Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Ariete háztartási kisgépek onlineáruházunk kínálatában
Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Nemzetközi fotópályázatot indít a Syngenta
Trendi Muse rádiók minden korosztálynak
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
Ragadj meg minden lehetőséget! Canon EOS...
2014. február 21. 17:47, péntek - canon.hu

Az EOS 1200D ideális azok számára, akik először használják a DSLR rendszert. A Canon EOS Companion alkalmazással együtt olyan képeket készíthetsz, amelyek tségével emlékeidet még könnyebb és élvezetesebb feleleveníteni.

Flash memóriás kamerák: kisebb, könnyebb, megbízhatóbb

2008. június 09. 20:06, hétfő - FotoMarket
Hírek » Aktuális termékajánlataink Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A flash memóriás kamerák több előnyt is biztosítanak a felhasználó részére, mint a hagyományos adathordozókat használó kamerák. Kevesebb energiát fogyasztanak és gyorsabban indulnak, a flash memória fizikailag is kisebb, mint a többi adathordozó, ezért a kamera is jelentősen kisebb lehet. Mivel a memória nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, a felvételek nem sérülnek esetleges ütések vagy a kamera leejtése esetén. A felvételek könnyen átmásolhatók számítógépre az USB-kábel vagy egy kártyaolvasó segítségével. A felvételi időt csak a kártya kapacitása korlátozza.

A Canon egyik új típusú kamerája, az FS-11 -es modell 16GB beépített flash memóriával rendelkezik, amely 11 órányi felvétel rögzítésére elegendő. A flash memória mellett SD vagy SDHC memóriakártyára is rögzíthetőek a felvételek.A fényképeket a belső memóriába vagy SD-kártyára is rögzíthetjük. Ha pedig meg szeretné osztani a felvételeket másokkal, a belső memóriából a felvételek közvetlenül átmásolhatók a memóriakártyára.

A kamera 45x bővített zoom funkciója lehetővé teszi a távolabbi témák, például sportesemények kiváló élességgel történő rögzítését.

Az FS kamerák mindegyike rendelkezik mikrofonbemenettel, amelyen keresztül nagyszerű hang rögzíthető. Külső mikrofon használatával olyan helyzetekben is lehetségessé válik a hangrögzítés, ahol a környezeti zaj miatt egyébként igen nagy kihívást jelentene minőségi felvételt készíteni.

Az FS-11-et stílusos megjelenés, könnyű váz, nagyfelbontású CCD képérzékelő és valódi nagyfelbontású 16:9 formátumú felvételek jellemzik.

 

A Canon HF-100 modell akár 1920x1080 felbontásban rögzít HD1080i felvételeket, amelyek a legújabb HDTV-ken is kiválóan lejátszhatóak. A kamera teljes méretű HD felvételeket készít standard SD vagy SDHC memóriakártyára. A cserélhető, kompakt kártyák ideális lehetőséget biztosítanak a felvételek másokkal történő megosztására. Az új intelligens lítium-ion akkumulátor felvétel közben jelzi a hátralevő felvételi időt, mely segít elkerülni az akkumulátor váratlan lemerülését a legkellemetlenebb pillanatban.

 

A kamerában egy 3,3 megapixeles teljes méretű HD CMOS képérzékelő található. CMOS szenzoroknak köszönhetően lehetővé teszik a pixelek többcsatornás kiolvasását, így a nagyfelbontású adatok kiolvasása gyorsabb. A nagyobb felbontás miatt sokkal pontosabb autofókusz rendszerre van szükség, hiszen az élességállítási hibák jobban látszanak a felvételen. A Canon Instant AF rendszere a nagysebességű Külső AF szenzorokat használja a távolságváltozások gyors követésére, a Super Range képstabilizátor pedig kiválóan működik fényképezés esetén is.

 

A kamerával készített felvételeket és képeket a felhasználók tárolhatják online kép- és videógalériában is. A http://www.fotoalbum.hu/ oldalon korlátlan feltöltésre van lehetőség, a képeket albumokban oszthatják meg másokkal vagy jelszóval védve meghatározott barátok és családtagok kaphatnak hozzáférést.


 További felvilágosításért, vagy bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:

FotoMarket Ügyfélszolgálat
1097. Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Lurdy-Ház bevásárlóközpont 1. emelet 169.
Telefon/fax: 215-1353, 215-0910
Mobil: 06-30-639-1000
Mobil: 06-30-639-1100
E-mail: ugyfelszolgalat@fotomarket.hu

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 Clear Yellow instant kamera
Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 ice blue instant kamera
Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera 21 490 Ft Fuji Instax Mini9 cobalt kék instant kamera
Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya 18 990 Ft Silicon Power Compact Flash 32GB 400x memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle