Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotomarket/html/inc/boxes/latestprodlist.php on line 54
Szigorú megjelenés - Canon Digital IXUS 90 IS - FotoOnline - online fotómagazin
 
 
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Kiemelt híreink
Brother - 3 év regisztráción alapuló gar...
2014. július 15. 21:10, kedd - brother.hu

A Brother minden termékéhez INGYENESEN kibővíti a garanciát, a weboldalon megtett regisztrációt követően.

Szigorú megjelenés - Canon Digital IXUS 90 IS

2008. augusztus 06. 18:15, szerda - Canon Hungária
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Digital IXUS 90 IS olyan biztosan áll a kézben, mintha egyetlen darab fémből metszették volna. A sima, lapos billentyűkezelő-panel növeli a fényképezőgép egységes érzetét. A Többfunkciós Vezérlőtárcsa gyorssá és egyszerűvé teszi a beállítások megváltoztatását, a képek megtekintését és a menüpontok közötti lépegetést.

10,0 megapixel

A 10,0 megapixeles érzékelő finom részletekben gazdag felvételeket készít, lehetővé téve a kreatív vágást és poszter méretű nyomatok készítését.

Háromszoros optikai zoom képstabilizáló rendszerrel

A Canon speciális Ultramagas törésmutatójú (UA) aszferikus lencsetechnológiájának köszönhetõen a nagy teljesítményű háromszoros optikai zoommal rendelkező objektív, megtartja a Digital IXUS 90 IS fényképezőgép kompakt formáját. Az optikai képstabilizáló (IS) elmosódásmentes képek készítésében segít gyenge fényviszonyok között vagy a zoom használatakor.

3,0" PureColor LCD II kijelző

A hatalmas, nagy felbontású, 3,0" PureColor LCD II kijelző lélegzetelállító képvisszaadást és könnyű fényképezést kínál. Az egyedülállóan széles megtekintési szög leegyszerűsíti a képek minél több emberrel való megosztását, ugyanakkor az intenzív színkontraszt láthatóvá teszi a kijelzőt erős fényhatás ellenében is.

 

Canon Digital IXUS 90 IS

Canon Digital IXUS 90 IS

Mozgásérzékelő technológia

A Mozgásérzékelő technológia alkalmazásával nem kell többé aggódnia, hogy elmosódott lesz a kép.Ez az remek funkció kompenzálja a fényképezőgép rázkódását és téma mozgását, így fokozva a képminőséget.

Arcfelismerő technológia

Az arcfelismerő rendszer biztosítja, hogy a fotóalanyok kiváló minőségben jelenjenek meg a képen: ehhez automatikusan állítja be az optimális élességet, az expozíciót, a vakut és a fehéregyensúlyt. Az Arc Kiválasztása és Követése funkció segítségével kijelölheti és követheti az elsődleges témát, így az Ön számára különleges arcot nem veszítheti el a tömegben.

Vörösszem-korrekció

A Vörösszem-korrekció gyorsan és egyszerűen eltávolítja a vörös szemeket a felvételről. A Vörösszem-korrekció automatikus beállításával az expozíció illetve a visszajátszás során, gyorsan és egyszerűen eltávolíthatjuk a vörös szemeket a felvételről, így könnyen elérhetjük a természetes hatást.

DIGIC III processzor és iSAPS technológia

A Canon DIGIC III processzora villámgyors reagálást, kiváló képminőséget és fejlett zajcsökkentést biztosít az élesebb és tisztább fényképek rögzítése érdekében. Az iSAPS technológia a felvétel rögzítése elõtt a fotótéma adatai alapján kiválasztja az optimális beállításokat.

 

 Canon Digital IXUS 90 IS

 

Canon Digital IXUS 90 IS

Felvételi módok és Saját szín mód

19 Felvételi mód, beleértve a Különleges téma módok között a Naplemente, a Beltéri és a Víz alatti beállítást, amelyek optimalizálják a fényképezőgép beállításait ezeknél a népszerû témáknál. A fényképezőgépbe beépített Saját szín fotóeffektusokat fényképezés közben, illetve a kép rögzítése után is alkalmazhatja.

Videóbeállítások

A videofelvételi üzemmódok között megtalálható az LP (Long Play) VGA minőségû klipek rögzítéséhez (30 kép/mp), amely a memóriakártyán feleakkora helyet igényel. A Hosszú Idõközû Videorögzítési mód lassan változó témák, például napkelte vagy virágok nyílásának megörökítését és gyorsított lejátszását teszi lehetővé.

Termékjellemzők:

• Finom kidolgozás többfunkciós vezérlőtárcsával
• 10,0 megapixel
• Háromszoros zoom optikai képstabilizáló rendszerrel
• 3,0" PureColor II LCD kijelző
• Mozgásérzékelő technológia
• Arcfelismerő technológia
• Vörösszem-korrekció
• DIGIC III processzor és iSAPS
• 19 Felvételi mód
• Videóbeállítások

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle