Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Új, vékony és stílusos - Sony CyberShot T500 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Kiemelt híreink
Brother - 3 év regisztráción alapuló gar...
2014. július 15. 21:10, kedd - brother.hu

A Brother minden termékéhez INGYENESEN kibővíti a garanciát, a weboldalon megtett regisztrációt követően.

Új, vékony és stílusos - Sony CyberShot T500

2008. szeptember 02. 08:30, kedd - Sony Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Többé nem kell választania – itt a fényképezőgép, amely praktikus HD videokamera is. Az új T500 digitális fényképezőgéppel kedvenc pillanatait megörökítheti képekként vagy HD-filmekként. A fotók és a videoklipek jól mutatnak a nagy méretű LCD-érintőképernyőn, vagy megtekinthetők diavetítésként BRAVIA televízióján. Értékes emlékeit feltöltheti az internetre, hogy barátaival is megoszthassa őket.

Sokszor eljátszottunk a gondolattal, milyen lenne egy fényképezőgép, amely kameraként is működhet. Mostantól a legemlékezetesebb pillanatokat pazar állóképként vagy HD videoként is felveheti a Sony új, vékony és stílusos Cybershot T500 fényképezőgépével.

Szemet gyönyörködtető zongorafekete, ezüst vagy piros színeivel az elegáns T500 a Sony technológiáival felszerelve készen áll a tökéletes képek megörökítésére.

 

Sony CyberShot T500
 
Sony CyberShot T500

 

A 10,1 valós megapixeles állóképek mellett ez a legelső Cyber-shot amely tiszta, éles HD mozgófelvételeket is rögzít, méghozzá sztereó hanggal. Az új “HD movie” módban körülbelül 10 percnyi felvétel készíthető és összesen körülbelül 60 percnyi anyag tárolható a tartozék 4GB Memory Stick kártyán. A filmek ‘PCbarát’ módban MPEG4 AVC/H.264 formátumban kerülnek rögzítésre, mely
tökéletes HD minőséget biztosít, miközben relatíve kis helyet foglal el. Ezáltal kényelmesen megoszthatók és nézhetők az interneten keresztül is.

Nem biztos benne, hogy az adott témát fotózni vagy videozni kellene? Nagyon könnyen válthat a kétféle üzemmód között a fényképezőgép tetején található kézreálló gomb megnyomásával. Akár videozás közben is készíthet fotókat (1280x720 pixel méretben), anélkül, hogy megszakítaná a mozgókép felvételt.

A kivételes Carl Zeiss objektív új, gyűrűs kialakítású zoom kezelést kapott, így könnyebbé válik a pontos beállítás az 5x-ös tartományban filmfelvétel közben.

A részletgazdag állóképek és videoklippek az extra méretű, széles, 3,5” érintőképernyőn ellenőrizhetők. De nemcsak a képek jeleníthetők meg kiváló minőségben, hanem a fényképezőgép kezelése is tökéletesen, kényelmesen megoldható. Komponálás közben az érintőképernyő bármely területét megérintve a fókusz automatikusan a kiválasztott részre áll be.

Sopny CyberShot T500Egy emberi arcot megérintve a gép átáll az arcdetektáló üzemmódra, így biztosítva, hogy a jelenetben szereplő személyek arca éles, jól fókuszált, valamint az egyéb beállítások is rendben vannak. Akár 8 arcot is képes egyidőben kezelni, így a T500 ideális társ, ha a család vagy nagyobb társaság megörökítésére vállalkozik. Kézből, vaku nélkül fotózva az eredmény sokszor elmosódott lehet, főleg gyenge fényviszonyok vagy zoomolt kompozíció megörökítésekor. Az optikai SteadyShot a továbbfejlesztett magas érzékenységgel együtt nagyobb zársebességet tesz lehetővé. Ez a kettős, elmosódottság elleni megoldás kiegészül a “Clear RAW Noise Reduction” (RAW felvétel zajmentesítése) funkcióval a tiszta, természetes képekért, amelyek akár parti vagy szürkület közben is bátran felvehetők.

A fényképezés befejeztével a HD diavetítés új dimenziót nyit meg a fotók és videok élvezetére. Ehhez zenei aláfestésként válasszon a fényképezőgép zenei listájából vagy tetszőlegesen importáljon számokat a csatlakozott PC-ről.

Amennyiben még nagyobb képeket szeretne látni, a fényképek és videoállomány már HD ready televízión is egészen egyedülálló élményt nyújt. A fényképezőgépet HDMI™ kábellel összekötve Sony HD televíziójával, a BRAVIA Sync funkció lehetővé teszi, hogy a Cyber-shot lejátszását a TV távirányítójával vezérelje. A tartozék Picture Motion Browser programmal pedig a kedvenc képeket és felvételeket könnyedén feltöltheti a képmegosztó weboldalakra.

A tartozék kép és mozgókép tallózó szoftver könnyen kezelhetővé teszi képeit, HD felvételei illetve lehetővé teszi ezek egyszerű internetes feltöltését, megosztását barátaival és családjával.

A Cyber-shot T500 2008 októberétől elérhető.
 

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle