Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A piacon elsőként egy színes Nikon model...
2012. március 30. 12:52, péntek - Nikon, Amszterdam, Hollandia

A Nikon a piacon elsőként egy színes modellel bővíti digitális tükörreflexes fényképezőgépeinek termékcsaládját. A népszerű digitális tükörreflexes D3100 modell 2011. szeptember 22.-től egész Európában kapható lesz. A gyönyörű színekbe könnyű beleszeretni - Sony T77 és T700

2008. augusztus 08. 13:34, péntek - Sony Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Sony két nagyszerű, T-sorozatú Cyber-shotTM fényképezőgépe bemutatkozik, hogy lenyűgöző tudásukkal csodás képeket készíthessen. Vékony, színes és könnyen hordozható. bármely alkalomra ideális partnerként szolgálnak, a jókedvvel teli éjszakai programoktól a nyaralásokon keresztül a családi eseményekig.


Cyber-shot T77: olyan vékony, olyan okos és olyan stílusos

A lélegzetelállító Cyber-shot T77 önmaga a bizonyíték, hogy a kevesebb tényleg több, ha gyönyörű képekről van szó. Csak 15mm vékony, így a kiváló vonalvezetésű T77 könnyedén elfér kabátja vagy nadrágja zsebében. Öt, szemet gyönyörködtető színben kapható: fekete, ezüst, pink, zöld és barna.

A csillogó, divatos megjelenést a nagyméretű, 3"-os érintőképernyős LCD teszi még teljesebbé. Az összes funkció elérhető a képernyő egyetlen érintésével, a trükkös beállítások így leegyszerűsödtek, miközben szélesképernyős módban is élvezheti a felvételeket.

A vékony vonalú Cyber-shotTM T77 a Sony megbízható technológiáit rejti, hogy hatékony hátteret adjon a fotózás, megosztás és visszajátszás alkalmaira. Az éles, tiszta képekért a Carl Zeiss Vario-Tessar objektív felelős, kiegészítve a 4-szeres optikai zoomtartománnyal. Ráadásul a T77 a valaha készített legvékonyabb Cyber-shotTM, amely 4-szeres optikai zoommal rendelkezik.

A használat még egyszerűbb: a Mosolyfelismerővel lényegesen könnyebb még több vidám pillanatot megörökíteni. Válassza ki a Mosolyfelismerő módot, majd a többit bízza a fényképezőgépre: a Cyber-shotTM T77 automatikusan exponál, ahogy mosolygó arcot lát. A továbbfejlesztett Arcfelismeréssel még kiválóbb eredmény érhető el, mert beállítható, hogy gyermek vagy felnőtt portré készüljön, ahol különös hangsúlyt kap a bőr helyes árnyalata, valamint az expozíciós és fókuszbeállítások.

A vadonatúj Pislogásmegelőző (‘Anti-blink') technológia lecsökkenti annak a veszélyét, hogy olyan portré készüljön, ahol az alany szeme csukva van. A portré módban két kép készül egymás után, majd automatikusan törlésre kerül az a kép, ahol az alany szeme csukva van.

Az intelligens jelenetfelismerés tovább tökéletesedett. A jelenettől függően állítja be az expozíciós tulajdonságokat a leggyakoribb szituációk esetében, azaz portré, tájkép és makró felvételek készítésekor.

A nagyteljesítményű BIONZ processzort magas érzékenység (maximum ISO 3200) és "Clear RAW Noise Reduction" (RAW zajmentesítés) segíti, hogy beltéri felvételekkor vagy ködös időben is tökéletes legyen az eredmény - vaku nélkül. A dinamika-tartomány optimalizáló (DRO) felelős a képek fényes illetve árnyékos területei közötti egyensúlyért. Ez bonyolult fényviszonyok - mint pl. ellenfényben készülő porter - esetében rendkívül hasznos terméktulajdonság. A fényképezés után az emlékek zenei aláfestéssel megjelenített diavetítésként idézhetők fel. Amennyiben még nagyobb méretű képeket szeretne látni, csak csatlakoztassa a T77-et HD televíziójához, és a nappaliban is élvezheti a csodás felvételeket.

Cyber-shotTM fényképezőgépéhez valódi bőr tok (LCS-THP) is kapható, amely a portól és karcolódástól védi készülékét.

Cyber-shotTM T700: a zsebben hordott fotóalbum

Mostantól igazán egyszerű a precízen összeállított fotóalbumot zsebrevágni. A mindössze 16mm vékony, új Cyber-shotTM T700 akár 40.000 fényképet is képes tárolni beépített, 4GB-os memóriájában.

A Cyber-shotTM T77-hez hasonlóan a T700 5 különböző színben kapható. Választhat a fekete, ezüst, arany, pink és piros színek közül, ízlésének és stílusának leginkább megfelelően.

A fényképezőgép hátulján nem talál egyetlen gombot sem, pusztán a 3,5"-os, szélesképernyős Xtra Fine LCD-t. A felvételeket élethű minőségben képes megjeleníteni, míg az érintőképernyővel a fotóalbum és az egyes beállítások között igen könnyű a navigáció.

A T700 intelligensebb, mint az átlagos fényképalbum. Felvételeit kézreálló mappákban tárolja, így az egyszerű kezelés mellett bármely kép egy szempillantás alatt előkereshető. Amennyiben szabadságon illetve üzleti úton tartózkodik, a fényképezőgép automatikusan felismeri a dátum alapján, a felvétel helyét, így az indexelés után rendkívül egyszerű a fotókat rendszerezni. Az album mód a fotókat csecsemő, gyermek, felnőtt - vagy akár "mosolygó arcok" szerint is listázhatja. Így a fényképek kiválasztása rendkívül egyszerű, blog oldalra vagy más weboldalra a feltöltés ugyancsak pillanatok kérdése.

A T77-hez hasonlóan a Cyber-shotTM T700 ugyancsak tartalmazza a továbbfejlesztett Mosoly-, és Arcfelismerést, a pislogásmentes technológiát és a finomhangolt, intelligens jelenetfelismerést.

A Cyber-shotTM T77 és T700 2008 szeptemberétől kapható.

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 flamingo pink instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle