Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. Gazdag tárház a zsebében - Canon FS-10

2008. szeptember 08. 15:21, hétfő - Canon Hungária
Termékismertetők » Videokamerák Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Vigye magával mindenhová a stílusos, zsebméretű FS10-et. A számos elérhető funkció jóvoltából több mint 5 órányi videót tárolhat a belső flash memória 8 GB-os területén, vagy közvetlenül memóriakártyára készíthet felvételt - amelyik jobban megfelel.

Kettős flash memória

Az FS10 eszköz Canon kettős flash memória rendszerrel felszerelt. Maximum 5 órás jó minoségű, normál felbontású (SD) videó rögzíthető a 8 GB-os belső flash memóriára; az SD/SDHC memóriakártyák megkönnyítik a további memóriakapacitás hozzáadását.

Canon FS10Zsebméret

Az FS10 valóban zsebméretű, mivel a flash memória sokkal kisebb, mint a más típusú adathordozók. Éppen ezért tökéletes filmfelvételek rögzítésére, bárhová is megy. A flash memória nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, a memóriák biztonságban vannak a véletlen rázkódás vagy ütődések ellen.

45-szörös bővített zoomobjektív

A bővített zoomobjektív nagy teljesítményű 45-szörös nagyítást kínál, mely lehetővé teszi távoli témák rögzítését is. Az eredeti Canon videoobjektív és a nagy teljesítményű DIGIC DV II feldolgozás tökéletes képtisztaságot biztosít.

Bámulatos filmek

A nagy felbontású képrögzítés érdekében a megapixeles CCD-vel az FS10-el remek filmeket készít. A nagy felbontású, valódi széles formátumú 16:9 rögzítésre alkalmas eszközökkel felvett videók tökéletesen lejátszhatóak szélesképernyős TV-n.

Jobban hangzik

Csatlakoztasson egy mikrofont a videokamerához, hogy jobban kézben tarthassa a hangrögzítést. A nagyszerű felvett anyaghoz készítsen briliáns hanganyagot.

Canon FS10Energiatakarékos

A flash memóriára történő felvételkészítés hihetetlenül energiatakarékos, hiszen a mellékelt akkumulátorral akár 3 órán keresztül lehetővé teszi a felvételkészítést. Hogy biztos legyen abban, hogy az akkumulátor soha nem merül le váratlanul, az intelligens lítium-ion akkumulátor percnyi pontossággal jelzi ki a megmaradt felvételi időt.

Digitális állóképek

A DIGIC DV II-nek köszönhetően nagyszerű állóképeket készíthet az FS10-el segítségével. Ez a nagy teljesítményű képprocesszor optimalizálja a színvisszaadást, hogy biztosítsa fényképei élethűségét.

Nagysebességű filmátvitel

A nagysebességű USB 2.0 csatlakozó használatával csatlakoztassa videokameráját egy számítógéphez, hogy filmjeit késedelem nélkül vihesse át a gépre. Tökéletes a videók és fényképek világhálóra való feltöltéséhez.

Gyors és egyszerű DVD-készítés

Az FS10 ideális tartozéka a DW-100 DVD-író, mely gombnyomásra teszi lehetővé filmjeinek közvetlenül teljes méretű DVD-lemezekre való írását. Tökéletes módszer a videók archiválására vagy megosztására családjával és barátaival:a lemezek tartalmát normál DVD-lejátszóval lehet megnézni.

Szoftvermegoldások

Pixela ImageMixertm 3 SE jár az FS10 eszközhöz. Ez lehetővé teszi a videoklipek rendezését, lejátszását és szerkesztését, mielőtt más fájlformátumokba konvertálná azokat. A szoftver DVD-k készítését is lehetővé teszi – egy másik egyszerű módszer a felvett anyagok megosztására.

Canon FS10
 
Canon FS10

 


Funkciók:

•    Kettős flash memória: 8 GB-os belső memória és memóriakártya
•    Elegáns és zsebméretű
•    45-szörös bővített Canon zoomobjektív
•    Megapixeles CCD és DIGIC DV II a valódi szélesképernyős formátumhoz
•    Mikrofonbemenet
•    Hosszabb felvételkészítés
•    Speciális fényképezési lehetőségek
•    Nagysebességű USB 2.0
•    Használja a DW-100 eszközzel
•    Szoftver

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle