Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Kiemelt híreink
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény...
2014. július 02. 08:57, szerda - WayteQ

Megszokott külső, megnövelt teljesítmény. A processzort a nagy teljesítményű MStar MSB2531 kétmagos, Cortex-A7 alapú, 800 MHz-re skálázott példánya váltja, a memória pedig megduplázódott: 256 MB RAM és 8 GB tárhely áll rendelkezésre.

Csúcsminőségű megoldás kisvállalkozások számára - Canon i-SENSYS MF8450

2008. szeptember 02. 20:22, kedd - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bemutatta prémium kategóriás, multifunkciós színes i-SENSYS lézernyomtató termékcsaládjának új, professzionális minőséget garantáló tagját. A hálózati használatra alkalmas „négy az egyben” lézernyomtató, az i-SENSYS MF8450 új távlatokat jelent a nyomtatási minőség és sebesség terén, így járulva hozzá a színes nyomtatási megoldásokat kereső kisvállalkozások fejlődéséhez. Az új i-SENSYS MF8450 a Canon csúcskategóriás képkezelő eszközeire jellemző, fejlett technológiával minden eddiginél termelékenyebb, megbízhatóbb és könnyebben használható készülék, amely kisirodai környezetben rendkívül hatékony és kompakt megoldást jelent.

„Az új Canon MF8450 bevezetésével már a kisvállalatok számára is elérhetők a csúcsminőségű nyomtató, másoló, lapolvasó, valamint faxszolgáltatások, így a készülék – amelynek kiemelkedő nyomtatási minősége rendkívül jó használhatósággal és teljesítménnyel párosul – garantáltan kedvező fogadtatásban részesül a piacon” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője.

A Canon i-SENSYS MF8450 legfontosabb jellemzői:

• Hálózati használatra szánt, színes, lézer multifunkciós készülék: nyomtató, másoló, fax és szkenner
• Csúcsminőségű, professzionális minőségű színes nyomtatás az egyedülálló i-SENSYS színes technológiáknak köszönhetően
• 17 oldal/perc nyomtatási és másolási sebesség színes és fekete-fehér nyomatok esetén is
• Az első nyomat megközelítőleg 14 másodperc alatt elkészül
• On-demand fixálási technológia az azonnali bemelegedés és a fokozott energiahatékonyság érdekében: mindössze 1,2 Watt fogyasztás energiatakarékos üzemmódban
• SEND funkció a Compact PDF technológiával: közvetlen beolvasás e-mail üzenetbe, hálózati mappába, vagy USB-tárolóra, és i-FAX küldés
• Könnyen használható, 3,5” méretű színes TFT kijelző Easy-Scroll Vezérlőtárcsával
• Kétoldalas nyomtatás, másolás, beolvasás és faxolás
• 50-lapos kétoldalas automatikus lapadagoló

Canon iSensys MF8450
 
Canon i-Sensys MF8450
 

Kiemelkedő színminőség: i-SENSYS

A Canon i-SENSYS MF8450 asztali készülék eddig elérhetetlennek hitt színes nyomtatási minőséget biztosít. Ezt a Canon csúcskategóriás készülékeiben eddig is meglévő egyedülálló Canon megoldások közül számos alkalmazásával értük el – így többek között a Pure Black technológia, a Real-Time ACS (Auto Color Select - valós idejű automatikus színválasztás), a Super Toric aszférikus lencsetag, valamint a Dual Direct Mapping technológia. A finom tónusbeli különbségeket és árnyékos területeket tartalmazó anyagok esetében is csúcsminőségű színes beolvasás, másolás és nyomtatás, éles szöveg, képek, grafikák esetében pedig utolérhetetlen színminőség és színhűség jellemzi az új i-SENSYS MF8450 készüléket.

Kimagasló teljesítmény: i-SENSYS

Az i-SENSYS MF8450 modellben a Canon a minőséget a sebességgel kombinálja. A 4D soros elrendezésű nyomtatóegység színes és fekete-fehér nyomtatás esetén egyaránt garantálja a 17 oldal/perc sebességet. A Canon technológiáknak köszönhetően – többek között az On-demand fixáló technológiának – még energiatakarékos üzemmód esetén sem kell számolni felmelegedési vagy várakozási idővel, így az első nyomat már megközelítőleg 14 másodperc alatt elkészül.

Könnyű használhatóság: i-SENSYS

Az új eszköz intuitív grafikus felülete lehetővé teszi a könnyű és gyors navigációt a menükben. A telepítés során, a készülék megismerésében, valamint a problémák megoldásában a felhasználókat grafikus varázslók segítik.

Továbbfejlesztett munkafolyamatok

A Compact PDF technológiát használó SEND funkciónak köszönhetően az i-SENSYS MF8450 készülék egy igazi kommunikációs központ, így a használhatóság, hatékonyság és termelékenység érdekében akár digitálisan is megoszthatja dokumentumait. A felhasználók közvetlenül e-mail üzenetbe, hálózati kiszolgálóra (SMB vagy FTP) vagy akár USB eszközre is beolvashatják dokumentumaikat, vagy elküldhetik Internet Faxon keresztül. A Canon Compact PDF technológiája objektum-szétválasztást alkalmaz, így jelentősen kisebb méretű, csúcsminőségű PDF dokumentumokat hozhat létre.

Teljesítmény és tartósság: i-SENSYS

Canon i-Sensys MF8450Az alapfelszereltség részét képező, idő- és papírtakarékos megoldás többek közt az automatikus kétoldalas nyomtatás, másolás, faxolás valamint beolvasás. Az MF8450 lapadagolójának maximális kapacitása 850 oldal, és akár 384 MB megosztott memóriával is rendelkezhet, így garantálva még a legleterheltebb kisirodák igényeinek kielégítését is. Az alapvetően hálózati használatra szánt i-SENSYS MF8450 készülék a több felhasználó közötti megosztást segítő távoli felhasználói felülettel is rendelkezik, a részlegazonosító kezelés pedig garantálja a magas szintű biztonságot.

Hatékony és gazdaságos

A Canon i-SENSYS MF8450 készülékben a kopó alkatrészek a négy, könnyen cserélhető, mindent-az-egyben tartalmazó színes festékkazettában találhatók, amely minimális karbantartási igények mellett mindig tökéletes minőséget garantál. A fekete Cartridge 711, valamint a színes Cartridge 717 kazetták 6.000, illetve 4.000 oldal nyomtatására alkalmasak.  Az MF8450 EnergyStar tanúsítvánnyal rendelkezik, mivel 2,8 kWh energia felhasználásával kategóriájában az egyik legalacsonyabb átlagos energiafogyasztással (TEC) büszkélkedhet. Energiatakarékos üzemmódban az i-SENSYS MF8450 fogyasztása mindössze 1,2 Watt.

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle