Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

310 grammos HD élmény a tenyérben

2008. szeptember 07. 20:22, vasárnap - Samsung Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Flash memóriás 1080i HD videó kamerával rukkolt elő az idei IFA kiállításra a Samsung. A legmagasabb szintű technológiai tudást és a legkifinomultabb designt egyesítő  HMX20C készülék 30 képkockát rögzít másodpercenként.

A Samsung új videó kamerája támogatja a Full HD és az 1080i felbontásokat amellett, hogy felvételi sebessége 30 képkocka másodpercenként. A HMX20C flash memóriás kamera kompakt kialakításával és könnyed kezelhetőségével lopja be magát a szívekbe. A készülékhez tartozó dokkoló nem csupán a készülék feltöltésére, de HDMI bemenetként és egyéb csatlakozási lehetőségként is szolgál. A készülék nagy előnye, hogy USB-n keresztül bármikor laptophoz vagy PC-hez csatlakoztatható, amely újabb lehetőséget kínál a képek és egyéb felvételek megosztására, megtekintésére.
A kamera ugyanakkor állóképek készítésére is kitűnő minőségben alkalmas.

„A HMX20C 1920x1080i HD minőségű felvételt kínál a felhasználóknak. A flash memóriának köszönhetően indításakor sok időt spórolunk meg, az energiaflehasználás pedig alacsony, ráadásul ez az egyik legkisebb készülék ebben a kategóriában. A HMX20C kamera elképesztően sokoldalú készülék, amellyel minden felvételre szánt élményünk kiváló HD minőségben rögzíthető, így a gyerekek első születésnapjának emléke is tökéletes minőségben őrizhető meg.” – hangsúlyozta Sang Ryong Kim, a Samsung Electronics Videó Kamera üzletágának elnökhelyettese.

A HMX20C-ben a legmagasabb szintű technológiai tudás és a legkifinomultabb design jegyek egyesültek. A készülék 6,4 megapixeles CMOS érzékelője, valamint az elektronikus kép stabilizátor szavatolja a rögzített pillanatok tiszta megjelenítését még akciódús jelenetek rögzítésekor is. A HDMI-CEC (Anynet+) kapcsolatnak köszönhetően bármilyen HDTV-hez vagy egyéb eszközhöz csatlakoztatható, ezáltal  a kamera a tévé távirányítójáról könnyen vezérelhető.

 

Samsung HMX20C
 
Samsung HMX20C 

 

A gyorsított felvétel és a lassított lejátszás révén a HMX20C kamerával gyorsan mozgó eseményeket könnyedén és jó minőségben lehet lefilmezni. A készülékkel 300 képkocka rögzíthető 10 másodperc alatt, amelyek később lassítva visszanézhetőek. Tökéletes választás lehet ez a kamera azoknak, akik szerelmesei a sportnak és újra meg szeretnék nézni, hogy a swingjük hogy sikerült a golfpályán. Teljesen új világ tárul fel előttük, mert minden olyan apró részlet előkerül a lassításban, amely szabad szemmel a gyors mozgás miatt már követhetetlen lenne.

A Samsung fejlesztői arra is nagy figyelmet fordítottak, hogy a kamera kapacitása jelentősen meghaladja a korábbi modellekét. A 8GB-os beépített flash memórián felül az SDHC/MMC+ kártya bemenet gondoskodik arról, hogy memóriahiány miatt semmi esetre se maradjon rögzítés nélkül egyetlen fontos momentum sem.

A készülékben megtalálhatóak a digitális fényképezőkből átemelt technikai vívmányok is, mint például a kiugró vaku, az arc felismerő funkció, amely az arcra élesít, vagy a beépített lencse takaró.
 
A 310 grammos súlyával a HMX20C kamera kényelmesen illeszkedik tulajdonosa tenyerébe, így segítve a filmezés zökkenőmentes élményét. Szintén a kényelemért felel a kamera forgó markolata, amely a több irányból történő felvételt is segíti. A készülék 2.7 hüvelykes érintőkijelzős LCD képernyője pedig a felvétel közben is gyors beállításokat kínál. Az iCheck funkció arról tájékoztatja a kamera tulajdonosát, hogy mekkora kapacitással áll rendelkezésére a kamera memóriája, illetve akkumulátor töltöttsége, ezáltal pedig a felvételek hosszúsága is könnyebben tervezhetővé válik.

Nem utolsó sorban a Samsung HMX20C kamerájának figyelemreméltó jellemzője, hogy teljes mértékben követi a divatban és autógyártásban megfigyelhető trendeket. Az új kamera egyaránt praktikus és elegáns

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle