Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Élre tör a Samsung a képalkotásban is

2008. június 26. 15:41, csütörtök - Samsung Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Két kitüntetéssel jutalmazta a TIPA - 12 európai ország 31 fotós és képkezelési szaklapját tömörítő szervezete - a Samsung termékeit az idei díjátadáson. A Samsung a legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép kategóriában az NV24HD-vel, a legjobb monitor kategóriában pedig a SyncMaster XL30 LED BLU-val készülékével nyert.

 

A legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép: Samsung NV24HD

A Samsung  innovatív 24 mm-es nagylátószögű Schneider-Kreuznach optikával felszerelt kamerája 86,5 mm gyújtótávolságú tele állással rendelkezik. A zsűri a készülék értékelésekor a dupla képstabilizálást, a 10,2 megapixeles felbontást és az ISO3200-as maximális érzékenységet emelte ki. A díj elnyerésében a HD videók rögzítése és a portrék készítésekor elérhető pislogás funkció (3 kép készül egymásután, amelyek közül a felhasználó választhatja ki a számára megfelelőt) is fontos szerephez jutott. Mindezek mellett a 2,5 col átmérőjű AM-OLED kijelző 180 fokos betekintési szöget biztosít a felhasználóknak. Az NV24HD video módban ráadásul 720P (HD) felbontásban, sztereo hanggal képes rögzíteni a legemlékezetesebb pillanatokat.

A TIPA díjakat nem csak fényképezőgépek, de egyéb képalkotó eszközök és szolgáltatások is kiérdemlik minden évben. Ennek köszönhetően kapott elismerést a Samsung LED háttérvilágítással felépített monitorja is.

Legjobb képmegjelenítő eszköz: Samsung SyncMaster XL30 LED BLU

A Samsung SyncMaster XL-30 a lehető legjobb választás azoknak, akiknek fontos a precíz, színhelyes megjelenítés. A profi fotográfusok, fotóstúdiók, grafikusok, nyomdák, fotó-, videó szerkesztők vagy grafikai tervezők illetve akár a kedvtelésből fotózók elvárják a tökéletes színeket, hogy az, ami a papíron megjelenik, a monitoron is ugyanúgy nézzen ki. Az XL30-as az NTSC színtér 123%-át fedi le,  és az sRGB színtér mellett képes megjeleníteni az Adobe RGB színteret is .

A tökéletes megjelenítés kulcsa az új LED alapú háttérvilágítási technológia, amely egyenletesen tiszta képet garantál a teljes képernyőn nagy fényerejű, vezérelt háttérvilágításával. További előnye, hogy nélkülözi a halogén és a higany használatát, tükrözve ezzel a Samsung környezettudatos gyártási gyakorlatát.

A LED technológia másik nagy előnye a hosszabb élettartama és nagyobb megbízhatósága.

Az „Eyeone Display 2" calibráló eszköz és a Natural Color Expert program segítségével a monitor színprofilja bármikor módosítható a felhasználó igényei szerint. A Samsung SyncMaster XL-30 178 fokos betekintési szöget biztosít a felhasználóknak. A felszerelhető, belső oldali szövetborítású takarólemezek gondoskodnak az optimális fényviszonyokról a monitor képfelületén, hogy a színek élvezetét a külső fényviszonyok legkevésbe  se zavarhassák.

A zsűri a monitor értékelésekor a 1000:1 kontrasztarányt, a 14 bites színmélységet, a 2560x1600 pixel felbontást, a dönthető, elforgatható, rotálható kialakítást és a beépített USB HUB-ot emelte még ki.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle