Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
A gyönyörű színekbe könnyű beleszeretni - Sony T77 és T700 - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. A gyönyörű színekbe könnyű beleszeretni - Sony T77 és T700

2008. augusztus 08. 13:34, péntek - Sony Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Sony két nagyszerű, T-sorozatú Cyber-shotTM fényképezőgépe bemutatkozik, hogy lenyűgöző tudásukkal csodás képeket készíthessen. Vékony, színes és könnyen hordozható. bármely alkalomra ideális partnerként szolgálnak, a jókedvvel teli éjszakai programoktól a nyaralásokon keresztül a családi eseményekig.


Cyber-shot T77: olyan vékony, olyan okos és olyan stílusos

A lélegzetelállító Cyber-shot T77 önmaga a bizonyíték, hogy a kevesebb tényleg több, ha gyönyörű képekről van szó. Csak 15mm vékony, így a kiváló vonalvezetésű T77 könnyedén elfér kabátja vagy nadrágja zsebében. Öt, szemet gyönyörködtető színben kapható: fekete, ezüst, pink, zöld és barna.

A csillogó, divatos megjelenést a nagyméretű, 3"-os érintőképernyős LCD teszi még teljesebbé. Az összes funkció elérhető a képernyő egyetlen érintésével, a trükkös beállítások így leegyszerűsödtek, miközben szélesképernyős módban is élvezheti a felvételeket.

A vékony vonalú Cyber-shotTM T77 a Sony megbízható technológiáit rejti, hogy hatékony hátteret adjon a fotózás, megosztás és visszajátszás alkalmaira. Az éles, tiszta képekért a Carl Zeiss Vario-Tessar objektív felelős, kiegészítve a 4-szeres optikai zoomtartománnyal. Ráadásul a T77 a valaha készített legvékonyabb Cyber-shotTM, amely 4-szeres optikai zoommal rendelkezik.

A használat még egyszerűbb: a Mosolyfelismerővel lényegesen könnyebb még több vidám pillanatot megörökíteni. Válassza ki a Mosolyfelismerő módot, majd a többit bízza a fényképezőgépre: a Cyber-shotTM T77 automatikusan exponál, ahogy mosolygó arcot lát. A továbbfejlesztett Arcfelismeréssel még kiválóbb eredmény érhető el, mert beállítható, hogy gyermek vagy felnőtt portré készüljön, ahol különös hangsúlyt kap a bőr helyes árnyalata, valamint az expozíciós és fókuszbeállítások.

A vadonatúj Pislogásmegelőző (‘Anti-blink') technológia lecsökkenti annak a veszélyét, hogy olyan portré készüljön, ahol az alany szeme csukva van. A portré módban két kép készül egymás után, majd automatikusan törlésre kerül az a kép, ahol az alany szeme csukva van.

Az intelligens jelenetfelismerés tovább tökéletesedett. A jelenettől függően állítja be az expozíciós tulajdonságokat a leggyakoribb szituációk esetében, azaz portré, tájkép és makró felvételek készítésekor.

A nagyteljesítményű BIONZ processzort magas érzékenység (maximum ISO 3200) és "Clear RAW Noise Reduction" (RAW zajmentesítés) segíti, hogy beltéri felvételekkor vagy ködös időben is tökéletes legyen az eredmény - vaku nélkül. A dinamika-tartomány optimalizáló (DRO) felelős a képek fényes illetve árnyékos területei közötti egyensúlyért. Ez bonyolult fényviszonyok - mint pl. ellenfényben készülő porter - esetében rendkívül hasznos terméktulajdonság. A fényképezés után az emlékek zenei aláfestéssel megjelenített diavetítésként idézhetők fel. Amennyiben még nagyobb méretű képeket szeretne látni, csak csatlakoztassa a T77-et HD televíziójához, és a nappaliban is élvezheti a csodás felvételeket.

Cyber-shotTM fényképezőgépéhez valódi bőr tok (LCS-THP) is kapható, amely a portól és karcolódástól védi készülékét.

Cyber-shotTM T700: a zsebben hordott fotóalbum

Mostantól igazán egyszerű a precízen összeállított fotóalbumot zsebrevágni. A mindössze 16mm vékony, új Cyber-shotTM T700 akár 40.000 fényképet is képes tárolni beépített, 4GB-os memóriájában.

A Cyber-shotTM T77-hez hasonlóan a T700 5 különböző színben kapható. Választhat a fekete, ezüst, arany, pink és piros színek közül, ízlésének és stílusának leginkább megfelelően.

A fényképezőgép hátulján nem talál egyetlen gombot sem, pusztán a 3,5"-os, szélesképernyős Xtra Fine LCD-t. A felvételeket élethű minőségben képes megjeleníteni, míg az érintőképernyővel a fotóalbum és az egyes beállítások között igen könnyű a navigáció.

A T700 intelligensebb, mint az átlagos fényképalbum. Felvételeit kézreálló mappákban tárolja, így az egyszerű kezelés mellett bármely kép egy szempillantás alatt előkereshető. Amennyiben szabadságon illetve üzleti úton tartózkodik, a fényképezőgép automatikusan felismeri a dátum alapján, a felvétel helyét, így az indexelés után rendkívül egyszerű a fotókat rendszerezni. Az album mód a fotókat csecsemő, gyermek, felnőtt - vagy akár "mosolygó arcok" szerint is listázhatja. Így a fényképek kiválasztása rendkívül egyszerű, blog oldalra vagy más weboldalra a feltöltés ugyancsak pillanatok kérdése.

A T77-hez hasonlóan a Cyber-shotTM T700 ugyancsak tartalmazza a továbbfejlesztett Mosoly-, és Arcfelismerést, a pislogásmentes technológiát és a finomhangolt, intelligens jelenetfelismerést.

A Cyber-shotTM T77 és T700 2008 szeptemberétől kapható.

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle