Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
A Sony bemutatja az α900-at - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

A Sony bemutatja az α900-at

2008. szeptember 11. 09:22, csütörtök - Sony Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az Alpha 900 digitális, tükörreflexes Sony fényképezőgép azon komoly fényképészek számára készült, akik tökéletes képminőséget, kreatív lehetőségeket és full-frame képalkotást igényelnek.

BIONZ-processzor

Sony Alpha 900Az α DSLR család zászlóshajója az iparág történetének legelső, 24,6 valós megapixel, full-frame CMOS szenzorát kapta. A Sony által fejlesztett, áttörést jelentő szenzor kivételesen magas pixelszáma és nagy mérete - amely egyenértékű a 35mm-es film mérettel – káprázatos részletgazdagságot kínál igen széles dinamika tartományban.

Az újgenerációs szenzor a kiváló minőségű felvételeket vibráló színekkel teszi még karakteresebbé. A textúrák és tónusok élethű megörökítésével vonja magára az α900 a figyelmet. Azoknak a fotósoknak ad komoly fegyvert a kezébe, akik nagyméretű nyomatokat adnak le végtermékkénk és élethű részltgazdag reprodukciokkal keresik a kenyerüket. Az extrém magas natív felbontású szenzort kiegészítve az Exmor™ beépített analóg/digitális (A/D) jelkonverzióval és kétlépcsős zajcsökkentéssel rendelkezik. Ez tartja a képzajt rendkívül alacsony szinten, kihasználva a precíziós α objektívek egyedülálló képességeit.

Egyensúlyban a 24,6 megapixeles full-frame szenzorban rejtőző hatalmas kreatív lehetőségekkel, a fejlett kettős BIONZ™ processzor a nagyméretű képi adatállományt elképesztő sebességgel kezeli. A nagyteljesítményű képzajcsökkentő algoritmusok először a RAW adatkonverziót előzik meg, majd a képfeldolgozás közben is lefutnak, amely eredményeképp tiszta, részletgazdag, és nem utolsósorban abszolút kis képzajjal rendelkező kép jelentkezik. A kettős BIONZ™ processzor ugyancsak alátámasztja a fényképezőgép gyorsaságát, mert folyamatos, 5 képkocka/mp expozíciós sebességet 24,6 megapixeles felbontással szolgálja ki.

 

Sony Alpha DSLR-A900
 
Sony Alpha DSLR-A900

 

A professzionális fényképészek kedvelik a nagy fényáteresztő képességgel rendelkező világos képet adó mattüveget és ezt a nagy teljesítményt támogató, pentaprizmás optikai keresőt, ami egyedülállóan világos és a befogott kép. 100%-a látható benne.

A fényképezőgép kompromisszumot nem ismerő kiemelkedő tulajdonságait tovább gazdagítja a rontott képek számát csökkentő hatékony, 9-pontos AF rendszer. Ez a megoldás 10 referencia fókuszponton méri a tárgyat, a fejlett “fókuszon-kívüli” detektálással a helyes fókusz megkeresésével töltött időt csökkenti a dedikált F2.8 szenzorral az AF teljesítmény növelésére, még nagy rekesznyílás esetén is.

Sony Alpha A900Az α900 ugyancsak a világ első full-frame fényképezőgépe, amely SteadyShot INSIDE™ rázkódás elleni védelemmel rendelkezik. Ez a fejlett, a vázban található képstabilizáló akár négy fényérték kompenzációra is képes. Ez a rendszer szolgálja a rázkódásmentesítést a kompatibilis objektívekkel*, így a kreatív lehetőségek tárházát nyitva meg a kézből való fotózás esetére.

A felvételek könnyen ellenőrizhetők a 3,0”-os Xtra Fine LCD kijelző rendkívül magas felbontásának köszönhetően (921.000 képpont) amellyel éles, tiszta képek láthatók – még kültéren vagy erős fényviszonyok idején is. Az indexképek megtekintésére sokféle lehetőség áll rendelkezésre, amelyet a teljesértékű RGB hisztrogram és expozíciós beállításokat mutató funkció tesz teljessé.

Egyetlen gombnyomásra az LCD kijelző átváltható Quick Navi módra, amely segítségével a fényképezőgép beállításai villámgyorsan, módosíthatók, a komponálás megzavarása nélkül.

Az új, intelligens preview funkcióval szimulálhatók a fehéregyensúly, a dinamika-tartomány optimalizáció, illetve az, hogy az expozíciós beállítások megváltoztatása milyen hatással van a fotóra anélkül, hogy képet el kellene menteni. Egy egyszerű megerősítéssel a következő kép már az új beállításokkal készíthető. Ezáltal precíz kontroll alatt tarthatók az exponálással kapcsolatos beállítások.

A képek a csatlakoztatott HD televízión is megtekinthetők. A PhotoTV HD mód optimalizált állóképeket küld a BRAVIA™ televíziókra kivételes részlet- és színgazdagságban.

A HDMI csatlakozási lehetőséggel bármilyen HD televízión elérhető az említett funkció.

Sony Alpha A900Hogy változatos környezetben, éveken át megbízhatóan szolgáljon, az α900 erős aluminium-magnézium ötvözetből készült vázat kapott. A kereső, kártyanyílások, vezérlőgombok, és egyéb érzékeny alkatrészek mind por-, és cseppmentesek, amit a gumi borításnak köszönhetnek. A fényképezőgép belseje pormentes rendszert kapott, amely megvédi a szenzort a portól, amely óhatatlanul megjelenik objektívcsere idején.

Stabil és kényelmes kezelés mind álló, mind fekvőképek esetén, amennyiben az opcionális VG-C90AM vertikális markolatot csatlakoztatjuk, melynek két, nagyteljesítményű akkumulátora hosszú rendelkezési időt és a legfontosabb kontrollgombok vertikális elhelyezésével könnyed kezelést nyújt. A markolat ugyanabból a magas minőségű alapanyagból készült, mint a magnéziumötvözet és gumi alkotórészekkel rendelkező α900.

A kompatibilis α objektívek igen széles választéka áll rendelkezésre, hogy a fényképezőgép full-frame szenzorának képessége kibontakozhasson.

A prémium G sorozatú Sony objektívcsaládban megtalálható a nagyteljesítményű, 70-400mm F4-5.6 G SSM teleobjektív gyors és csendes AF működéssel.

A Carl Zeiss Vario-Sonnar T* 16-35mm F2.8 ZA SSM gyors, nagyteljesítményű, széles látószögű objektívvel belső terek, tájkép és a riportok változatos kihívásai alkalmával tesz kivételes szolgálatot.

A teljes rendszert az új HVL-F58AM – nagyteljesítményű vaku (GN 58) erősíti tovább, amelyben a Sony innovatív ‘Quick Shift Bounce’ rendszere mutatkozik be: általa a világítás, vakuzás és derítés kreatív lehetőségei nyílnak meg. A ‘Quick Shift Bounce’ design segítségével állókép módba úgy lehet elfordulni, hogy a derítési szög megegyezik a fekvő formátummal, így természetes és gyönyörű megvilágítás érhető el.

A stúdió beállításokat alkalmazók számára a Wireless Auto Flash Control akár 3 fényforráscsoportot is optimalizál, ezáltal megkönnyítve az összetett világítóberendezések kezelését.

Az α900 full-frame digitális tükörreflexes gép 2008 októberétől kapható.
 

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle