Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Élre tör a Samsung a képalkotásban is

2008. június 26. 15:41, csütörtök - Samsung Magyarország
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Két kitüntetéssel jutalmazta a TIPA - 12 európai ország 31 fotós és képkezelési szaklapját tömörítő szervezete - a Samsung termékeit az idei díjátadáson. A Samsung a legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép kategóriában az NV24HD-vel, a legjobb monitor kategóriában pedig a SyncMaster XL30 LED BLU-val készülékével nyert.

 

A legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép: Samsung NV24HD

A Samsung  innovatív 24 mm-es nagylátószögű Schneider-Kreuznach optikával felszerelt kamerája 86,5 mm gyújtótávolságú tele állással rendelkezik. A zsűri a készülék értékelésekor a dupla képstabilizálást, a 10,2 megapixeles felbontást és az ISO3200-as maximális érzékenységet emelte ki. A díj elnyerésében a HD videók rögzítése és a portrék készítésekor elérhető pislogás funkció (3 kép készül egymásután, amelyek közül a felhasználó választhatja ki a számára megfelelőt) is fontos szerephez jutott. Mindezek mellett a 2,5 col átmérőjű AM-OLED kijelző 180 fokos betekintési szöget biztosít a felhasználóknak. Az NV24HD video módban ráadásul 720P (HD) felbontásban, sztereo hanggal képes rögzíteni a legemlékezetesebb pillanatokat.

A TIPA díjakat nem csak fényképezőgépek, de egyéb képalkotó eszközök és szolgáltatások is kiérdemlik minden évben. Ennek köszönhetően kapott elismerést a Samsung LED háttérvilágítással felépített monitorja is.

Legjobb képmegjelenítő eszköz: Samsung SyncMaster XL30 LED BLU

A Samsung SyncMaster XL-30 a lehető legjobb választás azoknak, akiknek fontos a precíz, színhelyes megjelenítés. A profi fotográfusok, fotóstúdiók, grafikusok, nyomdák, fotó-, videó szerkesztők vagy grafikai tervezők illetve akár a kedvtelésből fotózók elvárják a tökéletes színeket, hogy az, ami a papíron megjelenik, a monitoron is ugyanúgy nézzen ki. Az XL30-as az NTSC színtér 123%-át fedi le,  és az sRGB színtér mellett képes megjeleníteni az Adobe RGB színteret is .

A tökéletes megjelenítés kulcsa az új LED alapú háttérvilágítási technológia, amely egyenletesen tiszta képet garantál a teljes képernyőn nagy fényerejű, vezérelt háttérvilágításával. További előnye, hogy nélkülözi a halogén és a higany használatát, tükrözve ezzel a Samsung környezettudatos gyártási gyakorlatát.

A LED technológia másik nagy előnye a hosszabb élettartama és nagyobb megbízhatósága.

Az „Eyeone Display 2" calibráló eszköz és a Natural Color Expert program segítségével a monitor színprofilja bármikor módosítható a felhasználó igényei szerint. A Samsung SyncMaster XL-30 178 fokos betekintési szöget biztosít a felhasználóknak. A felszerelhető, belső oldali szövetborítású takarólemezek gondoskodnak az optimális fényviszonyokról a monitor képfelületén, hogy a színek élvezetét a külső fényviszonyok legkevésbe  se zavarhassák.

A zsűri a monitor értékelésekor a 1000:1 kontrasztarányt, a 14 bites színmélységet, a 2560x1600 pixel felbontást, a dönthető, elforgatható, rotálható kialakítást és a beépített USB HUB-ot emelte még ki.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 smokey white instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle