Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

A Sony bemutatja az α900-at

2008. szeptember 11. 09:22, csütörtök - Sony Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az Alpha 900 digitális, tükörreflexes Sony fényképezőgép azon komoly fényképészek számára készült, akik tökéletes képminőséget, kreatív lehetőségeket és full-frame képalkotást igényelnek.

BIONZ-processzor

Sony Alpha 900Az α DSLR család zászlóshajója az iparág történetének legelső, 24,6 valós megapixel, full-frame CMOS szenzorát kapta. A Sony által fejlesztett, áttörést jelentő szenzor kivételesen magas pixelszáma és nagy mérete - amely egyenértékű a 35mm-es film mérettel – káprázatos részletgazdagságot kínál igen széles dinamika tartományban.

Az újgenerációs szenzor a kiváló minőségű felvételeket vibráló színekkel teszi még karakteresebbé. A textúrák és tónusok élethű megörökítésével vonja magára az α900 a figyelmet. Azoknak a fotósoknak ad komoly fegyvert a kezébe, akik nagyméretű nyomatokat adnak le végtermékkénk és élethű részltgazdag reprodukciokkal keresik a kenyerüket. Az extrém magas natív felbontású szenzort kiegészítve az Exmor™ beépített analóg/digitális (A/D) jelkonverzióval és kétlépcsős zajcsökkentéssel rendelkezik. Ez tartja a képzajt rendkívül alacsony szinten, kihasználva a precíziós α objektívek egyedülálló képességeit.

Egyensúlyban a 24,6 megapixeles full-frame szenzorban rejtőző hatalmas kreatív lehetőségekkel, a fejlett kettős BIONZ™ processzor a nagyméretű képi adatállományt elképesztő sebességgel kezeli. A nagyteljesítményű képzajcsökkentő algoritmusok először a RAW adatkonverziót előzik meg, majd a képfeldolgozás közben is lefutnak, amely eredményeképp tiszta, részletgazdag, és nem utolsósorban abszolút kis képzajjal rendelkező kép jelentkezik. A kettős BIONZ™ processzor ugyancsak alátámasztja a fényképezőgép gyorsaságát, mert folyamatos, 5 képkocka/mp expozíciós sebességet 24,6 megapixeles felbontással szolgálja ki.

 

Sony Alpha DSLR-A900
 
Sony Alpha DSLR-A900

 

A professzionális fényképészek kedvelik a nagy fényáteresztő képességgel rendelkező világos képet adó mattüveget és ezt a nagy teljesítményt támogató, pentaprizmás optikai keresőt, ami egyedülállóan világos és a befogott kép. 100%-a látható benne.

A fényképezőgép kompromisszumot nem ismerő kiemelkedő tulajdonságait tovább gazdagítja a rontott képek számát csökkentő hatékony, 9-pontos AF rendszer. Ez a megoldás 10 referencia fókuszponton méri a tárgyat, a fejlett “fókuszon-kívüli” detektálással a helyes fókusz megkeresésével töltött időt csökkenti a dedikált F2.8 szenzorral az AF teljesítmény növelésére, még nagy rekesznyílás esetén is.

Sony Alpha A900Az α900 ugyancsak a világ első full-frame fényképezőgépe, amely SteadyShot INSIDE™ rázkódás elleni védelemmel rendelkezik. Ez a fejlett, a vázban található képstabilizáló akár négy fényérték kompenzációra is képes. Ez a rendszer szolgálja a rázkódásmentesítést a kompatibilis objektívekkel*, így a kreatív lehetőségek tárházát nyitva meg a kézből való fotózás esetére.

A felvételek könnyen ellenőrizhetők a 3,0”-os Xtra Fine LCD kijelző rendkívül magas felbontásának köszönhetően (921.000 képpont) amellyel éles, tiszta képek láthatók – még kültéren vagy erős fényviszonyok idején is. Az indexképek megtekintésére sokféle lehetőség áll rendelkezésre, amelyet a teljesértékű RGB hisztrogram és expozíciós beállításokat mutató funkció tesz teljessé.

Egyetlen gombnyomásra az LCD kijelző átváltható Quick Navi módra, amely segítségével a fényképezőgép beállításai villámgyorsan, módosíthatók, a komponálás megzavarása nélkül.

Az új, intelligens preview funkcióval szimulálhatók a fehéregyensúly, a dinamika-tartomány optimalizáció, illetve az, hogy az expozíciós beállítások megváltoztatása milyen hatással van a fotóra anélkül, hogy képet el kellene menteni. Egy egyszerű megerősítéssel a következő kép már az új beállításokkal készíthető. Ezáltal precíz kontroll alatt tarthatók az exponálással kapcsolatos beállítások.

A képek a csatlakoztatott HD televízión is megtekinthetők. A PhotoTV HD mód optimalizált állóképeket küld a BRAVIA™ televíziókra kivételes részlet- és színgazdagságban.

A HDMI csatlakozási lehetőséggel bármilyen HD televízión elérhető az említett funkció.

Sony Alpha A900Hogy változatos környezetben, éveken át megbízhatóan szolgáljon, az α900 erős aluminium-magnézium ötvözetből készült vázat kapott. A kereső, kártyanyílások, vezérlőgombok, és egyéb érzékeny alkatrészek mind por-, és cseppmentesek, amit a gumi borításnak köszönhetnek. A fényképezőgép belseje pormentes rendszert kapott, amely megvédi a szenzort a portól, amely óhatatlanul megjelenik objektívcsere idején.

Stabil és kényelmes kezelés mind álló, mind fekvőképek esetén, amennyiben az opcionális VG-C90AM vertikális markolatot csatlakoztatjuk, melynek két, nagyteljesítményű akkumulátora hosszú rendelkezési időt és a legfontosabb kontrollgombok vertikális elhelyezésével könnyed kezelést nyújt. A markolat ugyanabból a magas minőségű alapanyagból készült, mint a magnéziumötvözet és gumi alkotórészekkel rendelkező α900.

A kompatibilis α objektívek igen széles választéka áll rendelkezésre, hogy a fényképezőgép full-frame szenzorának képessége kibontakozhasson.

A prémium G sorozatú Sony objektívcsaládban megtalálható a nagyteljesítményű, 70-400mm F4-5.6 G SSM teleobjektív gyors és csendes AF működéssel.

A Carl Zeiss Vario-Sonnar T* 16-35mm F2.8 ZA SSM gyors, nagyteljesítményű, széles látószögű objektívvel belső terek, tájkép és a riportok változatos kihívásai alkalmával tesz kivételes szolgálatot.

A teljes rendszert az új HVL-F58AM – nagyteljesítményű vaku (GN 58) erősíti tovább, amelyben a Sony innovatív ‘Quick Shift Bounce’ rendszere mutatkozik be: általa a világítás, vakuzás és derítés kreatív lehetőségei nyílnak meg. A ‘Quick Shift Bounce’ design segítségével állókép módba úgy lehet elfordulni, hogy a derítési szög megegyezik a fekvő formátummal, így természetes és gyönyörű megvilágítás érhető el.

A stúdió beállításokat alkalmazók számára a Wireless Auto Flash Control akár 3 fényforráscsoportot is optimalizál, ezáltal megkönnyítve az összetett világítóberendezések kezelését.

Az α900 full-frame digitális tükörreflexes gép 2008 októberétől kapható.
 

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle