Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Két új GPS készülék a WayteQ-től
2014. július 02. 08:35, szerda - WayteQ

Két új GPS készülék a WayteQ-től. A WayteQ x980BT és x880 GPS eszközök elsősorban azoknak jelenthetnek megoldást, akiknél elsődleges szempont a megbízható, folyamatos GPS-vétel.

Takarítson meg időt és energiát - Canon i-Sensys MF4300 széria

2008. szeptember 01. 20:31, hétfő - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Takarítson meg időt és energiát az új i-SENSYS fekete-fehér lézer multifunkciós készülékekkel! A kompakt, alacsony felépítés és az ebben a piaci szegmensben különlegességnek számító kétoldalas nyomtatás tökéletes megoldást jelent otthoni és kis irodai célokra egyaránt. A belépő szintű MF4320d és MF4330d „három az egyben” készülékek nyomtató, másoló és lapolvasó funkcióval, az MF4330d pedig 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval (Automatic Document Feeder – ADF) rendelkezik.

Az MF4340d és az MF4350d „négy az egyben” készülékek nyomtatóként, másolóként, szkennerként és faxként is működnek, valamint az MF4350d 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval is rendelkezik. A család legfejlettebb, kis munkacsoportoknak tervezett tagjai, az MF4370dn és az MF4380dn, hálózati használatra alkalmas „négy az egyben” készülékek. Az 50 lapos kétoldalas automatikus dokumentumadagolóval felszerelt MF4380dn kétoldalas másolásra, lapolvasásra, faxolásra valamint nyomtatásra is képes.

„A különféle fogyasztói igényekre tervezett MF4300 család tagjai sokoldalú multifunkciós lézernyomtatók: az összes készülék képes kétoldalas nyomtatásra, így a Canon új szintre emeli ezt a piaci szegmenst” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője.

 

Canon iSensys MF4350dAz MF4300 termékcsalád készülékeinek legfontosabb tulajdonságai:


• 22 oldal/perc (A4) nyomtatási sebesség, 22 példány/perc (A4) másolási sebesség
• Akár 1200 x 600 dpi nyomtatási felbontás
• Akár 9600 x 9600 dpi felbontású színes lapolvasás.
• Super G3 fax képadatmentési funkcióval (MF4340d, MF4350d, MF4370dn és MF4380dn)
• Az első példány kevesebb mint 9 másodperc alatt elkészül
• Csupán 3 Watt fogyasztás energiatakarékos üzemmódban
• Nincs többé várakozás, hisz már az első nyomat is gyorsan elkészül
• Automatikus kétoldalas nyomtatás
• 35 lapos automatikus dokumentumadagoló (MF4330d, MF4350d és MF4370dn), illetve 50 lapos kétoldalas automatikus dokumentumadagoló (MF4380dn)
• Minden-az-egyben tonerkazetta a karbantartást nem igénylő működtetéshez

Hatékonyság és energiatakarékosság

Az otthoni, illetve kis irodai nyomtatókat napközben számos alkalommal nem használjuk. Az MF4300 családba tartozó összes nyomtató mindössze 3 Wattot fogyaszt energiatakarékos üzemmódban, így a káros környezeti hatások mellett az energiaköltségek is minimalizálhatók. A Canon egyedülálló – gyors első nyomat előállítást biztosító – technológiáinak köszönhetően az MF 4300 család tagjai energiatakarékos módból is szinte azonnal nyomtatnak.

A vékony fixáló filmet alkalmazó On-demand fixáló technológia – amelyet egy kerámialap forrósít fel – gyakorlatilag megszűnteti a gyakran kifogásolt bemelegedési időt. A használhatóság megkönnyítése érdekében a Canon továbbfejlesztette CAPT (Canon Advance Printing Technology – a Canon fejlett nyomtatási technológiája) vezérlőjét, amely a számítógép feldolgozási kapacitásához alkalmazkodva gyorsabban végrehajtja a nyomtatási feladatokat. Az új EF – Energy-saving Fine – energiatakarékos tonerek garantálják a pontos fekete szövegnyomtatást, valamint a kimagasló előhívási és rögzítési minőséget. Ez a három technológia együtt biztosítja az első nyomat villámgyors, szinte azonnali elkészítését.

Az MF4300 modellek Energy Star tanúsítvánnyal rendelkeznek. A kétoldalas nyomtatás segít a takarékos papírhasználatban, így az MF4300 család minden tagja tökéletesen megfelel a környezettudatosan gondolkodó irodák és magánszemélyek számára.Canon iSensys MF4380dnKimagasló termelékenység

Az MF4300 család tagjait magas termelékenység elérésére tervezték, hiszen mindegyik készülék képes két oldalas nyomtatásra. A „három az egyben” (MF4320d és MF4330d), „négy az egyben” (MF4340d és MF4350d), valamint hálózati használatra kész „négy az egyben” (MF4370dn és MF4380dn) modellek között minden fogyasztó megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

 

A kategória csúcsmodellje, a hálózati használatra alkalmas MF4380dn kategóriájában az egyik legkeskenyebb multifunkciós készülék, amely egyedülálló módon kétoldalas automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik. Az MF4370dn, és MF4380dn modellek Ethernet hálózaton keresztül is használhatók, így a kisebb munkacsoportok megoszthatják a nyomtatási, Windows használata esetén a lapolvasási, valamint küldés esetén a fax erőforrásokat. Mindkét modell könnyen üzembe helyezhető: a felhasználók és hálózati rendszergazdák hagyományos webböngészővel, távoli felhasználói felületen keresztül férhetnek hozzá az eszközhöz, és felügyelhetik azt.

Az MF4300 sorozat tagjai között mindenki megtalálja a számára fontos funkciókkal rendelkező modellt: otthoni, kis irodai vagy irodai munkacsoportos használatra egyaránt. Az LCD kijelző háttérvilágítása pedig könnyűvé teszi a multifunkciós készülékek kezelését.

Professzionális teljesítmény

Az akár 1200 x 600 dpi felbontású lézernyomtatás garantálja az éles szövegek és pontos, tiszta grafikák nyomtatását. A színes dokumentumok és fényképek akár 9600 x 9600 dpi optikai felbontással is beolvashatók.

A felhasználók a dokumentumokból kereshető PDF-fájlokat hozhatnak létre, valamint a készülék csomagjában megtalálható OCR (Optical Character Recognition – optikai karakterfelismerő) szoftver segítségével nyomtatott szövegből szerkeszthető digitális dokumentumokat készíthetnek. Az interneten keresztül Mac számítógépekhez használható nyomtató és lapolvasó illesztő-programok is letölthetők.

A Super G3 fax modemmel ellátott MF4300 modellek gyors és hatékony faxolási lehetőséget biztosítanak. A 256 oldalas  faxmemória biztonságosan tárolja a faxokat, amennyiben kifogyna a készülékből a papír vagy a toner. A csúcsminőségű Ultra High Quality (UHQ) képalkotó technológia faxolás esetén garantálja, a legapróbb részletek megőrzését.

Minden-az-egyben tonerkazetta


A minden-az-egyben tonerkazetták garantálják a karbantartásmentes működést. A felhasználók egyszerűen, probléma- és szennyeződésmentesen cserélhetik ki a tonert, a dobot és a tisztítóegységeket egyben tartalmazó kompakt kazettát. Az eredeti Canon lézer tonerkazetták mindig tökéletes minőséget biztosítanak, és a Canon újrahasznosító programjának köszönhetően környezetünket is kímélik.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle