Oregon órák és időjárás-állomások változatos kivitelben
Kézzelfogható közelség - Canon EF-M 55-200mm f/4.5-6.3 IS STM
Brother - 3 év regisztráción alapuló garancia
Két új GPS készülék a WayteQ-től
Fotós könyvekkel bővült áruházunk kínálata
Kiemelt híreink
A rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgép
2014. július 01. 21:36, kedd - Nikon, Amszterdam, Hollandia

Bemutatjuk a Nikon új nagy felbontású mesterművét, a rendkívül sokoldalú D810 fényképezőgépet. Páratlan képminőségével, nagy sebességű teljesítményével, teljes HD videózási rugalmasságágával a teljesen újratervezett D810 mindenben többet nyújt, mint az elődje, és új mércét állít a nagy felbontású fényképezés területén.

Profi operatőrök segítségével készültek a Canon új professzionális HD kamerái

2008. május 22. 20:18, csütörtök - Canon Hungária
Hírek » Sajtóbejelentések Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

A Canon bejelentette a csúcskategóriás HD XL videokamera-sorozat két új tagját: a professzionális operatőrök számára, stúdiómunkára készült XL H1S típust, valamint a független filmkészítőknek és terepen dolgozóknak kialakított XL H1A modellt.

A nagy felbontású videókat (HDV) szalagra rögzítő modellek 1/3", 1,67 megapixeles, 3 CCD rendszerrel rendelkeznek, amely alkalmassá teszi őket HD 1080i felvételek rögzítésére. Az XL H1S emellett tartalmazza a Canon professzionális Jackpack felszerelését, a szabványos stúdiócsatlakozók teljes készletét. Rendelkezésre áll többek között HD-SDI kimenet is a tömörítetlen 1920x1080 HD videókhoz, Gen lock bemenet és időkód be-/kimenet a többkamerás felvételekhez. A készülék elődjének, a XL H1 modellnek a szolgáltatásaira alapozva az XL H1S , HD-SDI kimenete a beágyazott audio- és időkódadatokat is tartalmazza.

Canon XL H1A

 

Az XL H1 helyére lépő két új modell a világ professzionális operatőreinek visszajelzései alapján készült. Az XL H1 kulcsfontosságú fejlesztései közé sorolható az új 20x L-series videó-objektív, amely különálló fókusz-, zoom- és íriszvezérlő gyűrűt tartalmaz. Az objektívtesten elhelyezett gyűrűk kényelmesen  és akár egyszerre is működtethetők, így például zoomolás közben is állítható az élesség. A zoom gyűrű érzékenysége szintén testre szabható. A kétcsatornás XLR hangfelvétel független szabályozókkal, valamint az automatikus és manuális beállítási lehetőség biztosítja a teljes kontrollt a hangfelvétel készítése során.

„A professzionális operatőrökkel történt  folyamatos egyeztetések nyomán a kutató-fejlesztő csapataink gondoskodtak arról, hogy az új XL H1S és XL H1A modellek teljes mértékben megfeleljenek a szakemberek speciális igényeinek" - mondta Karel Poortman, európai Pro Video specialista. „A képi beállítások és ellenőrzések teljes szabadságával, mindkét modell az egyéniség egy az eddigiektől eltérő szintjét hozza a Canon választékába, a teljes kreatív szabadságot" - tette hozzá Poortman.

Az XL H1S és az XL H1A főbb jellemzői:

• Professzionális minőségű 1080i HD kimenet (50i, 25F)
• Nagy felbontású 1/3", 1,67 megapixeles, 3 CCD rendszer
• 20x L-series HD videoobjektív különálló fókusz-, zoom és íriszgyűrűkkel, amelyek egyidejűleg használhatók
• HDV felvétel
• Professzionális Jackpack (csak XL H1S esetében): HD-SDI kimenet (tömörítetlen 1920 x 1080, 4:2:2 színrendszer) beágyazott audioval, Gen lock bemenet és időkód be-/kimenet többkamerás felvételekhez
DIGIC DV II processzor a gyors és pontos HD adatkezeléshez
• Teljes képi testre szabhatóság és Cine Gamma vezérlők, az SD-/MMC-kártyára mentett összes beállítás (előbeállítás, funkció és képernyő) teljesen kompatibilis a Canon XH sorozatú videokamerákkal
• Kétcsatornás XLR hangfelvétel független szabályozókkal, automatikus és manuális beállítási lehetőséggel
• Opcionális NTSC felvétel (60i/30F/24F)
• Canon CPS Video szolgáltatás: regisztráció szükséges a CPN webhelyen (www.canon-europe.com/cpn)
• Nagy felbontású, minőségi felvételek
• A Canon broadcast objektívek fejlesztőinek szakértelmére építve az XL H1S és az XL H1A modellek egyaránt az áttervezett 20x L-series HD fluorit videó-objektívvel rendelkeznek.

Az új HD 20x Zoom XL 5.4-108 mm L IS III objektív nagy teljesítményű, változtatható szögű prizmára épülő optikai képstabilizátort (VAP OIS) is tartalmaz, a speciális többrétegű bevonat (SR bevonat) pedig gyakorlatilag megszünteti a szellemkép kialakulását, miközben nagymértékben csökkenti a kromatikus aberrációt. Az új, beépített, állítható fókuszálást segítő (Magnifying, Peaking) funkció három különálló kézi vezérlőgyűrűvel (fókusz, zoom és rekesz) páratlan szabályozhatóságot biztosít. A fókuszgyűrű érzékenysége testre szabható.

Canon XL H1S


 
A Canon XL cserélhető objektív-bajonett rendszerével felszerelve mindkét videokamera kompatibilis az összes XL objektívvel, beleértve a HD 6x Zoom XL 3,4-20,4 mm L nagy-látószögű objektívet is. A külön beszerezhető Canon EF objektív-adapter használatával a Canon EOS fényképezőgépekhez készült EF objektívek szintén használhatóak az XL H1S és XL H1A modellekkel (az EF-S objektívekkel nem kompatibilisek).

Kétcsatornás audio

Az XL H1S és XL H1A modellek két XLR hangbemenettel rendelkeznek, amelyek mostantól külön vezérelhetők, és manuálisan korlátozhatók. A mellékelt sztereo mikrofon mono forrásként is használható, így csak az egyik csatornára rögzít.

Fejlett képvezérlés

A fejlett képvezérlési funkciók köre olyan funkciókkal bővült, mint a továbbfejlesztett iker zajcsökkentő szűrők (NR1 és NR2), a színmátrix, a bővített fehéregyensúly színhőmérséklet (2000 K - 15 000 K), a élesség-adatok vezérlése és az Auto Knee. A beállítások és rögzítési paraméterek széles köre állítható be manuálisan: a testre szabott, előzetesen definiált értékek SD/MMC memóriakártyákon tárolhatók.
Mivel a képminőség beállításai és funkciói teljes mértékben kompatibilisek az XH sorozatú videokamerákkal, a kártyák közvetlenül áttehetőek az ilyen modellekbe. Ez ideális azoknak az operatőröknek, akik többkamerás felvételeket készítenek, hiszen a beállítások könnyen reprodukálhatóak a videokamerák között, így a professzionális munkafolyamat zökkenő-mentesebbé válik.

Opcionális NTSC felvétel (60i/30F/24F)

Az XL H1S és XL H1A kamerákkal PAL (50i) és NTSC (60i) felvételek is készíthetők. Ez az opcionális frissítés a kijelölt Canon szervizközpontokban végezhető el.

Canon CPS Video

Az XL H1S vagy XL H1A videokamerát megvásárló operatőrök számára is nyitott a Canon Europe által nemrég indított, CPS Video elnevezésű, a professzionális felhasználókat támogató ingyenes programja.
A CPS Video tagsági program a következőket nyújtja:

• Elsőbbségi javítás (6 napon belül)
• Ingyen cseremodell a 6 napnál hosszabb javítások időtartamára
• Szakértői támogatás telefonon és e-mailben 
 

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Ice White instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Charcoal Grey instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Lilac Purple instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Blush Pink instant kamera
Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera 25 900 Ft Fuji Instax Mini 11 Camera Sky Blue instant kamera
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle