Kicsi az iPhone belső tárhelye? Itt a megoldás!
Megszokott külső, megnövelt teljesítmény - WayteQ x880
Kiemelt híreink
Nyomtass A/3-ast - mert számít a méret!
2014. július 02. 10:40, szerda - brotherkellek.hu

Ha a jövőben csak egyszer is szeretne nagyobbat nyomtatni vagy másolni, akkor vegyen A3-as multifunkciós készüléket az A4-es helyett, mert megéri!

Kivételesen tartós tükörreflexes - Olympus E-3

2008. május 09. 10:50, péntek - Olympus Magyarország
Termékismertetők » Fényképezőgépek Betűméret csökkentése Betűméret növelése Cikk nyomtatása Cikk küldése e-mailben Előző cikk Következő cikk

Az E-3 a NégyHarmad szabványra épülő Olympus E-System új zászlóshajója. A fotósok nagyteljesítményű munkaeszköze, mely bármilyen feladatot ellát, és a professzionális digitális tükörreflexes fotózás legszigorúbb követelményeinek is megfelel.

Az E-3 a világ leggyorsabb autofókusz sebességére képes a továbbfejlesztett AF rendszer és az új ZUIKO DIGITAL SWD (Supersonic Wave Drive) objektívek jóvoltából. Az 1/8000 másodperctől induló zársebességével és az 5fps sebességű sorozatfelvétel üzemmóddal (19 kép tárolható a RAW puffer memóriában) az E-3 nagymértékben segíti a fotóst a kivételes felvétel elkészítésében.

A legkülönbözőbb feltételek mellett a legjobb képminőség biztosítása érdekében ez az új, professzionális modell nagyteljesítményű beépített képstabilizáló rendszert alkalmaz, ami 5 FÉ lépésig képes kompenzálni a fényképezőgép bemozdulásának hatásait. Mindez egy 10 megapixeles, nagysebességű Live MOS szenzorral és TruePic III képfeldolgozó rendszerrel egészül ki. A - kifejezetten a digitális tükörreflexes fotózás egyedi igényeinek megfelelően készült - ZUIKO DIGITAL objektívekkel a fotós mindig optimális eredményre számíthat.
A fényképezőgép Élőkép funkciója szabad és sokoldalú felvétel-készítési lehetőséget kínál: Amikor szemkontaktust kívánunk tartani a fotóalannyal, vagy fej felett, illetve a talajhoz közel fotózunk, a képek egyszerűen megkomponálhatóak a 2,5"/6,4 cm átmérőjű, forgatható HyperCrystal LCD kijelzőn, amin valós időben jelennek meg a fényképezőgép beállításainak eredményei.

 

Olympus E-3
 

 

Az Élőkép funkció mellett a fotós a fényképezőgép nagyméretű keresőjét is használhatja a képek megkomponálásához, amely 100%-os látómezőt biztosít. A többi Olympus E-System fényképezőgéphez hasonlóan az E-3 modell is a jelenleg leghatékonyabb Supersonic Wave Filter pormentesítő rendszert alkalmazza. A fényképezőgép rendszer megbízhatóságát bármilyen körülmények között tovább növeli  a váz, és több E-System objektív por- és fröccsenésálló konstrukciója. A professzionális minőségű, hosszú élettartamú (150000 expozíciós) élettartamának köszönhetően az E-3 még a legaktívabb fotós kezében is helyt áll.

Sebesség - ne maradjon le egyetlen lehetőségről sem 

Az E-3 a világ leggyorsabb autofókusz rendszerével bír, melynek alapja egy teljesen biaxiális, nagysebességű, 11 pontos AF rendszer vízszintes és függőleges szenzorvonalakkal, így a megfelelő élesség adatok 44 különböző pont alapján számíthatóak ki. Mindemellett a pixeltöbbszöröző technológiák javítják a teljesítményt gyenge fényviszonyok között (ISO 100 fényérzékenység mellett -2FÉ). A nagy, max. 1/8000 másodperces zársebesség lehetővé teszik a cselekmények lefagyasztását - időbeli kiterjedésüktől függetlenül. A felhasználók másik előnye az idővel szemben, amikor minden másodperc számít, hogy akár 5fps sebességű sorozatfelvétel is készíthető teljes felbontású üzemmódban (19 kép tárolható a RAW puffer memóriában).

Képminőség - tökéletes képi teljesítmény

A fényképezőgép bemozdulása által okozott életlenség hatásainak ellensúlyozására az Olympus E-3 magas szintre fejlesztett, beépített képstabilizáló rendszert alkalmaz. Bármely más képstabilizátornál hatékonyabb, és az úttörő Supersonic Wave Drive (SWD) technológiát alkalmazza. Ennek köszönhetően minden alkalommal élesebb képet kapunk - bármelyik NégyHarmad objektívet használjuk is - és ritkábban lesz szükség állvány használatára a max. 5 FÉ lépésenként állítható kompenzációnak köszönhetően. A képstabilizáló (IS) rendszer két üzemmóddal rendelkezik: Az egyik az x és y tengely mentén is kompenzálja a bemozdulásokat, míg a másik csak az y tengely mentén - ami mozgó témák követésére alkalmas, például a sportfotózásban.

A fényképezőgép kiváló képalkotási teljesítményéhez jelentősen hozzájárul a 10 megapixeles, nagysebességű Live MOS szenzor. Szerepe a kiváló  képminőség elérésében éppen olyan jelentős, mint a TruePic III képfeldolgozó processzornak, amely csökkenti a zajt, és javítja a színreprodukciót, valamint növeli a feldolgozás sebességét. A díjnyertes objektíveket is magában foglaló ZUIKO DIGITAL sorozattal együtt a fényképezőgép nem ad vissza mást, mint tökéletes leképezést. 

Élőkép - példátlan vezérlés

Az E-3 gondoskodik a folyamatos Élőkép nyújtotta kényelemről, ami a forgatható, 2,5" (6,4 cm) átmérőjű HyperCrystal LCD kijelzőn. Ennek segítségével egyedülálló felvételek készítését teszi lehetővé szokatlan perspektívákból, teljesen új stílusokkal ismerteti meg a fotóst. A fotós többet tehet és láthat, mivel nem kell állandóan a keresőbe néznie. Az LCD kijelzőn 5x-ös, 7x-es és 10x-es méretűre nagyítható kép leegyszerűsíti a pontos élességállítást makró üzemmódban. Mindemellett az Árnyékkompenzáló technológia (SAT), a fehéregyensúly és az expozíció-kompenzáció eredménye valós időben ellenőrizhető közvetlenül az LCD kijelzőn: így biztosan azt a képet rögzítjük, amit látunk.

Kapcsolódó cikkek:

FOTÓMAGAZIN | FOTÓKÖNYV | FOTÓKIDOLGOZÁS | FOTÓÁRUHÁZ
FotoMarket | Regisztráció | Információ | Hírlevél | Ügyfélszolgálat | Impresszum
Levél szerkesztőségünknek

© FotoMarket - 2001-2009  Minden jog fenntartva!

Még több akciós termék »

 

Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya 8 890 Ft Sandisk Compact Flash Ultra 16GB memóriakártya
Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya 12 990 Ft Silicon Power Compact Flash 16GB 600x memóriakártya
Még több újdonság »

Designed and hosted by InternetMarket

Valid HTML 4.01 RSS 2.0
Valid CSS 2 iGoogle