Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Kiemelt híreink
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngen...
2014. június 19. 20:42, csütörtök - Syngenta Nemzetközi Fotópályázata

Újból meghirdette nemzetközi fotópályázatát a Syngenta, amelyre hazánkból is várják professzionális és amatőr fotósok jelentkezését.

Engedje szabadjára képzelőerejét - Olympus SP-565 UZ

2008. augusztus 29. 08:45, péntek - Olympus Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Bővítse felvételi lehetőségeit a világ, vezető modelljével az ultra zoom kategóriából. A 20x-os nagylátószögű zoom objektívvel (26-520 mm*) felszerelt Olympus SP-565 UZ professzionális eredmények elérését teszi lehetővé, tucatnyi kiegészítő felszerelés nélkül. Hozzon közelre bármilyen témát, vagy készítsen nagylátószögű felvételt, mindezt egyetlen objektívvel. A Kettős képstabilizáló védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulása ellen. A fotók tárolhatóak a belső memóriában, xD-Picture Card vagy – a mellékelt tartozéknak köszönhetően – microSD memóriakártyán. . Az Olympus SP-565 UZ 20x-os nagylátószögű optikai zoommal 2008. szeptember végén jelenik meg.

Távol, mégis oly közel

Lássa úgy a világot, ahogyan eddig elképzelni sem tudta. A hihetetlen 20x-os nagylátószögű zoom (26-520 mm*) azonnal az események középpontjába juttatja. Örökítse meg egy futballmérkőzés izgalmait az oldalvonal mellől, olyan érzést keltve, mintha a pályán állna. Az 5x-ös digitális zoom és opcionális TCON-17 telekonverter (és CLA-10 adapter) használatával ennél többre is lehetőség van. Mennyivel? Akár 4420 mm-nek megfelelő gyújtótávolsággal! A – mechanikus és digitális képstabilizálót alkalmazó – Kettős képstabilizáló rendszer gondoskodik az éles képekről. A 10 megapixeles SP-565 UZ kényelmes nagylátószögű felvételkészítésre is lehetőséget biztosít. Mindez nem csak elképesztő tájképek és csoportképek készítéséhez tökéletes, de belső terek és építmények fotózásához szükséges, tágabb perspektívához is.

Örökítsen meg többet

Az akár 13.5fps** sebességű sorozatfelvétel biztosítja a látvány minden oldalának valósághű megörökítését. A leleményes Előfelvételi üzemmód abban nyújt segítséget, hogy a felvétel az exponáló gomb teljes lenyomása előtt elinduljon. Mindezek felett a Film előfelvételi üzemmód is beépítésre került ugyanezt a szolgáltatást kínálva filmfelvétel üzemmódban. Közeli felvételek készítésekor akár 1 cm távolságról a Szuper Makró üzemmód ad lehetőséget a téma minden részletének megörökítésére.

Olympus SP-565
 
Olympus SP-565 UZ

 

 Kreatív vezérlés és kivételes eredmények

A leggyakoribb helyzeteket lefedő, 25 expozíció-vezérlési programon kívül az SP-565 UZ manuálisan is vezérelhető. P/A/S/M üzemmódban a felhasználó szabad utat engedhet a fantáziának. A TruePic III képfeldolgozó processzor bármely üzemmódban az elérhető legjobb eredményt biztosítja.
A Továbbfejlesztett arcfelismerő technológia garantálja az emberi arcok optimális élességét és expozícióját – akár 16 személy arcát képes érzékelni egyetlen kompozícióban. Az Árnyékkompenzáló technológia érzékeli a kompozíciók sötét területeit, és ennek megfelelő beállításokat végez a lehető legrealisztikusabb eredmény elérése érdekében.
Gyenge fényviszonyok mellett is jobbak a felvételi lehetőségek a magas ISO beállításoknak és a BrightCapture technológiának köszönhetően. Ez utóbbi világos megjelenítést tesz lehetővé a 6,4 cm/2,5” átmérőjű LCD kijelzőn. A beépített vaku mellett extra megvilágítást – és rendkívüli rugalmasságot – kínál a kompatibilitás az Olympus FL-50R és FL-36R vezeték nélküli vakukkal.

Minden felhasználó számára tökéletes

A belső memórián kívül az xD-Picture Card és microSD (a mellékelt tartozék segítségével) bőséges tárolási lehetőséget biztosít. A szemüveges felhasználók bizonyára értékelni fogják a kereső dioptriaállító funkcióját.  A 39 nyelven elérhető menü szinte mindenkinek saját anyanyelvén történő navigációt biztosít.
A kreatív fotózási élményeket támogató funkciókkal rendelkező Olympus SP-565 UZ ultrazoom teljesítményt kínál kompakt konstrukcióban. 2008 szeptember végén kerül az üzletekbe.

Olympus SP-565Fő jellemzők:

• Extrém optikai teljesítmény minimális méretben: a 20x-os nagylátószögű optikai zoommal (26-520 mm*) - bármilyen felvétel rögzíthető az extrém közeli felvételektől a lenyűgöző tájképekig (plusz 5x-ös digitális zoom)
• A kettős képstabilizáló rendszer megakadályozza az életlenséget
• Ne maradjon le egyetlen pillanatról sem a 13.5fps sebességű sorozatfelvétel üzemmód jóvoltából
• A továbbfejlesztett Arcfelismerő technológia akár 16 személy arcának felismerésére, élességének és expozíciójának tökéletes beállítására alkalmas, plusz a kép egyéb területein is javítja az expozíciót
• A P/A/S/M expozíció-vezérlési üzemmódok alkotási szabadságot biztosítanak
• 25 expozíció-vezérlési program gondoskodik a fényképezőgép megfelelő beállításairól különböző körülmények között
• 10 megapixel a poszter méretű nyomtatáshoz
• Képmegjelenítés és visszanézés a 2,5"/6,4 cm átmérőjű LCD kijelzőn
• Beépített vaku és vezeték nélküli vakuvezérlés a fényképezőgépvázról
• xD-Picture Card és microSD Card kompatibilis

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle