Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A Kata táskák legnépszerűbb tagjai
2014. február 17. 19:48, hétfő - FotoMarket

Hihetetlen kényelem, kiváló anyagok és jó gyártási minőség jellemzi a Kata táskákat. Bemutatkoznak a legnépszerűbb sorozat tagjai.

Nagymértékű zoom - Sony DSC-H50

2008. augusztus 11. 22:34, hétfő - Sony Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Kerüljön közelebb az eseményekhez a nagymértékű zoommal rendelkező, Cyber-shot H50-es fényképezőgéppel, mely a 15x zoommal még nagyobb ráközelítést tesz lehetővé, és ezzel hibátlan közelképeket eredményez. Nagyméretű, dönthető, 3 hüvelykes Clear Photo LCD Plus kijelzőjén bármilyen szögből könnyen elkészíthetők és megtekinthetők a felvételek. A továbbfejlesztett arcérzékelés révén még jobb minőségű portrék készíthetők. Az új speciális sportfotós üzemmóddal kimerevíthetők a gyorsan mozgó témák.

A 9,1 millió képpontos valós fényképezőgép bámulatos 15-szörös optika zoommal rendelkezik - egyetlen kompakt, elegáns házban. A 3"-os, széles szögből látható, dönthető LCD-képernyő kényelmes használhatóságot biztosít.

Szebb portrék

Intelligens megoldás a sötét, életlen és elmosódó portrék problémájára. Az egyszerűen használható Arcfelismerő technológia, amely automatikusan beállítja az expozíciót, a bőrtónust és a fókuszt a tisztább „emberképekért". A minden eddiginél érzékenyebb és pontosabb képkészítést lehetővé tevő Sony technológia még gyorsabb követést és a távolabbi arcok felismerését is biztosítja.
Az Arcérzékelés a gyermekek és a felnőttek között automatikusan különbséget tesz, így bárkiről kiváló portré készíthető.

 

Több mosoly a Mosolyfelismerővel

A Mosolyfelismerő még szórakoztatóbbá teszi a Cyber-shot fényképezést. Bekapcsolásakor a fényképezőgép megvárja, amíg a fényképalany elmosolyodik, majd automatikusan elkészíti a képet. Így minden felvételen vidám arcok láthatók. A Mosolyfelismerő kiváló funkció például bulik, esküvők stb. megörökítésekor.  

 

Sony DSC-H50
Sony DSC-H50
 


Gyenge megvilágítás mellett is tiszta felvétel

A Sony dupla elmosódásgátló rendszerével beltérben vagy kevés természetes fény mellett is tökéletes képek készíthetők. Nagyfokú, akár ISO 3200-as érzékenysége és a Super SteadyShot optikai képstabilizátor együttes használata pedig kézből történő fényképezés esetén is garantálja a felvételek elmosódásmentességét, ami különösen magas zoombeállításoknál szokott problémát jelenteni. Az erőteljes BIONZ képfeldolgozó lehetővé teszi a felhasználó számára a zajcsökkentés három fokozatú beállítását, melyekkel bármely felvétel egyedi igényei kielégíthetők.
Az új DRO Plus üzemmód emellett a kép minden egyes területét elemzi, s ezáltal még jobb, a fényes és árnyékos felületek részleteit nagyobb arányban megőrző képeket hoz létre.

Felvételkészítés után a H50 több retusálási opciót kínál, beleértve a vörösszem-csökkentést és a speciális szűrőeffektusokat is - egyszerű megoldásként a felvételek utólagos, számítógép nélküli korrigálására.
A fotók közös nézegetését még élvezetesebbé teszi, hogy a diavetítés üzemmódban többféle zenei aláfestés közül lehet választani, sőt hozzárendelhetők a képekhez egyéni zenei fájlok is, melyek számítógépről tölthetők át.

A H50 tartozék kiegészítői között megtalálható a zárkioldást és a zoomolást megkönnyítő, valamint Kezdés, Menü és Vezérlés gombbal ellátott távvezérlő. Opcionális kiegészítőként többféle nagylátószögű és telefotózásra alkalmas konverziós objektív, szűrők, akkumulátorok, úti töltők, sportcsomagok és tokok választhatók hozzá.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 46 500 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle