Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-2...
2014. július 17. 16:12, csütörtök - canon.hu

EOS-M fényképezőgépekhez való kompakt zoomobjektív, amellyel közelebb kerülhet az eseményekhez. A képstabilizátor védelmet nyújt a fényképezőgép bemozdulásából eredő elmosódás ellen. A léptetőmotoros technológia egyenletes és csendes fókuszálást biztosít videofelvétel közben.

Két kategóriában is a Canon multifunkciós nyomtatói a legjobbak

2008. július 24. 21:34, csütörtök - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon 2008 tavaszán két rangos „Pick of the Year" minősítést kapott színes multifunkciós nyomtatóiért a képalkotó eszközök vizsgálatának területén világvezető Buyers Laboratory Inc. (BLI) független tesztelő vállalattól. A BLI folyamatos, széles körű laboratóriumi vizsgálatai során legjobbnak minősülő termékeket kategóriánként minden évben két alkalommal díjazzák a kitüntető címmel. A készülékeket a vásárlók számára legfontosabb teljesítménymutatók alapján értékelik, így vizsgálják a tesztelt készülékek megbízhatóságát, könnyű használatát, teljesítményét és árát.

A Canon iRC 2380i színes multifunkciós készülékét a kiemelkedően könnyű használat és képolvasási funkcionalitás különbözteti meg a versenytársak termékeitől, míg az iRC 5185i modell megbízhatóságának köszönhetően nyerte el a BLI rangos díját, így mindkét készülék a kategóriája legjobbjaként szerepelt.

A multifunkciós nyomtatók legjobbjai

A multifunkciós nyomtatóknak számos szempont szerint - többek között a megbízhatóság, a termelékenység, a képminőség, a könnyű használat, a szoftver és a biztonság területén - kell kiemelkedő teljesítményt mutatniuk.

A Canon iRC 2380i, a „Kiváló 2. szegmensbeli (20/40 lap/perc) üzleti színes multifunkciós nyomtató" kategória nyertese minden szakértői követelménynek megfelelt. Felülmúlva versenytársait a megbízható készülék bizonyította, hogy a kisvállalkozások és munkacsoportok költséghatékony színes nyomtatás iránti igényeit maradéktalanul képes kielégíteni.

„A Canon iRC 2380i figyelemre méltó teljesítményt nyújtott füzetnyomtatási (gerinctűzött brosúra) termelékenységi tesztünkön, valamint minden vizsgált területen a versenytárs modellekhez képest. Átlagon felüli színes másolási megoldást kínál többek között az egyoldalas dokumentumok kétoldalas nyomtatása során is" - mondta David Sweetnam, a BLI európai laboratórium menedzsere, egyben a kutatás vezetője.

A Canon iRC 5185i nyomtatási hatékonysága és megbízhatósága bizonyult a legjobbnak BLI „Kiváló 4. szegmensbeli (51/51lap/perc) üzleti színes multifunkciós nyomtató" kategóriában a BLI 200.000 nyomatos tesztjén a színes nyomtatás területén. A Canon iRC 5185i sebességkategóriájában is a leggyorsabban teljesítette a BLI tipikus irodai használatot szimuláló nyomtatási feladatait.

„Irodai színes termékportfoliónk vezető modelljeként az iRC 5185i kiváló teljesítményével, egyértelmű előnyöket biztosít a vállalkozások számára. A BLI mindkét díja tanúsítja a Canon multifunkciós nyomtatóinak megbízhatóságát és kiemelkedő sebességét. Ez a két tényező pedig jelentős idő- és költségmegtakarítást jelent ügyfeleinknek" - mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai marketingmenedzsere.

 

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera 43 190 Ft Fuji Instax Mini9 Wedding szett instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera 20 990 Ft Fuji Instax Mini9 lime zöld instant kamera
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle