Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Online-ra kapcsol a Samsung MX20 kamera

2008. szeptember 10. 09:50, szerda - Samsung Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Samsung bemutatta újonnan kifejlesztett funkciókkal ellátott kompakt digitális kameráját, az MX20-at, amely minden eddiginél magasabb színvonalú képrögzítési minőséget és hosszabb felvételi időt garantál a felhasználóknak. Ugyanakkor ez a készülék lehetővé teszi azt is kezelőjének, hogy a You Tube-ra is feltölthesse minden átkódolás nélkül.

„A digitális kamerák következő generációját testesíti meg az MX20, amelyet azoknak fejlesztettek ki, akik a szokásosnál többet szeretnek filmezni és a rögzített felvételeiket könnyedén akarják más multimédiás hordozókon, vagy éppen az interneten hozzáférhetővé
tenni. A Samsung egyedülálló technikai megoldásainak köszönhetően ugyanis az MX20-al megörökített pillanatok gond nélkül feltölthetőek a You Tube-ra” – hangsúlyozta Samg Ryong Kim, a Samsung Electronics Kamera Üzletágának alelnöke.

Nagyfokú teljesítmény

Az osztályon felüli félvezetők és a képtovábbító technológiák révén a Samsung tökéletes képminőségű, hosszabb felvételi idővel bíró és alacsony energiaigényű készüléket alkotott meg, amelynek képességei összhangban állnak a vásárlók elvárásaival. Az új kamera nagyfokú teljesítményéhez hozzájárul az is, hogy az a hasonló kategóriájú kamerákhoz képest az MX20 akkumulátora jelenleg a leghosszabb rendelkezésre állási időt biztosítja a felhasználóknak.

 

Samsung VP-MX20
Samsung VP-MX20


Hosszabb felvételi idő

A Samsung MX20 az első H.264 Codec technológiával felszerelt SD kamera. Összehasonlítva más, MPEG-2-vel működő SD kamerákkal, az MX20 képminősége jelentősen jobb, illetve a felvételi ideje is szembetűnően hosszabb. A Samsung MX20-nak „Fine” rögzítési módban, 4 órás anyag tárolásához 8GB-os memória kártya kapacitásra van szüksége, 8 órás használatkor 16 GB-os, míg 16 órás működés közben 32 GB-os kártyára. Az SD/SDHC és a MMC+ memória kártyák 32 GB-ig csatlakoztathatóak a készülékhez.
A kamera ráadásul képes arra, hogy megduplázza a tömörítési arányokat. Ezáltal kevesebb időt kell a felhasználónak elpazarolnia arra, hogy a videó fájlokat feltegye az internetre.

Optimalizálás a magas minőségért

A csúcsminőségű képkészítésre fókuszálva a Samsung mérnökei az MX20-ba olyan újdonságokat építettek be, mint a 3D zajcsökkentő technológia, vagy a Samsung, tiszta képet szavatoló saját szűrő technológiája, illetve a valódi és természetes színeket garantáló színkontroll technológia.

A Samsung MX20 kamerát 34-szeres optikai zoomolásra képes Schneider lencsékkel szerelték fel és továbbfejlesztett Hiper-Digitális Kép Stabilizátor is található benne, amely kiegyenlíti a kéz remegését és élesebb képet nyújt. A készülék emellett arc felismerő funkcióval is rendelkezik, amely automatikusan érzékelni tud akár öt arcot is. Azokat azután azonnal továbbítja a membrán és a fókusz felé, hogy a lehető legjobb beállítás születhessen meg. A videó anyagok megfelelő minőségéről a 680K pixel felbontású CCD szenzor gondoskodik.

You Tube-ra fejlesztve

Samsung VP-MX20Az MX 20 olyan egyedi rögzítési móddal rendelkezik, amely lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználó kiválassza az ideális felbontást és formát rögzítés előtt. Ennek köszönhetően egyszerűbbé válik a videók You Tube-ra való feltöltése. Eltérően más kameráktól, a felhasználó könnyen tudja továbbítani rögzített tartalmat bármilyen PMP-re vagy más, H.264-et támogató média lejátszóra, amelyekről azok átkódolás nélkül visszanézhetőek. A Web & Mobile mód bekapcsolásával a kamera felbontása automatikusan korrigálja magát a 640x480-as beállításra (H.264/AAC/MP4). Ezzel együtt a felvétel optimalizálódik is a későbbi felhasználáshoz.


Kényelem aktív felhasználóknak

A stílusos kompakt design csomagolásba bújtatott kamerát forgó markolattal látták el, amelynek jó hasznát veszik a felhasználók, akár hagyományos, akár szokatlan szögből történő filmezéskor. A 2,7 hüvelykes LCD képernyőn bármikor visszanézhetőek a rögzített anyagok, még a tűző napon is.
A kamera iCheck funkciója révén, anélkül ellenőrizhető az akku töltöttsége és memória kapacitása, hogy be kellene kapcsolni a készüléket. A iScene funkció segítségével 10 rögzítési mód között lehet választani, hogy a felvétel minden körülmény között a lehető legjobban sikerüljön.

A Samsung MX 20 2008 szeptemberétől fekete, fehér, vörös és kék színekben lesz elérhető.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle