Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
2014. február 23. 17:18, vasárnap - FotoMarket

Rádiót hallgatni jó! Legyen az komoly-, metál vagy könnyűzene, hírek, kabaré, rádiójáték vagy kívánságműsor. Keresse meg most az Önhöz legközelebb álló stílust és válogasson kedvére a Muse rádiói közül.

Három új Szkenner a Canon kollekciójában

2008. augusztus 29. 09:07, péntek - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata bejelentette három új CanoScan szkennerét. A stílusos és modern kialakítású új modellek a gyors olvasási sebesség és magasabb felbontás mellett új szolgáltatásokat és funkciókat hoznak a már korábban is sikeres CanoScan terméksorba, így tökéletesen illeszkedve az otthoni és irodai környezet elvárásaihoz.

A kollekcióban a két új LiDE (Led Indirect Exposure) technológiájú szkenner, a CanoScan LiDE 100 és a CanoScan LiDE 200 a korábbi modelleknél nagyobb felbontást kínálnak, az új CanoScan 5600F modell pedig CCD szenzoros kialakításával technológiai szempontból különbözik alapvetően elődjétől.

Közös szolgáltatások

A három lapolvasó legfontosabb közös szolgáltatásai között az automatikus képolvasási (Auto Scan) üzemmód. Ez az egyszerű és igen hasznos funkció automatikusan felismeri a dokumentum vagy fotó típusát és a könnyebb használhatóság érdekében egyetlen kattintással – a leginkább optimális beállításokkal – beolvassa és elmenti a képet.

A széles funkcionalitást és könnyed felhasználást kereső felhasználók számára örömhír a gépeken megtalálható EZ gombok sora. Ezekkel egyetlen gombnyomással érhetőek el a készülékek leggyakrabban használt funkciói, melyeket a felhasználó előre konfigurálhat saját igényei szerint. A CanoScan LiDE 100 és a CanoScan LiDE 200 négy EZ gombja a másolás, képolvasás, e-mail és PDF funkciókat támogatják, míg a felső kategóriás CanoScan 5600F modellen 7 gomb található, melyekből négy kifejezetten PDF dokumentumok létrehozását támogatja, többek között többoldalas PDF fájlba való beolvasást is.

 

CanoScan 5600f

 

CanoScan 5600F

Nagyobb felbontás és olvasási sebesség

A CanoScan LiDE 100 belépő szintű modell kompakt kialakítással és fekete színvilággal rendelkezik, miközben 2400x4800 dpi nagyságú felbontást és 48 bites színmélységet kínál. Egy A4-es dokumentumot 300 dpi felbontás mellett 24 másodpercen belül olvas be. A készülék intuitív szoftvere az általános megjelenés javítása érdekében biztosítja a képeken található por és karcolások eltávolítását.

Az ezüstszürke CanoScan LiDE 200 továbbfejlesztett szolgáltatáskészlete 4800x4800 dpi felbontást, egy színes A4-es dokumentum vagy fotó esetében 14 másodperces beolvasási sebességet kínál, valamint a CanoScan LiDE 100 készülékhez hasonlóan szoftvercsomagja tartalmazza a por és karcolások eltávolítását, segítő alkalmazást. A két készülék esetében nincs szükség hálózati adapterre: egy egyszerű USB kapcsolattal nemcsak az adat-összeköttetés oldható meg a lapolvasó és a számítógép között, de az energiaellátását is ezen keresztül kapja mindkét készülék.

A CanoScan 5600F kiemelkedően magas szintű szolgáltatásai – a filmbeolvasási funkció és a fehér LED-es technológia – a prémium felhasználókat célozzák meg. A készülékkel egyszerre egy 35 mm-es (negatív vagy pozitív) filmcsík hat kockája, illetve négy keretezett dia olvasható be. Az eszköz 4800x9600 dpi felbontást, 48 bites színmélységet, valamint 300 dpi felbontásban A4-es méretű anyag esetén 11 másodperces beolvasási sebességet biztosít. A reflektív beolvasáshoz használt fényforrás nagy fényerejű fehér LED-et alkalmazó technológiája lehetővé teszi a lapolvasó bemelegedési idő nélküli indulását. Így a készülék jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé, mivel az azonnali másoláshoz nem szükséges bekapcsolva hagyni a lámpatestet.

Szoftvermegoldások

Mindhárom modell működését az MP Navigator EX 2.0 szoftver segíti, amely a fotók és dokumentumok kezeléséhez és javításához számos szolgáltatást biztosít a felhasználók számára. A szoftver lehetővé teszi jelszóval védett PDF fájlok létrehozását, képek osztályozását és megtekintését, valamint különféle korrekciók alkalmazását – például könyvek esetében a kötésárnyék korrekcióját.

„A Canon büszke vezető pozíciójára a lapolvasó technológiák folyamatos fejlesztése terén, így a legújabb modellek is praktikus funkciókat, kreatív szolgáltatásokat és modern kialakítást biztosítanak” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője.

CanoScan Lide 100A CanoScan LiDE 100 legfontosabb jellemzői:

• 2400x4800 dpi felbontás 48 bites színmélységgel
• 4 EZ gomb az egyetlen érintéssel történő másoláshoz, képolvasáshoz, e-mail küldéshez és PDF készítéshez
• 24 másodperces beolvasási sebesség A4 méret és 300 dpi felbontás mellett
• Por és karcolások nyomainak javítása egyetlen kattintással
• Automatikus képolvasás (Auto Scan) üzemmód
• Adatforgalom és energiaellátás biztosításához egyetlen USB csatlakozó

A CanoScan LiDE 200 legfontosabb jellemzői:

• 4800x4800 dpi felbontás 48 bites színmélységgel
• 4 EZ gomb az egyetlen érintéssel történő másoláshoz, képolvasáshoz, e-mail küldéshez és PDF készítéshez
• 14 másodperces beolvasási sebesség A4 méret és 300 dpi felbontás mellett
• Por és karcolások nyomainak javítása egyetlen kattintással
• Automatikus képolvasás (Auto Scan) üzemmód
• Adatforgalom és energiaellátás biztosításához egyetlen USB csatlakozó

CanoScan 5600FA CanoScan 5600F legfontosabb jellemzői:

• CCD szenzoros fotó- és filmolvasó
• Nincs bemelegedési idő a nagy fényerejű fehér LED technológiának köszönhetően
• 4800x9600 dpi felbontás 48 bites színmélységgel
• 7 EZ gomb az egyetlen érintéssel történő másoláshoz, képolvasáshoz, e-mailküldéshez és PDF-készítéshez
• 11 másodperces beolvasási sebesség A4 méret és 300 dpi felbontás mellett
• 35 mm-es film beolvasása (filmcsík és dia)
• Automatikus képolvasás (Auto Scan) üzemmód
• Beépített hálózati adapter

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle