Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Kreatív kompakt - Panasonic DMC-LS80 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Kreatív kompakt - Panasonic DMC-LS80

2008. augusztus 25. 23:07, hétfő - Panasonic Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A DMC-LS80 különösen egyszerű használatának lelke a négy különböző funkciót egyesítő, átfogó Intelligens üzemmód, amelynek célja, hogy a felhasználó könnyedén készíthessen tökéletes felvételeket. Az első a Mega O.I.S. (optikai képstabilizátor), a kézremegésből adódó életlenséget kiküszöbölő rendszer. A második az Intelligens ISO-vezérlés, amely a bemozdulásból eredő életlenséget akadályozza meg azzal, hogy érzékeli a fotótéma mozgását, és a mozgás sebességétől, illetve a fényviszonyoktól függően állítja be az ISO-érzékenységet és a zársebességet. A harmadik az Auto Makró funkció, amely a fotótémától való távolság függvényében automatikusan átáll a közelképek készítéséhez szükséges Makró üzemmódra. Végül, de nem utolsósorban kell említenünk a gyors AF-rendszert, amely már a fényképezőgép kioldó gombjának félig történő lenyomása előtt megkezdi az élességállítást, ezáltal a kellő pillanatban minimálisra csökkentve a fókuszálás időigényét. Ezek a funkciók mind automatikusan működnek, így nem kell minden alkalommal a használatukon töprengeni, ha a körülmények megváltoznak. Minden szituációban könnyedén és problémamentesen fotózhat, és gyönyörködhet az így készült csodálatos felvételekben.

A DMC-LS80 ezenkívül még számos olyan funkciót kínál, amelyek növelik a készülék használhatóságát, és további kényelmet jelentenek: ilyen például az Intelligens LCD-vezérlés, a High Sensivity (nagy érzékenységű) üzemmód, valamint a nagy kapacitású SDHC-memóriakártyák támogatása, ami még nagyobb rugalmasságot kínál a felhasználóknak a rögzítés során.

 

Panasonic DMC-LS80


Panasonic DMC-LS80


Nagy fényerejű F2.8 Lumix DC VARIO objektív Extra Optikai Zoom funkcióval

 

A 8,1 megapixeles DMC-LS80 kompakt vázában kategóriájában kiváló LUMIX DC VARIO objektív foglal helyet 3-szoros optikai zoommal (35 mm-es filmes megfelelés: 33-100 mm).  Az Easy Zoom funkció a megfelelő gomb megnyomásakor azonnal a maximális 3x zoomra állítja az objektívet, egy újabb gombnyomással pedig az Extra Optikai Zoom funkció* is elérhető, mellyel a zoom mértéke egészen 4,8-szorosig növelhető.

Az Intelligens üzemmóddal minden felhasználóból igazi fotós lehet

A Panasonic minden Lumix fényképezőgépét felszereli a ma alkalmazott két legfejlettebb életlenség elleni technológiával, a MEGA O.I.S. (optikai képstabilizátor) funkcióval, amely a kézremegésből adódó életlenséget kompenzálja, és az Intelligens ISO-vezérlés rendszerével, ami pedig érzékeli és kiküszöböli a bemozdulásból eredő életlenséget.
Noha a kéz remegése jelenti a képek életlenségének leggyakoribb forrását, nem ez az egyetlen ok. Egy másik probléma a bemozdulás okozta életlenség, ami akkor fordul elő, ha a fotóalany a kép készítésekor megmozdul. A Panasonic Intelligens ISO-vezérlésével felvértezett Lumix fényképezőgépek a képesek kiküszöbölni a bemozdulás okozta életlenséget. Ez a rendszer érzékeli, hogy mozog-e a fotóalany. Ha mozog, akkor automatikusan megemeli az ISO-értéket, így a készülék nagyobb zársebességet használhat, és éles képet készít. Ha a fotóalany nem mozog, akkor nincs szükség az ISO-szint emelésére, így a kép alacsonyabb ISO-értékkel készül, a fényképezőgép által elérhető legjobb kéminőségben, csodálatos, természetes hatású felvételeket eredményezve. Az Intelligens ISO-vezérlés automatikus aktiválódik olyan felvételi módok esetén, amelyeknél a fotóalany általában mozgásban van, például a Sport, Bébi és Kisállat felvételi módoknál.
Újabb kényelmi funkció az Auto Makró mód, amely automatikusan be- és kikapcsolja a Makró üzemmódot a fókusztávolság alapján.
A Quick AF (gyors autofókusz) rendszer segítségével a fényképezőgép képes fókuszban tartani a fotó tárgyát az exponáló gomb félig történő lenyomása nélkül is, így a fókuszálás idejének lecsökkentésével a legjobb eredmény érhető el hirtelen adódó szituációkban.
Ezek az intelligens funkciók mind automatikusak, tehát a felhasználónak nem kell további beállításokkal bajlódnia, és minden figyelmét a pillanat megörökítésére összpontosíthatja.

 

Panasonic DMC-LS80

Panasonic DMC-LS80 színek

 

2,5"-os, 230.000 képpontos, nagy felbontású Intelligens LCD

Az LS80 jól látható, nagyméretű Intelligens LCD-vel rendelkezik, így a felvétel elkészítésekor és visszanézésekor is kényelmessé teszi a készülék használatát. Az Intelligens LCD funkció érzékeli a fényviszonyokat, és automatikusan maximum 40%-kal megemeli az LCD háttérvilágítását, amikor a szabadban, erős napfényben használják a fényképezőgépet, gyenge megvilágítás esetén pedig a pixelkeveréses olvasási módszerrel erősíti fel a jeleket. Ez a funkció pontosan érzékeli a fényviszonyokat, és a fényerőt automatikusan beállítja az összesen 12 finom lépcsőből álló skála szerint, így minden szituációban a legjobb láthatóságot biztosítja többletenergia felhasználása nélkül.
A High Angle (nagy nézési szögű) üzemmódban az LCD-n megjelenő kép jól látható, amikor a fényképezőgépet magasra emeljük, például tömeg felett fotózva.

Megtekintés különböző stílusokban; HD felvételek és széles képarányú videók

A DMC-LS80-nal 1920x1080 pixeles felvételeket is készíthet, amelyek ideálisak, ha Full HD-s szélesképernyőjű (16:9) televízió képernyőjén kívánja visszanézni őket. A VGA felvételi szabvány (640 x 480) mellett a DMC-LS80 WVGA (848 x 480) filmek rögzítésére is képes 30 képkocka/mp sebességgel. Az így készült széles képarányú felvételek, tökéletesen illeszkednek a széles képernyőjű televíziókhoz. Mikrofon is került a készülékbe, hogy a mozgó felvételeket hanggal lehessen rögzíteni.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle