.

A kompatibilis Sony tartozékok egész tárháza áll rendelkezésre a VCL‑HG0872X, 23,6 mm-es effektív fókusztávolságú konverziós lencsétől. A szintén opciós SH‑L32W LCD árnyékoló lehetővé teszi, hogy a 3.2-típusú LCD kijelző bármilyen fényviszonynál tökéletesen látható legyen. Az új LCS-VCC nagykapacitású puha hordtáska a kiegészítőknek is tekintélyes méretű helyet ad.

A Handycam HDR-FX1000E HDV kamera 2008 októberétől kapható.

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle